free download 78 travel guides written by experts

Henaff a obtinut certificarea USDA

Henaff, unul dintre cele mai importante brand-uri de conserve de pate şi aperitive din Franţa, a primit din partea USDA ( Departamentul de Agricultură al Statelor Unite ale Americii) certificarea pentru comercializarea produselor sale pe piaţa de specialitate din Statele Unite ale Americii. Astfel, Henaff este singurul producător de pate din Franţa care îndeplineşte toate cerinţele pentru a putea exporta produsele sale către Statele Unite ale Americii. USDA a acordat această certificare, recunoscută la nivel mondial pentru siguranţa alimentelor, către Henaff pentru îndeplinirea tuturor standardelor în ceea ce priveşte protecţia consumatorilor.

Henaff foloseşte doar partea nobilă a cărnii (file, jambon), rezultând produse bogate în proteine uşor digerabile (respectiv amino acizii indispensabili sănătăţii), cu un conţinut mic de grăsimi (conţinutul de lipide dintr-o porţie de pate de ficat Henaff este mai mic decât cel din 9 gr. de unt), cu o dominantă de acizi graşi nesaturaţi şi doar 30 mg. de colesterol (un ou conţine 200 mg.). În concluzie, avem un produs echilibrat din punct de vedere nutritiv, raportul proteine/lipide fiind în acord cu cel recomandat de nutriţionişti.

Pateurile şi aperitivele Henaff sunt unic distribuite în România de compania de import şi distribuţie Mark Eng, deţinătoare a mărcilor înregistrate Natural ( conserve de fructe şi legume ) şi Veka ( conserve de roşii). În acelaşi timp, Mark Eng este importator exclusiv al produselor D’Aucy ( conserve de legume şi ready meal), Connetable (delicatese şi conserve de peşte) şi Guerande ( sare de mare unică în Europa).

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *