free download 78 travel guides written by experts

Highlight Kenosis in recital la Sirnaville, 14 august, orele 19.00

HK ofera fanilor 5 invitatii la festival.

Highlight Kenosis vor sustine un recital la Sirnaville Arts & Crafts Festival, vineri, 14 august, cu incepere de la orele 19.00.

Sirnaville Arts & Crafts Festival se desfasoara in perioada 14-16 august 2009 si este un eveniment dedicat diversitatii in artele si cultura contemporana.  

Festivalul va avea loc in noul orasel Sirnaville, ridicat langa aerodromul AEROFOX, langa satul Sirna, la 40 km de Bucuresti si aproximativ 20 de km de Ploiesti, pe DN1.

HK ofera fanilor 5 invitatii la festival. Trimiteti un e-mail pana joi, 13 august, orele 12:00 la meda.popea@gmail.com si raspundeti la urmatoarea intrebare: Care este numele primului videoclip HK? Primele 5 raspunsuri corecte vor fi premiate cu cate o invitatie la cele 3 zile de festival. Succes!

Noi concerte HK:
Vineri, 21 august, Slatina.
Vineri, 28 august, Bucuresti, Big Mamou.

Highlight Kenosis au lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”. Piesa face parte din primul album al trupei, “Glowing”, ce va fi lansat in curand.

Vizionati clipul la: //www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU

Highligh Kenosis au terminat inregistrarile la primul album, “Glowing”, la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Teddy Moller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond. Albumul “Glowing”  va fi lansat in octombrie si poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.

HK au sustinut de la infiintare peste 60 de concerte in toata tara si in afara si se pregatesc de lansarea unui album nou-nout produs integral in Suedia. Sute de fani le stiu piesele pe dinafara, iar la activitatea trupei se mai adauga si o intalnire de exceptie cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabath) de Ziua Europei, in Bulgaria. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 membri care aduc in HK propriile experiente muzicale si artistice.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si  Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *