free download 78 travel guides written by experts

Highlight Kenosis – concerte pe 10 si 11 iulie

la Rock River Festival – Cernavoda si East European Motors Show- Predeal

Highlight Kenosis vor sustine 2 noi concerte in tara in zilele de 10 si 11 iulie 2009.

Astfel, va asteptam sa fiti alaturi de HK la Cernavoda, vineri, 10 iulie, dupa orele 21:00, la prima editie a Rock River Fest, pentru un recital care va cuprinde cele mai bune piese HK, inclusiv piesa” A Drop of You”, al carei clip a fost recent lansat la MTV.

Sambata, 11 iulie, HK se vor afla la Predeal pentru un concert pe care il vor sustine de la orele 21:00 la prima editie a East European Motors Show.

Matei Damian-Ulmu, chitarist HK: “Suntem bucurosi sa ne intalnim cu prietenii si fanii nostrii din tara. Vom parcurge in 2 zile o jumatate de tara, in jur de 1000 de km, de la Bucuresti la mare si apoi la munte, si am pregatit show-uri de zile mari, pline de energie, pentru un public drag noua. Venim, ca de obicei, cu piese noi, care se adauga celor de pe albumul nostru “Glowing”, ce va fi lansat in curand, dar si cu hit-urile noastre “Final Warning” si “Flying Machine”, atat de iubite de fani si cerute peste tot pe unde cantam. Va asteptam!”
Noul clip  HK poate fi urmarit accesand://www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU.

Urmatorul concert HK va fi la Bucuresti, pe 23 iunie, la Muzeul Taranului Roman. Noi concerte se vor anunta in curand pe www.highlightkenosis.com.

HK au sustinut de la infiintare peste 50 de concerte in toata tara si in afara si se pregatesc de lansarea unui album nou-nout produs integral in Suedia. Sute de fani le stiu piesele pe dinafara, iar la activitatea trupei se mai adauga si o intalnire de exceptie cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabath) de Ziua Europei, in Bulgaria. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 membri care aduc in HK propriile experiente muzicale si artistice.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si  Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *