free download 78 travel guides written by experts

Heineken Romania primeste 4 medalii de aur

 pentru calitatea berilor sale româneşti

Heineken România a obţinut medalii de aur pentru toate cele 4 mărci româneşti de bere înscrise în competiţia Monde Selection de anul acesta. Ciuc Premium, Golden Brau, Silva şi Silva Dark au fost marile câştigătoare ale concursului World Selection of Beer 2008. Cele 4 medalii reprezintă o recunoaştere a calităţii şi a reţetei unice a mărcilor româneşti de bere din portofoliul Heineken România.
Competiţia “World Selection of Beer” este organizată în fiecare an de către Monde Selection, un institut independent de testare a calităţii, fondat în Belgia în anul 1961. În competiţie sunt selectate mărci de bere din toata lumea, inclusiv din ţări cu o lungă tradiţie în producţia de bere.

În acest concurs anual, Monde Selection atestă conformitatea calităţii produselor premiate cu standardele internaţionale. Institutul analizează produsele participante la selecţie în laboratoarele certificate şi independente. Ulterior, produsele sunt testate de un juriu format din degustători profesionişti, de talie internaţională.

“Suntem foarte mândri că toate berile noastre înscrise în această competiţie prestigioasă au primit medalia de aur. Mai mult decât atât, pentru Golden Brau, aceasta este a 4-a medalie de aur primită din 2003 până în prezent. Aceste premii reprezintă o nouă confirmare a calităţii mărcilor noastre de bere şi reflectă una dintre valorile noastre fundamentale: Pasiunea pentru Calitate”, a declarat Edwin Botterman, Presedinte & CEO Heineken România.   

Golden Brau a obţinut aprecierea juriului prin gustul său plăcut, uşor amărui, prospeţimea şi calitatea sa. Golden Brau a câştigat această prestigioasă competiţie în 2007, 2006 şi 2003, dovedind că poate concura cu cele mai puternice mărci din lume, îndeplinind mereu aşteptările consumatorilor români în ceea ce priveşte calitatea.

Fabricată încă din anul 1975, berea Ciuc Premium a devenit în scurt timp o marcă de succes, datorită gustului conferit de puritatea apei din zonă şi de calitatea excelentă a malţului şi a hameiului. Anul 2007 a reprezentant un nou început pentru marca Ciuc Premium. Fabricată exclusiv în Miercurea Ciuc, această bere a fost relansată cu un ambalaj mai modern şi o etichetă ce-i conferă un aspect premium. Ciuc Premium este o bere de excepţie, oferind consumatorilor săi o prospeţime inegalabilă şi un gust unic. Toate aceste calităţi sunt acum transpuse într-o imagine modernă, contemporană.

Culoarea galben-aurie, gustul aromat, claritatea, spuma bogată şi prospeţimea de lungă durată – toate acestea fac din Silva o bere deosebită. Născută în inima Transilvaniei, Silva a moştenit ceva din atmosfera patriarhală a regiunii şi din reputaţia de excelenţi mesteşugari a oamenilor de aici. Încă dinainte de 1989, numele acestei mărci era asociat cu una dintre cele mai bune beri din ţară. Silva a fost relansată cu succes pe piaţa românească în 1991, fiind urmată în 1996 de Silva Dark, o bere specială, produsă dupa o reţetă originală belgiană, fără coloranţi artificiali.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *