free download 78 travel guides written by experts

HERVIS SPORTS, cel mai mare magazin de articole sport din Bucuresti,

se deschide pe 31 octombrie 2008 in Liberty Center

Primul magazin HERVIS SPORTS din Bucuresti se va deschide pe data de 31 octombrie 2008, in noul centru comercial Liberty Center.

HERVIS SPORTS, cel mai mare lant austriac de retail sportiv din Europa, va intra pe piata din Bucuresti cu o gama variata de echipament sportiv, imbracaminte si incaltaminte, destinata publicului larg – atat amatorilor de sport cat si sportivilor de performanta. Produsele vandute pe o suprafata de 1.560 mp sunt dedicate activitatilor zilnice si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, patinaj, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding etc.). Magazinul din Bucuresti este al 5-lea deschis de HERVIS SPORTS in Romania, din 2007 pana in prezent, dupa cele din Cluj, Targu Mures, Sibiu si Oradea.

„Ne bucuram sa venim in intampinarea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri, acoperind cu peste 30.000 de produse, o gamă variată de imbracaminte, incaltaminte, accesorii vestimentare si echipament sportiv de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi” a declarat Catalin Pozdarie, Director General, HERVIS SPORTS Romania.

„Pentru inaugurarea celui mai mare magazin de articole sport din Bucuresti am alocat un buget de 350.000 €  si  ne-am propus sa cream cele mai atractive oferte, ce vor colora de acum incolo piata de articole sportive din Romania” a declarat Ana Maria Stan, Reprezentant Marketing, HERVIS SPORTS Romania.

Produsele disponibile in magazin aparţin brandurilor consacrate pe plan international – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Fischer, Kilimanjaro, Atomic, Mammut, Rossignol, Kettler etc – marci de traditie ce reprezinta o garantie pentru calitatea si performanta lor. 

„HERVIS SPORTS este un retailer sportiv multibrand cu traditie care, cu siguranta, isi va convinge consumatorii, inca din prima zi de functionare, asa cum s-a intamplat la Sibiu, Cluj, Targu Mures si Oradea”, a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General, Mediaedge:cia (MEC) Romania. 

HERVIS SPORTS INTERNATIONAL

·    HERVIS SPORTS este o companie de origine austriaca, infiintata in anul 1973, membra a grupului SPAR Austria si unul dintre cei mai mari si mai longevivi retaileri de moda si echipament sportiv din Europa
·    In anul 2007, HERVIS SPORTS a inregistrat pe plan international o cifra de afaceri de 382 mil. €
·    La sfarsitul anului 2008, compania va avea o cifra de afaceri de 440 mil. €, cu 141 de magazine in Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Croatia si Romania, si peste 3.000 de angajati

HERVIS SPORTS IN ROMANIA

·    Compania HERVIS SPORTS va avea, pana la finalul anului 2008, 6 magazine in Romania, o cifra de afaceri planificata de 13 mil. € si un numar de 100 de angajati
·    Pana la sfarsitul anului 2014, compania doreste deschiderea in Romania a 50 de noi magazine.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *