free download 78 travel guides written by experts

Hellow, cel mai un nou proiect de social media marca Rockmedia Network

Rockmedia Network a lansat marti, 7 aprilie 2009, reteaua sociala Hellow.ro, proiect de social media dezvoltat in parteneriat cu firma Republika Interactive. Acesta este primul dintr-o serie de proiecte pe care Rockmedia Network le va dezvolta impreuna cu Republika Interactive, ca parte a unui parteneriat strategic pe termen lung determinat de afinitati si o viziune comuna privind dezvoltarea de proiecte web.

Hellow este o retea sociala de blogging, foto si video sharing care are ca target principal tinerii din Romania cu varste intre 16 si 23 de ani. Spre deosebire de alte retele sociale, care se focuseaza in special pe mesagerie si update-urile profilelor personale, membrii retelei Hellow participa in comunitati create in jurul ideilor, evenimentelor si intereselor proprii.

De la pasionati de design la fanii unei formatii rock, de la dansatori hiphop la artisti in devenire sau viitori scriitori, membrii retelei vor opta catre ce zona de interese se orienteaza si isi vor personaliza profilele cu unul dintre template-urile originale Hellow.

Lansata sub sloganul ‘Express Yourself!’, Hellow este un spatiu web2.0 dedicat exclusive tinerilor cu educatie medie si superioara din Romania in care acestia vor scrie despre ce ii pasioneaza, vor face schimb de foto si video, vor participa la zeci de concursuri saptamanal, se vor conecta si vor schimba informatii cu cei cu care impart aceleasi interese.

RockMedia Network a fost gandita ca platforma creativa pentru proiecte care au un potential deosebit de dezvoltare online. Infiintata la inceputul lui 2008, RockMedia are astazi o echipa de peste 50 de persoane dedicate inovatiei si evolutiei in mediul onlineul romanesc si peste 10 proiecte in curs de dezvoltare dintre care: www.ikonect.ro, www.a50.ro, www.bizcampus.ro, www.afloo.ro, www.strategic.ro, www.tektonic.ro.

Republika Interactive este o agentie infintata in 2008 si specializata in dezvoltarea de aplicatii de tip social networking si comunicare in mediile online de tip social. Cu o echipa tanara si talentata formata din 9 persoane agentia incearca sa inoveze prin fiecare dintre serviciile oferite si proiectele realizate.

Bucuresti, 07.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *