Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Herbalife este noul Sponsor Oficial in Nutritie al vedetei fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo

Compania globală din domeniul nutriţiei, Herbalife (abreviere: HLF) a anunţat că va deveni Sponsor Oficial în Nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal Cristiano Ronaldo.

Internaţionalul portughez, care joacă pentru clubul Real Madrid din Spania, este recunoscut drept unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, un adevărat simbol global al sportului pe gazon. Herbalife va colabora cu Ronaldo pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp diverse produse de nutriţie necesare pentru activitatea sa sportivă.

Contractul de mai multe milioane de dolari, încheiat pe o durată de cinci ani cu Ronaldo, include drepturi globale pentru publicitate şi diverse activităţi promoţionale derulate în comun. De asemenea, conform acordului, există oportunitatea ca Herbalife şi Ronaldo să colaboreze pentru a dezvolta împreună o nouă gamă de nutriţie pentru sportivi.

"Sunt ferm convins că o nutriţie corectă este foarte importantă pentru mine, personal, atât pe terenul de joc, cât şi în afara lui. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu Herbalife, o companie care împărtăşeşte această pasiune a mea şi vine cu un volum extraordinar de cunoştinţe şi experienţă în domeniul nutriţiei sportivilor,” a declarat Ronaldo.

“Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume, o persoană care întruchipează filosofia companiei noastre şi convingerea că o nutriţie corectă stă la baza unui stil de viaţă activ şi sănătos, fiind un avantaj esenţial în lumea competitivă a sportivilor profesionişti. Fără îndoială, pasiunea şi convingerile lui se vor traduce în oportunităţi uriaşe pentru Herbalife şi distribuitorii noştri independenţi," a declarat Michael O. Johnson, Chairman şi CEO al Herbalife.

Acest acord face parte din platforma globală a Herbalife axată pe promovarea unor stiluri de viaţă sănătoase şi active. Ronaldo se alătură celor peste 100 de alţi atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care mai multe echipe de fotbal din întreaga lume, cum ar fi LA Galaxy din Statele Unite; FC Pumas din Mexic; echipa braziliană Botafogo; Spartak-Moscova din Rusia; şi echipele naţionale ale Belgiei şi Venezuelei.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *