metalshow

Herghelia verde – Insemnarile vraciului Sofur despre Timur Lenk

Octavian Simu
Editura Herald

Cand veti lua aceasta carte in mana veti remarca faptul ca inceputul romanului este pur si simplu captivant. Aflati ca un vraci, ajuns la batranete, simte nevoia de a spune adevarul si de a-l infatisa in mod nepartinitor, si cu bune si cu rele, pe Timur Lenk. Se mentioneaza faptul ca in timpul vietii scrierile erau anume masluite pentru a fi partinitoare si pentru a-l infatisa pe conducator in mod cat mai bun astfel incat inaintea lui Allah sa se infatiseze cat mai bine. Dar a venit momentul ca adevarul sa iasa la lumina.

Timur Lenk este o personalitate cunoscuta noua tuturor – iar in lucrarea de fata Octavian Simu are meritul de a fi adunat informatii dintr-o ampla documentare si de a le fi reunit intr-o carte fascinanta, interesanta si captivanta pentru oricine. Editura Herald aduce asadar o noua lucrare de interes, una care poate oferi cititorului mai putin documentat idei si perspective noi. Fictiunea se imbina in mod natural cu realitatea si din aceasta increngatura este tesuta o poveste ce va va cuceri si care dateaza din perioada expansiunii dominatiei mongole.

Va invitam asadar aceasta carte provocatoare si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *