free download 78 travel guides written by experts

Helco lanseaza programul “Rabla” pentru brutarii

Incepand cu data de 1 septembrie grupul Helco va desfasura o campanie ce are drept scop stimularea intreprinzatorilor din industria alimentara in vederea inlocuirii echipamentelor vechi cu unele noi.

Un studiu recent efectuat de Helco in colaborare cu un renumit institut de cercetare a relevat faptul ca peste 70% din brutariile din tara folosesc echipamente al caror grad de uzura depaseste limitele normale. Drept urmare, Helco propune un program – « Rabla » –  prin care posesorii de echipamente invechite sa le poate schimba cu unele noi. Se au in vedere in special cuptoarele, de buna functionare a acestora depinzand in mare masura calitatea produselor finale obtinute. In functie de categoria din care acestea fac parte, se va acorda o reducere de pana la 3000 euro la achizitionarea noilor produse.

Echipamentele noi au drept avantaje sporirea eficientei economice, cresterea calitatii produselor precum si scaderea costurilor de productie. De asemenea, sunt mult mai usor de manevrat decat cele vechi, beneficiaza de garantie, iar costurile de intretinere sunt, la randul lor, mult mai mici.

Cuptoarele noi indeplinesc normele de protectie a mediului impuse de Uniunea Europeana, avand un consum energetic redus si, spre deosebire de cele second-hand, prezinta avantajul ca, pentru cel putin 5 ani nu vor necesita interventii majore de reparatie, acestea putand fi extrem de costisitoare sau incetini semnificativ productia.
   
Mai multe detalii despre aceasta campanie puteti afla accesand site-ul www.helco.ro sau luand legatura cu reprezentantii nostri la numarul de telefon 0251/410 400.

 HELCO face parte dintr-un grup de firme cu preocupari in domeniul utilajelor din industria alimentara, dintre care amintim: consultanta, service, productie utilaje de panificatie, depozit de materiale, import utilaje panificatie. Societatea HELCO este in masura sa ofere utilaje complete si linii de fabricatie cu livrarea ”la cheie” pentru sectoarele de panificatie, patiserie, pizzerie, gastronomie si cofeterie.

Bucuresti, 01.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *