free download 78 travel guides written by experts

Hill+Knowlton Strategies a fost numită Agenția EMEA a Anului

BDR Associates este partenerul exclusiv în România al Hill + Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies a fost numită Agenția Anului în regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) în cadrul SABRE Awards, care au fost decernate la Berlin.

“Acest premiu, într-o categorie cu atât de mulți nominalizați puternici, este dovada întregii munci asidue depuse de echipele noastre în întreaga regiune și a excelenței acestora”, a declarat Lars Erik Grønntun, Președinte și CEO al H+K EMEA.


Premiile SABRE se numără printre cele mai prestigioase premii din industria comunicării. Ceremonia de decernare din acest an a avut loc la Berlin în data de 25 mai, iar Hill+Knowlton Strategies a fost nominalizată pentru titlul de Agenția EMEA a Anului, alături de Burson-Marsteller, Edelman, Ogilvy PR și Weber Shandwick.

O creștere puternică

“Din momentul în care ne-am consolidat prezența în regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa în urmă cu doi ani, o mulțime de oameni au muncit din greu pentru a duce H+K la nivelul următor în această regiune. Prin implementarea strategiei noastre regionale de Conectare, Convergență și Învățare, am reușit să ducem agenția la un nou nivel, câștigând noi contracte interesante, construind oferte creative și de conținut mai puternice și consolidând amprenta noastră regională”, a spus Grønntun.

Inovarea în domeniul serviciilor și câștigarea unor clienți semnificativi au condus la o performanță financiară solidă în majoritatea piețelor EMEA ale H+K, inclusiv pe piețe-cheie precum Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa de Sud. O coeziune regională mai puternică a fost o prioritate-cheie pentru cea mai mare regiune a H+K.

Scop, creativitate și conținut

“O altă evoluție importantă este metodologia noastră proprie 3P, stimulând gândirea bazată pe obiective pentru a construi reputația și preferința. Acest lucru este strâns legat de noua noastră abordare a creativității – caz în care hub-ul nostru global de creație din Londra este o forță motrice – și de progresul în crearea de conținut”, adaugă Grønntun.

Hill+Knowlton a mai primit premii și în urmatoarele categorii la EMEA SABRE Awards:

Alte premii Gold Sabre:
• Categoria zone geografice – #SaveBooks – Polish Chamber of Books cu Hill+Knowlton Strategies Polonia;
• Categoria sectoare industriale – Produse alimentare și băuturi – We Can Do It Here – Nescafé cu Hill+Knowlton Strategies Grecia.

Hill+Knowlton Strategies este agenția de comunicare cu cea mai largă amprentă regională în regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa, având angajați aproximativ 1.000 de profesioniști de comunicare în cele 37 de birouri proprii.

Agenția are, de asemenea, 20 de agenții afiliate, în întreaga regiune, precum și agenția de creație de specialitate Bisqit și agenția de conținut Group SJR. Partenerul tradițional în România este agenția  de comunicare strategică BDR Associates, care a devenit membră a grupului Hill+Knowlton/WPP în anul 2003, colaborând neîntrerupt cu diverse birouri din întreaga lume în numeroase proiecte europene, regionale, sau din alte piețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *