free download 78 travel guides written by experts

Highlight Kenosis- videoclip de imagine la piesa “A drop of You”

Highlight Kenosis anunta primul videoclip al trupei la piesa “A Drop of You”. Piesa face parte din primul album al trupei, “Glowing”, ce va fi lansat in curand pe piata, si care va putea fi urmarit pe canalele de specialitate.

Filmat de regizorul Valentin Partenie, videoclipul are o imagine alerta, in care dinamica montajului se impleteste cu prezenta plina de energie a solistei trupei, Oana, si a celorlalti membri ai trupei.

Un clip de imagine filmat in intregime in studioul unde HK repeta de obicei, care mizeaza pe una din melodiile de atmosfera ale discului, sustinuta de o imagine minimalista, concentrata pe portretele celor 4 membri, alternand cu siluetele lor invaluite intr-o lumina blanda sau ravasite de rafale usoare de vant. Nu lipsesc decupajele alb-negru si fotografiile, care dau privitorului intervale de respiro, pentru a-l purta apoi din nou in ritmul alert al imaginilor

Valentin Partenie, regizor care vine de la Timisoara, cu un portofoliu in care se afla mai multe premii internationale pentru scurt metraje, a ales sa filmeze acest clip dupa ce a vazut mai multe concerte cu HK si dupa ce a ascultat integral toate piesele albumului.

“A Drop of You” a fost si alegerea celor 4 membri HK, Matei, Oana, Dragos si John. Potrivit lui Matei, care este, de altfel, si autorul muzicii, aceasta piesa “canta si vorbeste despre dorinta noastra de a primi in dar macar un strop din frumusetea si iubirea divina”.

Va invitam sa vizionati clipul accesand linkul: //www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU

Programul HK in urmatoarele zile:

Joi, 2 iulie, de la orele 15:00, HK se afla in direct la Radio3net, in emisiunea “JuleSiesta”.

Vineri, 3 iulie, de la orele 19:00, HK se afla in direct la TVR Cultural, la Jurnalul cultural.

Sambata, 4 iulie, cu incepere de la orele 21.30, concert Highlight Kenosis la Bucuresti, in regie, in Apas Club.

Urmatoarele concerte confirmate: 10 iulie- Rock River Festival, Cernavoda; 11 iulie- Est Bike Festival, Predeal. Noi concerte se vor anunta in curand pe www.highlightkenosis.com.

HK au sustinut de la infiintare peste 50 de concerte in toata tara si in afara si se pregatesc de lansarea unui album nou-nout produs integral in Suedia. Sute de fani le stiu piesele pe dinafara, iar la activitatea trupei se mai adauga si o intalnire de exceptie cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabath) de Ziua Europei, in Bulgaria. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 membri care aduc in HK propriile experiente muzicale si artistice.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *