Kinodiseea

Herbalife continuă parteneriatul cu FC Viitorul

Pentru al treilea an consecutiv, Herbalife este sponsor oficial în nutriţie al echipei de fotbal FC Viitorul

Herbalife România anunţă continuarea parteneriatului cu FC Viitorul ca sponsor oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal. Astfel, performanţele sportive ale echipei sunt susţinute de Herbalife24, o gamă completă de nutriţie sportivă, recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții corespunzătoare.

„Sunt mândru de continuarea parteneriatului cu FC Viitorul – o echipă de fotbal care a demonstrat că îşi merită locul în liga de top şi ai cărei fotbalişti ambiţioşi îşi doresc şi au rezultate excepţionale. Pentru acești sportivi nutriția complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să contribuie la succesul lor”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

herbalife-h24_fc-viitorul
Prezent la intalnirea cu jurnaliştii de pe stadionul din Constanţa, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, a declarat: „Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă, odihna şi nutriţia personalizată sunt cruciale. Fotbaliştii împreună cu medicul echipei au integrat deja produsele în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament”.

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive. În România, pe lângă implicarea în fotbal, Herbalife îi susţine pe Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria uşoară.

Gama Herbalife24. Nutriție pentru performanță sportivă 24/24

Produsele din gama Herbalife24 au fost create și dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de știință. Gama a fost creată cu ingrediente care oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, tipul de antrenament și de intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport.

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength şi Rebuild Endurance.

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creșterea masei musculare.

În 2016 Herbalife a lansat Herbalife 24 CR7 Drive, o băutură hipotonică dezvoltată în parteneriat cu renumitul fotbalist, Cristiano Ronaldo. Băutura conţine carbohidraţi şi electroliţi pentru menţinerea performanţei de anduranţă şi este recomandată atât sportivilor profesioniști cât şi pasionaților de sport care înțeleg importanţa unei nutriții adecvate.

CR7 este o băutură de ultimă generaţie care răspunde nevoilor nutriţionale ale sportivilor din ziua de azi, fiind creată fără arome sau îndulcitori artificiali. Cu un gust răcoritor, această băutură asigură carbohidraţii necesari şi înlocuieşte ceea ce se pierde de regulă prin transpiraţie, inclusiv electroliţii de bază.

Ingredientele principale transformă CR7 Drive într-un produs foarte potrivit pentru o gamă largă de activităţi sportive de anduranţă: fotbal, spinning, alergare sau alte sporturi care presupun efort fizic prelungit.

Produsele Herbalife pentru nutriţie sportivă beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise şi poate fi verificat pe site-ul https://www.informed-sport.com/en/registered-products.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *