free download 78 travel guides written by experts

Heineken Romania lanseaza berea Ciuc Winter intr-o noua forma

Chiar şi atunci când ninge afara, sǎrbatorile iernii promit caldura prietenilor si a familiei. Pentru a fi în concordanţǎ cu spiritul iernii şi al sǎrbatorilor, Heineken România lanseazǎ ediţia limitata Ciuc Winter.

Cu un ambalaj modern si elegant, noua ediţie specialǎ, Ciuc Winter aduce forma perfectǎ iernii.

Produsǎ dupa o reţetǎ tradiţionalǎ de la Miercurea Ciuc, Ciuc Winter este o bere blondǎ superioarǎ, de tip Pils, cu o concentraţie de alcool de 7%.

Anna Maria Vikarius, Directorul Fabricii de Bere din Miercurea-Ciuc: “Ciuc Winter provine de la fabrica noastra de bere din Miercurea-Ciuc, ‘polul nord’ al Romaniei. Aici, oamenii sunt învǎţaţi cu temperaturi sub zero grade pentru perioade lungi de timp, astfel încat fac faţǎ iernilor grele. O bere cu o savoare speciala, produsǎ dupa o reţetǎ tradiţionalǎ, este rǎspunsul perfect care ne permite sǎ ‘exportǎm’ aceasta reţetǎ la nivel naţional, producând o versiune de iarna, ediţie limitatǎ, a berii Ciuc Premium.”

Lansatǎ în iarna anului 2006, berea Ciuc Winter a câştigat rapid aprecierea consumatorilor pentru savoarea specialǎ şi gustul unic. „Inca din primul an pe piaţǎ, berea Ciuc Winter a fost foarte bine primitǎ de consumatori. Avem toata încrederea cǎ, şi în acest an, vom continua în aceeaşi direcţie, iar Ciuc Winter va putea fi gasitǎ pe mesele românilor în timpul sǎrbatorilor de iarna”, declara Marius Meleşteu, Director Comercial, Heineken România.

Beneficiind de un ambalaj modern si elegant, Ciuc Winter este disponibil la sticla returnabilǎ de 0.5l, PET de 1.5l, dozǎ de 0.5l si pachetul promotional de 6 (5 cutii+1 cadou). Consumatorii pot gasi berea Ciuc pe piata în perioada noiembrie 2008 şi martie 2009.

Produsǎ din anul 1975, berea Ciuc Premium a devenit o marcǎ de succes datoritǎ gustului unic al apei pure din muntii Harghitei si calitǎţii excelente a malţului şi a hameiului.

Ciuc Premium face parte din portofoliul Heineken Romania, alǎturi de Heineken, Gösser, Zipfer, Schlossgold, Silva, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Gambrinus, Harghita, Hategana.

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *