free download 78 travel guides written by experts

HBO GO, o noua aplicatie video-on-demand disponibila pe Smart TV-urile Samsung

Aplicația HBO GO va fi disponibilă pe Smart TV-urile Samsung datorită parteneriatului dintre Samsung Electronics România și HBO România. Parteneriatul urmează trendul lansat de Samsung de a oferi conţinut localizat pentru utilizatorii români.

„Prin parteneriatul cu HBO vom putea oferi posesorilor de Smart TV Samsung mai multe opțiuni de divertisment, ce poate fi vizionat acasa, la o calitate superioara”, a declarat George Catrina, Content Manager Samsung Electronics România. „Disponibilitatea aplicației HBO pe Smart TV-urile Samsung reprezintă următorul pas pe care-l facem în ceea ce privește aplicatiile de tip video-on-demand, care în viitor vor fi din ce în ce mai utilizate”.

Acces nelimitat

HBO GO oferă acces nelimitat la peste 1500 de ore de conţinut: seriale HBO preferate, inclusiv producţii originale HBO, filme de top, documentare, programe speciale şi multe altele. În plus, utilizatorii au parte de caracteristici bonus şi momente exclusive de pe platoul de filmare, cum ar fi comentarii ale echipei, descrieri de personaje, elemente din scenariu şi multe altele. HBO GO poate fi urmărit pe Smart TV-urile Samsung oriunde în România.

Control și opțiuni multiple, uşor de folosit

HBO GO oferă control asupra caracteristicilor sale, cum ar fi controlul setărilor de limbă, de subtitrare, extra şi opţiunilor de interconectivitate.

Posesorii de Smart TV pot alege să urmărească conţinutul în limba originală cu subtitrare în limba română sau cu audio în limba română (pentru producţiile care au această opţiune). HBO GO prezintă și opțiunea de a opri producția în orice clipă pentru a continua mai târziu vizionarea din exact acelaşi moment pe oricare dintre modele de Smart TV Samsung.

Controlul parental uşor de folosit face vizionarea HBO GO potrivit și pentru copii.
Conţinutul peste limita de vârstă poate fi urmărit doar după introducerea unei parole setate în prealabil.

Interconectivitatea dispozitivelor

Caracteristica de interactivitate a dispozitivelor permite navigharea cu uşurinţă de la un dispozitiv înregistrat la altul. De exemplu, în timp ce urmăreşti un film pe un dispozitiv, poţi continua vizionarea pe un alt dispozitiv înregistrat.

Sharing

Împărtăşeşte experienţa HBO GO! Postează noutăţi despre serialele HBO şi filmele preferate de pe site-ul HBO GO şi comunică-le prietenilor tăi de pe Facebook şi Twitter.

Aplicația HBO GO va fi disponibilă și pe Android și, implicit, pe toate dispozitivele Samsung.

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *