free download 78 travel guides written by experts

Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo care a fost desemnat jucătorul anului 2017

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife îl felicită pe Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid care a fost desemnat cel mai bun jucător din 2017, distincție primită în cadrul galei FIFA, ce s-a desfășurat la Londra.

Începând cu anul 2013 Herbalife a devenit Sponsor Oficial în Nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo colaborând în permanenţă cu sportivul pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie.

Cristiano Ronaldo, jucatorul anului 2017

Atleţii sponsorizaţi de către Herbalife au la dispoziţie o gamă completă de nutriţie sportivă destinate folosirii lor pe perioada antrenamentelor, a competiţiilor şi a perioadei de recuperare fizică. Herbalife Nutrition a lansat Herbalife24 CR7 Drive în colaborare cu Cristiano Ronaldo, o băutură concepută special pentru a satisface nevoile nutriționale specifice sportului de performanţă.

Herbalife susţine la nivel mondial peste 200 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. În România, Herbalife lucrează cu echipa de fotbal FC Viitorul, Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion naţional al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci şi Andreea Asoltanei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *