free download 78 travel guides written by experts

Helmuth Duckadam castiga la Negru mai mult decat in ’86

Eroul de la Sevilla a luat 10.000 de lei aseară la „Câştigi în 60 de secunde”

Aproape 900.000 de telespectatori au revăzut aseară privirea lui Duckadam de la Sevilla

Cel mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, a revenit aseară la Antena 1 şi nu oricum, ci cu o mizã de douã ori mai mare. Helmuth Duckadam a venit pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde pentru a-şi demonstra îndemânarea şi a plecat acasă cu 10.000 de lei, mult mai mult decât în ’86, când a scris o pagină în istoria fotbalului românesc. Aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban au revăzut aseară privirea lui Duckadam de la Sevilla, în momentul în care fostul portar a reuşit să îşi securizeze pragul de 10.000 de lei.

Săptămână de foc pentru cel mai longeviv moderator de divertisment din România. Dan Negru a revenit în grila de programe a Antenei 1 cu două dintre cele mai îndrăgite producţii de divertisment. În fiecare marţi, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor savura noul sezon al celor mai spectaculoase farse marca Dan Negru, din care nu vor lipsi exploziile, cascadoriile sau situaţiile absurde, iar fiecare seară de miercuri va sta sub semnul secundelor de milioane, în cel mai nou sezon al celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde.

Vedeta care a acceptat aseară să îşi facă publică îndemânarea a fost „Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam. Fostul portar al Stelei s-a bazat pe precizia şi îndemânarea sa, care i-au adus un loc în Cartea Recordurilor şi Stelei Cupa Campionilor. Astfel, Duckadam a luat de la Negru mult mai mult decât în ’86, când a scris o pagină în istoria fotbalului românesc şi a câştigat cât să îşi cumpere celebrul video, la modă în perioada aceea. Aseară, „Eroul de la Sevilla” a plecat de pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde mai bogat cu 10.000 de lei.

Aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul în care fostul portar al Stelei a reuşit să îşi securizeze pragul de 10.000 de lei, cu proba „Două dintr-o lovitură” , probă ce presupune maximă concentrare şi precizie. Cu o audienţă extraordinară, gameshow-ul Câştigi în 60 de secunde şi-a confirmat succesul internaţional chiar de la lansarea primului sezon când a reuşit să aducă în faţa televizorului peste un milion de telespectatori.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din ţara noastrã, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la binemeritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Câştigi în 60 de secunde şi Te pui cu blondele?, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Din această toamnă, telespectatorii se vor bucura alături de vedetele lor preferate de divertisment de cea mai bună calitate la Antena 1. Mireasă pentru fiul meu şi Plasa de stele şi-a cucerit publicul spectator chiar de la lansare, când s-au situat pe primul loc în preferinţele românilor, iar în această seară cel de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu va reveni pe micile ecrane cu o ediţie de senzaţie. Momente inedite şi multe surprize îi aşteaptă pe telespectatorii Antenei 1 în acest weekend, de la 20:20, când împreună cu concurenţii celui mai tare show de divertisment al deceniului vor porni în marea aventură X Factor.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 14 septembrie 2011

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *