Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Herbalife Nutrition îl felicită pe Cristiano Ronaldo, care a fost numit “cel mai bun jucător FIFA 2016”

Herbalife (NYSE: HLF), companie internaţională din domeniul nutriţiei, îl felicită pe fotbalistul de renume mondial Cristiano Ronaldo, atlet sponsorizat de Herbalife Nutrition din 2013, cu ocazia câştigării titlului de “Cel mai bun fotbalist al anului 2016”. Acordarea premiului a fost decisă în urma unui vot combinat, care a inclus voturile căpitanilor şi ale managerilor de echipe naţionale din întreaga lume, un vot public online acordat de fanii fotbalului şi voturi formulate de reprezentanţi ai presei internaţionale.

“Herbalife Nutrition îl felicită cu mândrie pe Cristiano Ronaldo pentru acest premiu binemeritat, care încununează un an – excepțional , plin de realizări formidabile”, a declarat Michael O. Johnson, Chairman şi CEO, Herbalife. “Ne mândrim cu tradiţia noastră în susţinerea sportivilor din întreaga lume, aşa cum este şi Cristiano. El exemplifică foarte bine încrederea noastră în nutriţia corectă şi într-un stil de viaţă activ şi sănătos,” a mai declarat oficialul Herbalife.


Ronaldo, pe care canalul de televiziune ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) l-a numit cel mai celebru sportiv din lume, adaugă acest premiu mai multor distincţii importante care i-au fost acordate în 2016, printre care Gheata de Aur UEFA (Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal), pentru cel mai bun marcator din meciurile de ligă, din divizia de top a fiecărei ligi naţionale din Europa. Ronaldo este singurul sportiv care a câştigat Gheata de Aur de patru ori. El a mai câştigat titlul de “Cel mai bun jucător UEFA din Europa” pentru 2015/16, după ce a condus echipa Real Madrid spre primul loc în UEFA Champions League şi, în premieră absolută, -a adus Portugalia natală în Campionatul European UEFA 2016. Cel mai recent premiu câştigat de celebrul sportiv este Balonul de Aur (Ballon d’ Or), o distincţie anuală acordată de revista France Football.

Sportivii ce sunt sponsorizaţi de Herbalife Nutrition folosesc produsele Herbalife® înainte, în timpul şi după antrenamentele şi meciurile lor. Ca parte a angajamentului său constant de îmbunătăţire a nutriţiei şi a performanţei în sport, Herbalife Nutrition a lansat, în colaborare cu Cristiano Ronaldo, Herbalife24 CR7 Drive – o băutură destinată sportivilor şi concepută special pentru a face faţă cerinţelor de nutriţie ale faimosului  fotbalist, dar şi pentru a le aduce beneficii atleţilor de orice nivel.

Pentru mai multe informaţii despre sportivii sponsorizaţi de Herbalife Nutrition, accesaţi https://iamherbalife.com/blog/athletes/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *