Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Heavy Rotation lanseaza astazi `Neverending`, single-ul de debut al trupei

“Ne traim vietile insusindu-ne ideile altora si ne propunem scopuri ce nu sunt neaparat ale noastre, fiind invatati de mici ce e «corect» si ce e «gresit». Exista insa cei care nu se multumesc cu a merge pe cai batatorite, cei care aduc o gura de aer proaspat intr-o lume din ce in ce mai uniforma si conventionala.

Piesa «Nevereding» este dedicata acelor oameni care inca au o parere si tin flacara umanitatii vie. Si dragostei fata de tot si toate, dragoste care se regaseste in fiecare dintre noi si care ne daruieste neconditionat privilegiul de a ne numi oameni!” – Heavy Rotation.

Heavy Rotation, Neverending

Piesa “Nevereding” este munca a patru prieteni, cu o viziune comuna asupra muzicii: Andrei Neamtu, Andrei Cornea, Ioana Abramiuc si Michel Kotcha.

Heavy Rotation este in piata trupelor de cover de aproape 3 ani, ajungand intr-o perioada scurta de timp sa fie un produs premium cu un concept nou – “New Live Era”.

Fiecare concert al trupei este o calatorie muzicala, creata printr-un playlist inedit, gandit ca un DJ set, dinamic si fluid, cu infuzii de muzica electronica, lumini sincronizate pe beat-uri si un sound modern. Impreuna cu partea de muzica latino-pop abordata de trupa si cu percutiile africane (timbals, djembe, darbuka, cabasa) utilizate, Heavy Rotation ofera un show complet si o experienta de neuitat.

Muzica: Kotcha Adje Maurice Michel, Neamtu Andrei, Cornea Andrei, Abramiuc Manuela – Ioana
Text: Cornea Andrei, Kotcha Adje Maurice Michel
Aranjament: Neamtu Andrei, Cornea Andrei
Editor: Roton Music Publishing
(C) & (P) 2018 ROTON MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *