free download 78 travel guides written by experts

Help Net sprijina initiativa

Primariei Sectorului 1

Farmaciile Help Net s-au alaturat actiunii initiate de Primaria Sectorului 1, care a instalat pentru perioada verii Corturi de prim ajutor in zone cu trafic intens. Oferind mai ales prim ajutor persoanelor afectate de canicula, dar si consiliere medicala profesionista, specialistii implicati in aceasta actiune raspund unor nevoi reale de sprijin si informare din domeniul sanatatii, pentru publicul de toate varstele. Pentru a sprijini concret aceasta actiune, Help Net a pus la dispozitie aparatura tehnico-medicala si personal medical.

In Farmaciile Help Net si in Corturile pentru sanatate Help Net din Bucuresti sau din alte orase importante ca Brasov si Arad, specialistii Help Net ofera in mod GRATUIT, servicii precum masurarea tensiunii arteriale, masurarea greutatii, a tesutului adipos, masurarea inaltimii pentru copii sau consiliere pe teme de contraceptie, de protectie a pielii sau de sanatate in general. Aceste actiuni sunt urmare a colaborarii Farmaciilor Help Net cu autoritatile, pentru sprijinirea politicii de sanatate publica, de informare a cetatenilor cu privire la sanatatea si starea lor de bine.

Help Net este reteaua de farmacii cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare din Romania. In prezent, reteaua cuprinde un numar de 92 de farmacii la nivel national, avand mai mult de 800 de angajati. Help Net este o companie puternic implicata in viata comunitatii, prin programe speciale de consiliere medicala din cadrul farmaciilor sale, binecunoscute si foarte apreciate de publicul larg.

Bucuresti, 20.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *