free download 78 travel guides written by experts

Head&Shoulders Extra Volume

Un plus de volum pentru un plus de eleganta

Direct de pe podiumurile de prezentare, volumul revine in forta, conferind coafurilor o nota de distinctie si stil. In sezonul primavara-vara ’06 parul trebuie sa aiba un aspect bogat, indiferent daca este lasat liber sau este strans in coc. Volumul reprezinta un “must have”, unul dintre acele ingredientele esentiale care confera o imagine eleganta.

In cazul coafurilor mai putin elaborate, parul este de cele mai multe ori lasat pur si simplu desfacut, lung, cu o usoara unduire, pentru a-i da volum. Buclele trebuie sa fie largi, cu o stralucire profunda si bogata, pline de flexibilitate. Cocul anilor ’40 se intoarce, sub forma unui look usor neglijent, dar, in realitate, atent elaborat.

Head& Shoulders Extra Volume este primul pas pentru realizarea coafurii dorite. Formula sa are la baza un complex de polimeri care determina interactiunea firelor de par, astfel incat coafura isi mentine volumul.

In acelasi timp, Head&Shoulders Extra Volume are grija si de starea scalpului. Stress-ul cotidian, agentii poluanti, razele soarelui si clorul din apa afecteaza sanatatea scalpului. Head&Shoulders Extra Volume este combinatia ideala pentru combaterea matretii, a efectelor negative ce afecteaza scalpul si pentru a beneficia de un par cu surprinzator de mult volum si vitalitate, fara prea mari eforturi.

Iata cum poti da un plus de volum coafurii in doar 5 pasi:

Pasul 1: Foloseste Head&Shoulders Extra Volume. Pentru a te bucura de un plus de prospetime si pentru a da stralucire parului, clateste-l cu apa rece.
Pasul 2: Dupa spalare, indeparteaza apa din par cu ajutorul unui prosop gros, ultra-absorbant, efectuand miscari ascendente, pentru a stimula interactiunea dintre firele de par.
Pasul 3: Usuca parul tinand capul in jos si indreptand jetul de aer al uscatorului catre partea interioara a suvitelor.
Pasul 4: Utilizeaza o perie rotunda cu diametrul mic. Pornind de la radacina, selecteaza suvite inguste, ridica firele de par cu ajutorul periei si directioneaza jetul de aer al feonului pe dedesubt.
Pasul 5: Pentru lungimea firului de par alege o perie rotunda cu diametru mai mare. Cu cat peria e mai mare, cu atat parul tau va avea mai mult volum. 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *