Baby Boom Show Virtual

Heineken Romania lanseaza Ciuc Premium Nefiltrat

Heineken România îşi extinde portofoliul prin lansarea Ciuc Premium Nefiltrat pe piaţa românească. Noul sortiment de bere va fi disponibil la draught, în 100 de locaţii HoReCa, din şase oraşe importante din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, Arad şi Oradea.

Decizia de lansare a noului Ciuc Premium Nefiltrat printr-un proiect pilot în cele şase oraşe vine ca urmare a cererii exprimate de către consumatorii şi clienţii din aceste oraşe. În viitorul apropiat, în funcţie de răspunsul primit din partea consumatorilor, distribuţia Ciuc Premium Nefiltrat va fi extinsă şi în alte oraşe ale ţării.

„Berea Ciuc Premium este mereu aproape de consumatorii săi, ţinând cont în permanenţă de preferinţele acestora. Ştiind că berea nefiltrată este apreciată de consumatorii premium din România şi că aceştia sunt deschişi să încerce sortimente şi specialităţi noi de bere, Ciuc Premium şi-a extins în mod natural portofoliul, lansând Ciuc Premium Nefiltrat la draught în locaţiile HoReCa. Piaţa de bere nefiltrată din Romania este încă una tânără, însă credem că acest segment se va extinde odată cu maturizarea pieţei, berea nefiltrată devenind în timp o bere cu tradiţie, cum este deja în alte ţări”, declară Jan Derck van Karnebeek, General Manager Heineken Romania.

Berea Ciuc Premium Nefiltrat va fi produsă tot la fabrica de la Miercurea Ciuc şi va fi disponibilă doar la draught, exclusiv în locaţii HoReCa.

„Berea Ciuc Premium este renumită pentru calitatea deosebită a apei din zona Harghita, folosită în procesul de fabricaţie. Pe langa apă, la fabricarea berii Ciuc Premium se folosesc alte trei ingrediente naturale: malţ din orz, hamei şi drojdie de bere. Acum, Ciuc Premium le oferă consumatorilor săi o nouă experienţă, cea a berii nefiltrate. Procesul de fabricare a noii beri este acelaşi ca şi în cazul berii Ciuc Premium, singura diferenţă fiind faptul că berea nu mai trece prin procesul de filtrare, păstrând astfel o cantitate mai mare de drojdie de bere, o aromă mai pronunţată şi, mai ales turbiditatea, specifică berii nefiltrate”, declară Maria Stoica, Central Quality Service Manager Heineken România.

Bucuresti, 30.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *