Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

HEINEKEN România donează 250.000 RON către Crucea Roșie Română în cadrul programului de susținere a comunităților inițiat în contextul COVID-19, în valoare totală de 1.500.000 RON

HEINEKEN România se alătură eforturilor de a combate efectele pandemiei COVID-19 cu o donație de 250.000 RON către Crucea Roșie Română.

Compania îi încurajează pe membrii echipei să doneze pentru aceeași cauză, dublând contribuțiile individuale ale acestora. Inițiativa face parte dintr-un program mai amplu, de susținere a comunităților prin dotarea spitalelor și a personalului medical cu aparatura și echipamentele necesare în această perioadă, în valoare totală de 1.500.000 RON.

În perioada următoare, donații specifice, oferite de HEINEKEN România în funcție de cele mai presante nevoi din acest moment, vor ajunge la 5 spitale din București, Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș, prin programul ”Împreună, mai puternici. Sprijin pentru comunități”.

La nivel global, Compania HEINEKEN a adoptat, încă de la izbucnirea epidemiei, o serie de măsuri pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților în această perioadă, dar și pentru susținerea clienților și a furnizorilor.

HEINEKEN Ro_Program de sustinere a comunitatilor in contextul COVID-19

”Traversăm o perioadă excepțională, plină de provocări și incertitudine. Pentru compania noastră, e important să ne susținem comunitățile din care facem parte. Ne dorim să le oferim sprijin celor afectați și personalului medical care luptă zilnic cu efectele acestei pandemii.” – Dan Robinson, Managing Director – HEINEKEN România.

În România, HEINEKEN are o echipă de peste 1.100 de oameni, 4 fabrici, în Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș și un sediu central în București. Compania produce și vinde peste 20 dintre cele mai apreciate mărci de bere și cidru în țara noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *