free download 78 travel guides written by experts

HEINEKEN Romania are un nou Director Supply Chain

Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al HEINEKEN România, începând din 1 iunie 2014. Maarten Koudenburg îl va înlocui pe Ed van Willegen în echipa de management, după numirea celui din urmă în funcția de Supply Chain Director HEINEKEN Russia, începând din mai 2014.

“Sunt încântat să preiau această funcție în cadrul HEINEKEN România și să conduc o echipă de profesioniști care caută, în permanență, modalități sustenabile și inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor români”, spune Maarten Koudenburg, Director Supply Chain HEINEKEN România.

“Suntem bucuroși să îl primim pe Maarten în echipa noastră”, spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România. “Maarten are o experiență valoroasă în poziţii de conducere şi 13 ani în compania HEINEKEN, în care a demonstrat o înțelegere profundă a diziviei de Supply Chain. Sunt încrezător că dedicarea şi know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta să continuăm să ne îmbunătățim performanța şi să facem faţă provocărilor pe care le ridică piaţa berii.”

Maarten Koudenburg a lucrat la HEINEKEN Olanda începând din 2001 și a avut diverse roluri în cadrul echipei de Supply Chain. În 2010 a fost numit, în Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar în 2012 a preluat funcția de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. Înainte de a se alătura echipei HEINEKEN, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy și Corus Steel în Olanda.

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *