Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Herbalife Nutrition și Fundația Herbalife Nutrition donează peste 3 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicarea foametei pe întregul glob

Herbalife Nutrition, companie globală de top în domeniul nutriției, celebrează succesul inițiativei Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru Zero Foamete). Această inițiativă își propune să combată foametea și, până în acest moment, compania și Herbalife Nutrition Foundation au donat peste 3 milioane de dolari ca ajutor financiar și material.

Conform Food and Agricultural Organization, una din trei persoane din lume suferă de o anumită formă de subnutriție. Nutrition for Zero Hunger vizează îmbunătățirea situației cât mai multor comunități posibil, prin nutriție sănătoasă și educație, finanțând organizații globale de top, inclusiv Feed the Children și The Hunger Project, printre altele.

Nutrition for Zero Hunger

“Știm de ce este nevoie pentru a eradica foametea și avem capacitatea de a o face. Adevărata întrebare este dacă avem dorința de a o face. Lucrând împreună cu organizațiile noastre partenere dedicate, ne-am asumat angajamentul de a face ce ne stă în putere pentru a eradica foametea și de a ajunge la comunități din întreaga lume. Mai sunt încă multe de făcut și nu vom renunța până nu vom elimina complet foametea,” a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President for Corporate Affairs în cadrul Herbalife Nutrition.

Fiind aliniată la al doilea Obiectiv ONU pentru dezvoltare durabilă – Zero Foamete, prin care se dorește eradicarea foametei în toate formele acesteia până în 2030 și asigurarea accesului la alimentație și o nutriție mai bună în întreaga lume, iată care sunt realizările de până acum ale inițiativei Nutrition for Zero Hunger, împreună cu partenerii acesteia:

  • A oferit aproape 700.000 de mese nutritive copiilor și familiilor
  • A donat peste 800.000 de porții cu produse Herbalife Nutrition comunităților în dificultate
  • A sprijinit peste 87.000 de beneficiari cu suplimente alimentare esențiale și educație nutrițională pentru a reduce carențele nutritive și pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Fiind o companie globală, multe dintre cele 94 de țări unde operează Herbalife Nutrition găsesc diferite moduri pentru a avea impact în propriile comunități prin intermediul inițiativei Nutrition for Zero Hunger:

America de Nord

Printr-un parteneriat cu Feed the Children, fondurile au fost utilizate pentru a oferi mese și produse alimentare și esențiale familiilor din Statele Unite.

Produse Herbalife Nutrition în valoare de peste 1,4 milioane de dolari au fost donate către cel puțin cinci organizații non-profit.

Peste 1.500 de kg de alimente au fost oferite băncilor alimentare locale.

Mexic

Prin intermediul organizațiilor non-profit locale, au fost donate aproximativ 5.600 de unități de produse Herbalife Nutrition, oferind 168.000 de porții bogate în nutrienți.

Asia Pacific

Un program educațional de 12 săptămâni, intitulat “Nutrition for Zero Hunger STAR Program”, îi învață pe copii să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase și exerciții fizice regulate. Participanții în program includ 22 de parteneri Casa Herbalife Nutrition Foundation și peste 1.200 copii din nouă țări.

America Centrală și de Sud

20 de organizații non-profit au primit fonduri pentru a ajuta la eforturile împotriva COVID-19 și a dezastrelor cauzate de uraganele Eta și Iota.

15 organizații non-profit din 13 țări au primit peste 380.000 de unități de produse Herbalife Nutrition
China

Fonduri pentru educarea a aproape 1.500 de medici din mediul rural cu privire la importanța nutriției de calitate în eradicarea foametei.

Din 2005, compania s-a dedicat acțiunilor de ajutorare prin intermediul Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF sprijină 168 de parteneri Casa Herbalife Nutrition la nivelul comunității de pe întreg globul care ajută comunitățile vulnerabile social să aibă o nutriție adecvată și organizațiile axate pe promovarea accesului, educației și abilitării în zona nutriției corespunzătoare, a stării de bine generale și a ajutorului în caz de calamitate.

În 2020, Fundația a donat 4,47 de milioane de dolari pentru 168 din programele sale Casa Herbalife Nutrition pentru a ajuta la îmbunătățirea comunităților locale.

Pentru a afla mai multe despre Herbalife Nutrition, vizitați IAmHerbalifeNutrition.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *