free download 78 travel guides written by experts

HBO va produce şi cel de-al 3-lea sezon al serialului „Imperiul din Atlantic City”

Ca urmare a aprecierilor de care s-a bucurat primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului Imperiul din Atlantic City, Michael Lombardo, preşedinte HBO Programming, a anunţat faptul că HBO a decis să producă şi un al treilea sezon al serialului Imperiul din Atlantic City.

„După un prim sezon ce s-a bucurat de un uriaş succes, am aşteptat cu nerăbdare să vedem ce surprize ne vor mai oferi Terry Winter, Martin Scorsese şi restul echipei şi dacă ne vor întrece aşteptările,” spune Lombardo. „Răspunsul presei şi al abonaţilor noştri a fost foarte satisfăcător.”

Imperiul din Atlantic City, produs de laureatul cu Emmy® Terence Winter şi de laureatul cu Oscar® Martin Scorsese, se desfăşoară în anii ‘20, în perioada Prohibiţiei, şi povesteşte viaţa şi epoca lui Enoch “Nucky” Thompson, liderul incontestabil al oraşului Atlantic City.

Imperiul din Atlantic City este cel mai recent serial care primeşte acceptul pentru un nou sezon. Astfel, acesta se alătură unor titluri precum True Blood, Urzeala tronurilor şi Treme.

La Gala Emmy® 2011, Imperiul din Atlantic City a adunat cele mai multe premii – 8 la număr – printre care şi pe cel pentru regia unui serial dramă (Martin Scorsese).

În ianuarie 2011, Imperiul din Atlantic City a primit două Globuri de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic şi Cel mai bun actor în rol principal (Steve Buscemi)

Bucuresti, 14.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *