metalshow

HIFIarena 2006, oglinda pietei de solutii hi-fi

audio şi video

Potrivit unui sondaj realizat de organizatori în perioada expoziţiei, peste 85% dintre vizitatori au venit cu intenţia de a găsi solutia hi-fi potrivită pentru acasă.

2.500 de persoane au vizitat cea de-a patra ediţie a expoziţiei HIFIarena – Romanian Home Entertainment Show, în perioada 2 – 5 noiembrie. Aceştia au putut viziona, testa şi achiziţiona cele mai moderne soluţii hi-fi audio şi video pentru acasă. Valoarea totală a produselor expuse a fost de aproape 1.000.000 de euro.

„Suntem mulţumiţi de rezultatele celei de-a patra ediţii HIFIarena şi de faptul că, şi în acest an, evenimentul s-a constituit într-un loc de întâlnire pentru cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente hi-fi, locul unde vizitatorii au putut afla care sunt tendinţele hi-fi la nivel mondial, dar şi în România.
Răspunsul primit din partea expozanţilor şi a vizitatorilor ne-a indicat faptul că HIFIarena constituie un reper important pe piata de profil, atât pentru publicul interesat, cât şi pentru firmele din domeniu”, declară Sorina Mureşan, Director General EXPOTEK.

În plus, 86% dintre expozanţi au declarat că unul dintre principalele obiective ale participării la HIFIarena îl reprezintă lansarea de noi produse.
Ediţia 2006 a prezentat un număr record de 140 de mărci prestigioase, multe din acestea fiind premiere pe piaţa din România. Produsele expuse se încadrează în următoarele categorii:  sisteme high-end audio, soluţii home cinema, televiziune de înaltă rezoluţie, accesorii şi mobilier specializat, sisteme de comandă şi control pentru „casa inteligentă”.

Bucuresti, 8.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *