free download 78 travel guides written by experts

Help Net te ajuta sa tii sub control greutatea

Reteaua de produse farmaceutice si ingrijire personala Help Net lanseaza campania Controlul Greutatii, un program de consiliere medicala pentru controlul greutatii si diminuarea efectelor excesului de tesut adipos, in perioada 3 aprilie – 25 mai.

Parte a programului Help Net Confident, campania este un program de consiliere, care ofera posibilitatea celor interesati sa discute cu medici specialisti in nutritie direct in farmaciile Help Net.

Programul se va desfasura in Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Alba Iulia, Galati,
Giurgiu, de  Luni pana Vineri, intre orele 16.00-19.00 si  Sambata, intre orele 11.00-14.00.

Farmaciile HelpNet din Bucuresti in care se va derula Programul Confident – Controlul Greutatii sunt:

In cazul in care este interesat de controlul greutatii, clientul este invitat intr-un loc special amenajat in farmacia Help Net pentru a primi sfaturi legate de mentinerea unei greutati normale.

Principalele subiecte abordate se refera la:
1.    digestie
2.    sanatatea inimii
3.    accelerarea metabolismului
4.    legatura dintre miscare si caloriile zilnic consumate.

“Prin tot ceea ce face, Help Net imprima o stare de bine. Help Net respira bucuria de a trai.
Si traiesti mai bine, esti mai plin de viata cand reusesti sa iti tii sub control greutatea.” declara
Isabelle Iacob, Director General Help Net.

In perioada campaniei, in toate farmaciile sale, Help Net va pune la dispozitia clientilor materiale informative si brosura Programului Confident – Controlul Greutatii.
Important de mentionat este ca, pana pe 25 mai, in Farmaciile Help Net vor exista promotii la produsele de slabit, anticelulitice si digestive.

De peste trei ani, Farmaciile Help Net ofera clientilor sai programe de consiliere medicala gratuita sub numele Help Net Confident, in dorinta de a ajuta, educa si informa pacientii despre importanta starii lor de sanatate, despre prevenirea si tratarea la timp a anumitor  afectiuni.  Temele programului sunt stabilite de profesionistii Help Net in colaborare cu medici specialisti, in functie de sezon si problemele ce pot interveni intr-o anumita perioada si tinand cont desigur si de sugestiile pacientilor.

Help Net este reteaua de farmacii cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare din Romania. In prezent, reteaua cuprinde 88 de farmacii in toata tara, avand un numar de peste 750 de angajati si un trafic lunar de 500 000 persoane.

Bucuresti, 30.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *