free download 78 travel guides written by experts

HBO COMEDY – Premiere filme septembrie 2010

BRIDE WARS
Războiul mireselor
2, 7, 8, 17

Comedie, SUA, 2009
R: Gary Winick
D: Kate Hudson, Anne Hathaway, Kristen Johnston, Bryan Greenberg, Candice Bergen

Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor, două foarte bune prietene, şi-au programat nunta în exact aceeasi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război. Miza sunt invitaţi comuni, biserica, preoţii, accesoriile şi aşa mai departe. Până unde vor merge cele două şi care vor fi primele victime? Buchetele de flori zboară ca proiectilele şi nici o stratagemă nu e prea josnică în această comebie obraznică, ba chiar scandaloasă ce ironizează obsesia modernă, scăpată complet de sub contraol, a ceremoniilor nupţiale. Anna şi Kate se amuză teribil în roluri pisicuţelor care şi-au scos ghearele de oţel.

HANNAH MONTANA: THE MOVIE
Hannah Montana: Filmul
2, 12, 20, 25, 29

Comedie, SUA, 2009
R: Peter Chelsom
D: Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso

Ea are tot ce e mai bun din cele două lumi în care trăieşte…

Însă acum trebuie să aleagă una singură.

Miley Stewart (Miley Cyrus) se luptă să împace şcoala, prietenii şi viaţa ei secretă de vedetă pop. Dar curând, popularitatea tot mai mare a vedetei Hannah Montana ameninţă să preia controlul asupra vieţii sale. Ca urmare, tatăl ei (Billy Ray Cyrus) o duce acasă, în Crowley Corners, Tennessee, unde îi administrează o doză bună de realitate şi astfel începe o aventură plină de distracţii, râs şi romantism, aşa cum nici măcar Hannah Montana, eroina, n-ar fi reuşit să îşi imagineze.

HOUSE PARTY
Petrecere acasă
6, 16, 17, 27

Comedie, SUA, 1990
R: Reginald Hudlin
D: Christopher Reid, Christopher Martin, Robin Harris, Tisha Campbell, Martin Lawrence

Tânărul Kid a fost invitat la o petrecere în casa amicului său Play. Însă după o bătaie la şcoală, tatăl său nu-i mai dă voie să iasă din casă. Cu toate astea, Kid se strecoară afară atunci când părintele său adoarme. Dar băiatul nu ştie că trei dintre hoţii de la şcoală au decis să-i de o lecţie de bună purtare. Un comedie clasică, trasnită şi spumoasă, a anilor 90.

I LOVE YOU, MAN
Caut cavaler de onoare
13, 18, 19, 22, 23

Comedie, SUA, 2009
R: John Hamburg
D: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, J.K. Simmons

Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios şi romantic, care tocmai a cerut-o în căsătorie pe Zooey, femeia visurilor lui, şi se pregăteşte să îşi organizeze nunta. Numai că Peter nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare la nuntă, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi, în încercarea de a găsi persoana potrivită căreia să îi încredinţeze această împortantă misiune.

După câteva întalniri ratate cu bărbaţi homosexuali ce interpretează eronat intenţiile sale, Peter Klaven îl cunoaşte pe excentricul, fermecătorul şi nonconformistul Sydney Fife, de care se simte instantaneu atras sufleteşte şi cu care începe să petreacă din ce în ce mai multă vreme. Spre disperarea lui Peter, cu cât relaţia de prietenie cu Sydney devine mai strânsă, cu atât legătura de dragoste cu Zooey pare să se deterioreze, moment în care este pus în situaţia nedorită de a alege între noul lui amic şi logodnica sa.

Există două motive zdravene pentru care ar trebui să vedeţi comedia asta: adorabilul Paul Rudd şi hohotele de râs pe care vi le va stârni el. I Love You, Man e o raritate: o comedie despre bărbaţi simpatici, dar imaturi, care nu are gaguri dezgustătoare, ci e dulce şi chiar candidă. Mai mult, e una dintre comediile cele mai reuşite despre prietenia masculină care poate deveni la fel de sufocantă şi toxică precum o relaţie amoroasă, dar vorbeşte şi despre maturizare şi despre alegerile pe care suntem forţaţi să le facem odată cu ea.

MARLEY & ME
Eu și Marley
4, 8, 19

Comedie, SUA, 2008
R: David Frankel
D: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Alan Arkin, Kathleen Turner

John si Jennifer s-au căsătorit de curând, dar nu vor să intre prea repede în lumea responsabilităţilor familiale aşa că, în loc de un copil, au ales să îngrijească un câine. Marley este un labrador adorabil dar, în acelaşi timp, extrem de neastâmpărat şi cam… nevrotic, care va avea grijă să le umple vieţile (şi nervii) mai ceva ca o armată de copii.

HBO COMEDY PREMIERE SERIALE SEPTEMBRIE 2010

“CUM SĂ REUSESTI ÎN AMERICA”

“Cum să reușești în America” urmărește aventurile a doi tineri întreprinzători de douăzeci și ceva de ani din Brooklyn care sunt determinați să trăiască visul american. Încercând să-și clădească o carieră, un nume, în competitiva lume a modei din New York, Ben Epstein (Greenberg) împreună cu prietenul și partenerul său de afaceri, Cam Calderon (Rasuk), își folosesc cunoștințele și conexiunile pentru a-și duce la îndeplinire ambițiile. Cu ajutorul lui Rene (Guzman), verișoara lui Cam, și a prietenului lor foarte bine conectat Domingo ("Kid Cudi"), cei doi merg mai departe și se folosesc de toată ingeniozitatea pentru a depăși obstacolele care le ies în cale la tot pasul.

HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 05
Cum să reuşeşti în America Ep. 5
5, 8
HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 06
Cum să reuşeşti în America Ep. 6
12, 15
HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 07
Cum să reuşeşti în America Ep. 7
19, 22
HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 08
Cum să reuşeşti în America Ep. 8
26, 29

“BINE DOTAT”

HUNG II. EP. 11 – JUST THE TIP
Bine dotat II Ep. 1 – Noul parteneriat
19, 22

Noul parteneriat al lui Ray cu Tanya și Lenore este unul plin de suspiciuni mai ales atunci când are parte de o clientă însărcinată, așa că Ray are nevoie de niște sfaturi de la Tanya. Jessica este copleșită de îndoieli în ceea ce privește mariajul ei cu Ronnie și refuză să îi răspundă lui Lenore la telefon. Tanya vrea neapărat să îl câștige pe Ray în defavoarea lui Lenore, așa că cercetează piața, ajungând să îi ceară sfaturi unui proxenet consacrat.

HUNG II. EP. 12 – TUCSON IS THE GATEWAY TO DICK
Bine dotat II Ep. 2 – Tucson
26, 29

Ray o enervează pe Lenore și riscă să piardă o clientă împortantă atunci când îi dă lui Claire sfaturi în ceea ce privește refacerea mariajul ei. După ce este umilită de Lenore, Tanya încearcă să demonstreze că poate aduce o clientă importantă pentru Ray. În dorința de a se apropia de fiica ei, Jessica ajunge la un protest al fetelor dolofane, dar tot ceea ce reușește este să o facă pe Darby să se simtă stânjenită. La sfârșitul unei zile lungi și grele, Ray se gândește să accepte cadoul pe care îl primise de la Yael, soția vecinului său.

“FAMILIA HECK”

THE MIDDLE EP. 01 – PILOT
Familia Heck Ep. 1 – Pilot
6, 9

Frankie face eforturi mari în carieră de agent de vânzăr auto. Brick vrea ca mama lui să vină la prezentarea din clasă îmbrăcată ca un supererou. Exact atunci când credea că va reuși să vândă o mașină și să să aibă și copiii sub control Frankie are parte de surprize. Ziua în care își face apariția în clasa fiului ei îmbrăcată în supererou este greșită, iar mașina pe care ea credea că a vândut-o este furată chiar sub ochii ei.

THE MIDDLE EP. 02 – THE CHEERLEADER
Familia Heck Ep. 2 – Majoreta
7, 9

Conștientă de dezastrul financiar în care se află, Frankie încearcă să-și salveze jobul, este vorba despre organizarea unui stand publicitar original unde prezintă mașina pe care dorește să o vândă. Sue află că are nevoie de ochelari. Pentru că mama sa nu are 200 de dolari pentru cărțille sale, Brick începe să citească din romanele de dragoste ale acesteia.

THE MIDDLE EP. 03 – THE FLOATING ANNIVERSARY
Familia Heck Ep. 3 – Aniversarea
8, 9

Planurile romantice pe care le fac Frankie și Mike pentru aniversarea lor se risipesc în secunda în care aceștia observă că Brick este bolnav, iar Sue suferă din dragoste.

THE MIDDLE EP. 04 – THE TRIP
Familia Heck Ep. 4 – Călătoria
13, 16

Sue reușește să vândă în sfârșit câte ceva la școală, astfel încât începe să spere că are șanse să meargă în călătorie. Însă, în momentul în care școala refuză să îi recunoască realizarea, Frankie o convinge să lupte pentru drepturile sale. În acest timp, Brick are parte de prima dezamăgire în dragoste din partea primei lui prietene.

THE MIDDLE EP. 05 – THE BLOCK PARTY
Familia Heck Ep. 5 – Concursul
14, 16

Profesorii lui Brick le spun lui Frankie și lui Mike că fiul lor este supus unui test important, iar Mike este de părere că baschetul îl va ajuta pe Brick în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți. Când propunearea lui cade, Frank decoperă că fiul lui are totuși un talent de care el nu știa. Frankie se alătură acțiunii de strângere de fonduri pentru noile tricouri pentru echipa lui Axl.

THE MIDDLE EP. 06 – THE FRONT DOOR
Familia Heck Ep. 6 – Uşa de la intrare
15, 16

Frankie este prinsă la mijloc în momentul în care Axl distruge accidental ușa din față, iar Mike insistă să o repare el. Asta ar putea lăsa casa familiei Heck fără ușa din față pentru zile întregi. Între timp, Frankie este obligată să vândă o mașină în mai puțin de o săptămână. Dacă nu va reuși acest lucru, situația în care se va afla va fi una foarte delicată și are mare legătură cu purtarea unui costum bizar.

THE MIDDLE EP. 07 – THE SCRATCH
Familia Heck Ep. 7 – Zgârietura
20, 23

Familia Heck este cuprinsă de frenezia curățeniei. În această muncă de echipă, Frankie îl accidentează pe Brick, zgâriindu-l cu o sticlă de bere în timp ce încerca să o pună într-un sac. Povestea se complică în clipa în care băiatul le spune celor de la școală că mica zgârietură i-a fost provocată chiar de către mama sa în clipa în care a aruncat cu o sticlă de bere după el. Imediat, este trimis un angajat de la Protecția Copilului care trebuie să analizeze situația. Frankie are emoții că imaginea de familie perfectă va avea de suferit.

THE MIDDLE EP. 08 – THANKSGIVING
Familia Heck Ep. 8 – Ziua Recunoştinţei
21, 23

Dorința lui Frankie de a sărbători Ziua Recunoștinței în familie se spulberă în clipa în care Mr. Ehlert îi informează pe toți că trebuie lucreze. Între timp, Frankie și Mike își dau acordul pentru primul prieten al lui Sue.

THE MIDDLE EP. 09 – SIBLINGS
Familia Heck Ep. 9 – Fraţii perfecţi
22, 23

Frankie își dorește cu disperare să aibă copii care să fie frați perfecți, astfel încât face din asta misiunea ei în viață. Din acest moment, ea va face tot ceea ce ține de ea pentru a-i convinge să nu se mai certe și pentru a-i ajuta să intracționeze așa cum este normal într-o familie adevărată.

THE MIDDLE EP. 10 – CHRISTMAS
Familia Heck Ep. 10 – Crăciunul
27, 30

În vreme ce Frankie se concentrează, repetînd pentru un solo la slujba de Crăciun de la miezul nopții, Mike are alte planuri pentru același eveniment. Femeia devine invidioasă pe soțul ei în momentul în care observă că acesta se decurcă mai bine cu planurile lui. În cele din urmă, amândoi îl vor ajuta pe Brick să rezolve o problemă pentru a intra în spiritul sărbătorilor.

THE MIDDLE EP. 11 – THE JEANS
Familia Heck Ep. 11 – Blugii
28, 30

Frankie și Mike trebuie să facă față provocărilor pe care le aduce viața celor care sunt părinți de adolescenți. Sue vrea o pereche de blugi cool, pentru a nu fi cu nimic mai prejos față de colegele ei, iar Axl vrea o mașină pentru a impresiona o fată.

THE MIDDLE EP. 12 – THE NEIGHBOR
Familia Heck Ep. 12 – Vecina
29, 30

Frankie se teme că o confruntare cu vecina sa Rita Glossner (Brooke Shields) este inevitabilă. Între timp, Axl încearcă să-l mituiască pe Brick atunci când i se cere să îl învețe pe fratele lui mai mic cum să lovească mingea. Însă, Brick va ști cum să termine acest „joc” cu dublu avantaj pentru el.

HBO COMEDY RETURN MOVIES SEPTEMBRIE 2010

ANOTHER CINDERELLA STORY (AKA. A CINDERELLA STORY TWO)
O altă Cenuşăreasă modernă

Comedie, SUA, 2008
R: Damon Santostefano
D: Selena Gomez, Andrew Seeley, Jane Lynch, Jessica Parker Kennedy, Emily Perkins

Undeva în San Fernando Valley o poveste romantică e pe punctul de a fi respusă în varianta modernă şi… tehnică. O fată frumoasă întâlneşte la un bal mascat un tânăr tulburător, dar fuge înainte ca acesta să afle cum o cheamă. În grabă, fata îşi pierde iPod-ul, iar băiatul, Făt-Frumos în blugi, îl găseşte şi porneşte pe muzică şi dans în căutarea ei şi, poate, a iubirii adevărate.

BEDTIME STORIES (AKA. CLICK)
Povești de adormit copiii

R: Adam Shankman
D: Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, Russell Brand, Richard Griffiths

Mereu amuzantul Adam Sandler e starul lui Click, o producţie Walt Disney Pictures, o comedie de familie magică, plină ochi de aventură şi de suflet.

Skeeter Bronson (Sandler) are grijă de copii surorii sale (Courteney Cox), imaginaţia lui sa se descătuşează şi el ajunge să inventeze poveşti de adormit copiii extrem de elaborate – distribuindu-se tot timpul pe el însuşi în rolul eroului. Încântaţi, copii îşi adaugă propriile idei în aceste poveşti cu “a fost odată ca niciodată”, eroism şi cavalerie. Apoi, se întâmplă minunea. Aceste fantezii nocturne devii realităţile de zi cu zi ale lui Skeeter şi el se trezeşte implicat într-o aventură reală, în căutarea propriului său happy end. Plină cu personaje colorate, umor şi o doză ameţitoare de trăsneală, această comedie emoţionată va încânta întreaga familie, din nou şi din nou.

BOLT
Bolt
Animaţie, SUA, 2008
R: Chris Williams, Byron Howard

Pentru super-câinele Bolt (vocea lui John Travolta), vedetă de televiziune, fiecare zi e plină de acţiune, pericol şi intrigă – cel puţin până când aparatele de filmat se opresc. Dar atunci când el este trimis din greşeală dintr-un studio de sunet hollywoodian, în aglomeratul New York, el se îmbarcă în cea mai mare aventură a sa – o calătorie de-a lungul ţării, în lumea reală-, pentru a se reuni cu Penny, stăpâna sa, care îi este şi colegă sa de distribuţie (vocea lui Miley Cyrus). Înarmat doar cu iluzia că uluitoarele sale forţe sunt reale şi ajutat de doi companioni de călătorie neobişnuiţi – o pisică rahitică, abandonată, pe nume Mittens şi un hamster obsedat de TV pe nume Rhino-, Bolt descoperă că nu ai nevoie de super puteri ca să devii un erou. Regizat de veteranii Disney, Chris Williams şi Byron Howard, Bolt e o comedie de animaţie hilară, plină de amuzament şi de acţiune.

BURN AFTER READING
Citeşte şi arde

Comedie, SUA, 2008
R: Joel Coen, Ethan Coen
D: John Malkovich, George Clooney, Brad Pitt

După şocantul No Country for Old Men, fraţii Coen au surprins din nou. Burn after Reading este o comedie neagră excepţională, cu o distribuţie halucinantă. Un film pe care nici nu ştii cu ce să începi să-l povesteşti. Poate cu faptul că Brad Pitt joacă un antrenor de fitness – cel puţin efeminat, cel mult gay.

Filmul e foarte la obiect şi foarte precis în situaţii şi personaje. Pe scurt, un agent CIA care a avut pe mână unele dintre cele mai importante secrete ale agenţiei, se trezeşte dat afară. Agentul e supărat şi se poate răzbuna. Scrie toate secretele într-un manuscris virtual şi îl pune pe un CD. CD-ul ajunge în geanta greşită, geanta într-o sală de fitness, iar în sala de fitness aterizează în mâinile a doi antrenori cu aspect şi judecăţi uşor debile, dar fără îndoială oameni de treabă. Deşi de treabă, cei doi citesc în CD că ăsta e semn de îmbogăţire aşa că pun la cale o operaţiune de şantaj. Iar operaţiunea demarează!

Fanii fraţilor Coen vor observa fără îndoială capacitatea lor incredibilă de a se reinventa la fiecare nou film. De data asta ei sunt ajutaţi A-listul Hollywood-ului Brad Pitt, George Clooney, Tilda Swinton, John Malkovich, Frances McDormand, fiecare jucând alte roluri decât cele în care eram obişnuiţi să îi vedem. O altă comedie antologică ieşită din mâna genialului tandem.

CJ7
CJ7

Comedie, Hong Kong, 2008
R: Stephen Chow
D: Stephen Chow, Jiao Xu, Kitty Zhang, Sheung Ching Lee, Min Hun Fung

Exepertul în arte marţiale şi geniul comic Stephen Cow regizează şi interpretează rolul principal în această comedie adorabilă ce conţine aceleaşi elemente care l-au consacrat: scene de lupte exaltate, trecute prin filtrul efectelor speciale. Vieţiile unui tată, muncitor sărac, şi a fiului său sunt întoarse pe dos atunci când un fascinant şi bizar nou animal de companie le intră în casă…

DR. DOLITTLE: TAIL TO THE CHIEF
DR. DOLITTLE 4

R: Craig Shapiro
D: Kyla Pratt, Peter Coyote, Niall Matter, Christine Chatelain, Malcolm Stewart

Maya Dolittle nu a crezut niciodată că “darul” ei ar putea deveni o problemă de securitate naţională!

Kyla Pratt se reîntoarce în rolul lui Maya Dolittle, fata care vorbeşte cu animalele şi care descoperă cu tristeţe că, deşi are un talent cu totul special, nu îi este foarte uşor să intre la Facultatea de Medicină Veterinară. Tocmai când se simte ca o mare perdantă, preşedintele SUA, (Peter Coyote) o roagă să-şi folosească înzestrările speciale pe nescultătorul câine prezidenţial şi să-l ajute să evite o criza naţională majoră. Cu ajutorul acestei foarte importante misiune şi cu sprijinul căţeluşei sale loiale, Lucky, Maya şanse se impresioneze, în cele din urmă, comitetul şcolii veterinare. Dr. Dolittle 4 e o comedie superbă, plină de animale adorabile, un amuzament perfect pentru întreaga familie.

DR. SEUSS’ HORTON HEARS A WHO!
Horton

R: Jimmy Hayward, Steve Martino
Animaţie, SUA, 2008

Simpaticul elefant Horton prinde viaţă în această animaţie realizată de creatorii seriei Ice Age şi inspirată din clasica poveste pentru copii scrisă de dr. Seuss.

Elefantul Horton se bucură de primăvara din jungla din Nool. În arşiţa amiezii şi răcoarea heleşteului, el aruncă cu apă. Deodată, aude un zgomot.. Aşa îşi începe scriitorul şi desenatorul Dr. Seuss una dintre cărţile care au încântat generaţii întregi de tineri. Acum, după mai bine de cincizeci de ani la publicare, realizatorii filmului Ice Age şi supervedetele Jim Carrey şi Steve Carell dau viaţă poveştii într-o manieră cu totul nouă.. Pentru prima data, această lume e însufleţită cu ajutorul unei animaţii de o imaginatie incredibilă.

Filmul, ca şi cartea lui Seuss, are în centru un elefant imaginar, pe nume Horton (vocea lui Carrey) care aude un strigat slab de ajutor ce vine dintr-un fir de praf care ascunde un întreg oraş numit Who-ville. Oraşul este locuit de fiinţe microscopice conduse de un primar (vocea lui Carell). În ciuda faptului că este ridiculizat şi ameninţat de către vecinii care cred că şi-a pierdut minţile, Horton este hotărât să sălveze particula de praf…pentru că "o persoană este, totuşi, o persoană, indiferent cât de mică ar fi." Un mic miracol care va încălzi inimile copiilor, dar şi adulţilor.

EL CUERNO DE LA ABUNDANCIA (AKA. HORN OF PLENTY)
Cornul abundenţei

Comedie, coproducție, 2008
R: Juan Carlos Tabío
D: Jorge Perugorría, Laura De La Uz, Mirta Ibarra, Yoima Valdés, Vladimir Cruz

Un exemplu concret despre putere și maniera în care banii pot schimba destine. Din momentul în care vestea moștenirii care ar reveni urmașilor familiei Castineiras ajunge în orășelul Yamaguey, isteria pune stăpânire pe toți cei care s-ar putea alege cu ceva. Povestea începuse cândva în secolul al XVIII-lea, atunci când niște călugărițe depozitaseră o avere într-o bancă britanică. E drept că de atunci trecuse ceva vreme, așa că dobânda care se strânsese era acum colosală. Potrivit autorităților fiecărui membru al familiei i-ar reveni câteva milioane de Euro. Povestea se complică oarecum, deoarece, după ce se adună toți descendenții familiei Castineiras, concluzia este una dificil de acceptat: nu este deloc simplu să dai de urma celor care au dreptul să intre în posesia sumei.

FIRST SUNDAY
O duminică de pomină

Comedie, SUA, 2008
R: David E. Talbert
D: Ice Cube, Tracy Morgan, Katt Williams, Loretta Devine, Michael Beach

În această comedie hilară, Durrell (Ice Cube) şi LeeJohn (Tracy Morgan) sunt doi buni prieteni deveniţi hoţi de duzină. Atunci când Durell află că fosta lui iubită plănuieşte să se mute în alt stat împreună cu fiul lor dacă el nu-i dă 17.000 $ ca să-şi plătească o datorie, cei doi pun la cale un plan disperat de a fura biserica din vecinătate. Dar atunci când încearcă să pătrundă în cladire prin efracţie, descoperă că mai există cineva care le-a luat-o înainte,. Ca să poată pune mâna pe bani, Durell şi LeeJohn sunt forţaţi să-şi petreacă noaptea în prezenţa lui D-zeu şi a credincioşilor săi.. şi sfârşesc prin a primi mai mult decât au cerut. First Sunday eliberează în lume comicul burlesc al unor hoţi simpatic de inepţi într-o comedie emoţionantă despre intenţii bune, decizii proaste şi noi şanse.

FRED CLAUS
Fratele lui Moş Crăciun

Comedie, SUA, 2007
R: David Dobkin
D: Vince Vaughn, Paul Giamatti, John Michael Higgins, Miranda Richardson, Rachel Weisz

Fred Claus (Vince Vaughn) a trăit toată viaţa sa în umbra foarte impozantă a fratelui său. Fred a încercat, dar n-a prea reuşit, să urmeze exemplul trasat de mai tânărul Nicholas (Paul Giamatti) care e…un sfânt perfect. Nicholas este un model de generozitate, în timp ce Fred a devenit exact opusul: un recuperator rău de gură care n-are nici noroc, nici bani. La reproşurile dnei Claus, Nicholas acceptă să-şi ajute fratele cu o singură condiţie: să vină cu el la Polul Nord şi să câştige banii de care are nevoie lucrând în atelierul lui Mos Crăciun. Necazul e că Fred nu prea are stofă de spiriduş şi cum Crăciunul se apropie cu repeziciune, el ar putea pune în pericol cea mai veselă sărbătoare a anului.

FREEBIRD
Freebird

Comedie, Marea Britanie, 2008
R: Jon Ivay
D: Phil Daniels, Gary Stretch, Geoff Bell, Laila Rouass, Peter Bowles

Trei foști motocicliști care îmbătrânesc fac o încercare de a redescoperi sălbaticii ani ai tinereții. Un week-end în Țara Galilor, droguri luate direct de la o fermă de cannabis și două bande războinice ar fi varianta pe scurt a ingredientelor acestei delicioase comedii britanice. O experiență hippie care e pe punctul de a trece de la make peace la make war.

GET SMART
SCĂPAŢI DE SMART

Comedie, SUA, 2008
R: Peter Segal
D: Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin, Terence Stamp

Geniul comic Steve Carrell intră în pielea celui mai năuc şi mai îndragit detectiv de pe micul ecran, în această adaptare pentru cinema a serialului comic creat în 1960 de Mel Brooks. Geniile malefice de la KAOS născocesc un plan diabolic de dominare al umanităţii şi îl pun în aplicare atacând cartierul general al agenţiei de spionaj americane Control. În urma atacului, identitatea fiecărui agent care lucrează pentru Control este compromisă. Dându-şi seama că singura modalitate de a contracara planul sinistru al celor de la KAOS e să-l promoveze pe zelosul, dar neexperimentatul Maxwell Smart (Carell) la gradul de agent special, şeful agenţiei (Alan Arkin) se vede forţat să-l pună în echipă cu Agentul 99 (Anne Hathaway) , un super spion veteran a cărui frumuseţe e întrecută doar de eficienţa sa . Fără antrenament real pe teren, înarmat doar cu pur entuziasm şi cu câteva gadgeturi şmechere, Maxwell Smart, alături de Agentul 99, se va confrunta cu cu forţele întunecate puse în mişcare de Siegfried, creierul din spatele lui KAOS, şi de armata sa loială de pitici, într-o luptă decizivă care va hotărî soartea lumii libere.

GET SMART’S BRUCE AND LLOYD OUT OF CONTROL
Bruce și Lloyd

Comedie, SUA, 2008
R: Gil Junger
D: Masi Oka, Nate Torrence, Jayma Mays, Larry Miller, Patrick Warburton

Nate şi Lloyd au ieşit din laborator şi au nimerit într-o zonă în care n-au ce căuta. Cei doi se străduiesc să găseasca o nouă invenţie miraculoasă pe care au pierdut-o, înainte ca malefica agenţie KAOS să pună mâna pe ea: o mantie invizibilă. Evident, întreaga tărăşenie cu invizibilitatea complică lucrurile, pe lângă faptul că eroii trebuie să înveţe din fugă să devină spioni.

HANCOCK
Hancock

Acţiune, SUA, 2008
R: Peter Berg
D: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, Eddie Marsan, Johnny Galecki

Există eroi… există super-eroi… şi există Hancock (Will Smith). Însă odată cu puterea, creşte si responsabilitatea – toată lumea ştie asta – toată lumea, cu excepţia lui Hancock. Mereu nemulţumit, pus pe harţă, sarcastic şi neînţeles, Hancock rezolvă problemele şi salvează eroic nenumarate vieti, dar pare a lăsa în urmă un dezastru. Lumea s-a săturat – oricât de recunoscători i-ar oamenii de rând din Los Angeles, nu pot să nu se întrebe de ce n-au avut parte de un super-erou mai puţin haotic. Lui Hancock nu-i pasă ce gândesc oamenii – până în momentul în care îi salvează viaţa directorului de PR, Ray Embrey (Jason Bateman). În acea zi, super-eroul negativ începe să-şi dea seama că, de fapt, este şi el vulnerabil şi că are mare nevoie de o schimbare de imagine. O captivantă şi complet inovatoare variaţiune e genului cu super-eroi. Cea mai adultă dintre producţiile ultimilor ani.

HARD PART 1
O nouă profesie – prima parte

Comedie, Franţa, 2008
R: Cathy Verney
D: Natacha Lindinger, Michelle Moretti, Francois Vincentelli, Fanny Sidney, Katia Lewkowicz

Sophie, o gospodină de 40 de ani, rămâne brusc fără soţ şi descoperă curând că decedatul era, fără ştiinţa ei, producător de filme porno. Pentru a-şi ţine casa şi a-şi hrăni copiii, Sophie n-are altă soluţie decât să menţină afacerea pe roate. Prinsă între fascinaţie şi repulsie, Sophie se apucă serios de noua profesie întrebându-se cum poate oare să facă pace între viaţa de familie şi afaceri.

HARD PART 2
O nouă profesie – a doua parte

Comedie, Franţa, 2008
R: Cathy Verney
D: Natacha Lindinger, Michelle Moretti, Francois Vincentelli, Fanny Sidney, Katia Lewkowicz

Sophie, o gospodină de 40 de ani, rămâne brusc fără soţ şi descoperă curând că decedatul era producător de filme porno. Pentru a-şi ţine casa şi a-şi hrăni copiii, Sophie n-are altă soluţie decât să menţină afacerea pe roate. Prinsă între fascinaţie şi repulsie, Sophie se apucă serios de noua profesie întrebându-se cum poate oare să facă pace între viaţa de familie şi afaceri.

HIGH SCHOOL MUSICAL 3: SENIOR YEAR
Liceul muzical: Anul absolvirii

Comedie, SUA, 2008
R: Kenny Ortega
D: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu

Troy şi Gabriella sunt în anul absolvirii liceului. Fiecare ştie încotro vrea să meargă de acum înainte, dar drumurile lor nu mai pot continua împreună căci, deşi se iubesc, fiecare are o proiecţie diferită despre viitor.

Fenomenul Disney “High School Musical” a revenit în 2008 cu cea de-a treia parte, intitulată Anul absolvirii. Personajele sunt acum confruntate cu faptul că la finalul anului şcolar fiecare va pleca spre câte un colegiu şi spre un alt viitor. Liceenii favoriţi ai lumii îşi propun, însă, să facă acest ultim an unul pe care niciunul dintre ei să nu-l uite vreodată. Iar Troy (Zac Effron) şi Gabriella (Vanessa Anne Hudgens) îşi jură să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă. Şi ce altă idée mai bună decât să pună în scenă, în formula deja consacrată de Wildcats, un musical elaborat care să vorbească despre experienţele de până acum şi despre speranţele şi temerile pe care le au de aici înainte. Un capitol se încheie, un nou capitol se deschide.

Cu franciza High School Musical, se poate spune că Disney a dat lovitura reinventînd musicalul. Un gen nu neapărat foarte popular şi în mod cert nu foarte exploatat în limbaj cinematografic, High School Musical a lansat o adevărată isterie adolescentină. Iar High School Musical 3 revine cu muzică nouă şi momente de dans incredibile, într-o extravaganza de sunet, emoţie, culoare şi mişcare.

LOVERBOY
Curtezanul

Comedie, SUA, 1989
R: Joan Micklin Silver
D: Patrick Dempsey, Kate Jackson, Robert Ginty, Nancy Valen, Kirstie Alley

Randy Bodek nu are nici cea mai mică idee despre felul în care trebuie să se poarte cu o femeie. Dar se străduiește din greu să remedieze această situație. Pentru că a venit vara, iar el este în vacanță, își ia de lucru la o pizzerie, ocupîndu-se de livrări. Acesta este cel mai bun prilej de a afla direct de la sursă ce-și doresc, de fapt, femeile.

În mod ciudat, în Beverlly Hills se întâmplă ceva neobișnuit: femeile par extraordinar de fericite. Este vorba despre faptul că descoperă trandafiri pe pernele lor, au pe cineva care dorește să le fotografieze și pot conta mereu pe cineva interesat să le asculte, nu doar să le audă absent. Cel care se ocupă de toate acestea este tânărul chiar Randy Bodek (Patrick Dempsey), curtezanul care, culmea, fusese părăsit de iubita sa tocmai pentru că nu știa cum să se poarte cu o femeie.

MADAGASCAR: ESCAPE 2 AFRICA
Madagascar 2

Animaţie, SUA, 2009
R: Eric Darnell, Tom Mcgrath

În acest sequel mult anticipat la Madagascar – comedia familială nr. 1 a lui 2005 – Alex (vocea lui Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer), Gloria (Jada Pinkett Smith), regele Julien (Sacha Baron Cohen), Maurice (Cedric), pinguinii (Tom McGrath, Christopher Knights, Chris Miller) şi cimpanzeul (Conrad Vernon) se trezesc eşuaţi pe ţărmurile îndepăratate ale Madagascarului. În faţa acestui obstacol, new yorkezii pun la cale un plan atât de nebunesc, că s-ar putea să funcţioneze. Cu o precizie militară, pinguinii repară o epavă a unui avion. Odată ce primul zbor al lui Air Penguin e lansat, această echipă atipică stă în aer suficient de mult cât să ajungă în cel mai sălbatic loc cu putinţă – în vastele câmpii africane, unde animalele crescute în grădina zoologice îşi întâlnesc membri ai propriilor specii pentru întâia oară. Africa pare un loc grozav.. dar este, oare, mai bun decât casa lor din Central Park?

MANUELA Y MANUEL (AKA. MANUELA & MANUEL)
Manuela şi Manuel

Comedie, Porto Rico, 2007
R: Raúl Marchand Sánchez
D: Humberto Busto, Elena Iguina, Luz María Rondón, Marian Pabon, Marisol Calero

În sufletul lui, Manuel a fost întotdeauna Manuela, dar când în sfârşit reuşeşte să fie aşa cum simte că ar trebui să fie, Manuela trebuie să redevină Manuel şi să joace rolul de logodnic pentru prietena sa Coca aflată în mare încurcătură: e însărcinată după o aventură de o noapte şi în faţa familiei sale ultra-conservatoare trebuie să prezinte un tatic.

MEET THE SPARTANS
Întâlnire cu spartanii

Comedie, SUA, 2008
R: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
D: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo, Diedrich Bader

Comedia parodiază celebrul blockbuster 300 – Eroii de la Termopile, dar nici alte filme nu scapă nemăcelarite de echipa care a realizat Epic Movie si Date Movie, alte două comedii bestiale care nu iartă niciun clişeu hollywoodian. Niciodată istoria nu a fost atât de.. isteric de amuzantă! Pregătiţi-vă să vă luptaţi pentru onoare, glorie dar şi pentru a vă reţine lacrimile de râs.

PINEAPPLE EXPRESS
PINEAPPLE EXPRESS: O AFACERE RISCANTA

R: David Gordon Green
D: Seth Rogen, James Franco, Danny Mcbride, Gary Cole, Rosie Perez
Comedie, SUA, 2008

Dale şi Saul, doi prieteni la cataramă, mari amatori de marijuana, dau de belea atunci când sunt implicaţi fără să vrea într-un conflict cu nişte traficanţi de droguri. Mai mult, cei doi trebuie să fugă şi de poliţie, pentru că unul dintre ei a fost martorul unui asasinat pus la cale chiar de un om al legii. Singuri împotriva tuturor, Dale şi Saul profită de împrejurări pentru a lua câteva decizii care le vor schimba viitorul. Se pare că, până la urmă, o liota de traficanţi şi batalioane de poliţişti care ar da orice să te împuşte, sunt un motiv suficient pentru a deveni mai responsabil…

Nominalizat la premiile Globul de Aur, din 2009, pentru cel mai bun actor – comedie sau muzical (James Franco).

READY? OK!
Gata? OK!

Comedie, SUA, 2008
R: James Vasquez
D: Carrie Preston, John G. Preston, Lurie Poston, Micheal Emerson, Kali Rocha

Povestea unui băiețel care este obsedat de rochii, păpuși și, în loc să se înscrie în echipa de wrestling a școlii, e de neoprit în dorința de a deveni șeful echipei de majorete.

Protagoniștii filmului realizat de James Vasquez sunt Carrie Preston, John G. Preston, Michael Emerson și Lurie Poston. Urmăriți povestea unui băiețel de zece ani care este obsedat de rochii, păpuși și, în loc să se înscrie în echipa de wrestling, este de neoprit în dorința de a deveni șeful echipei de majorete a școlii. Joshua Dowd (Poston) nu este deloc un puști obișnuit, iar mama lui, Andy (Carrie Preston), o femeie care îl crește singură, face tot ceea ce îi stă în putere pentru a face din fiul lui un copil cu aspirații normale pentru vârsta lui. Dar, asta nu este deloc o ambiție de părinte care să fie ușor de îndeplinit. Cu toate acestea, vestea că tatăl lui biologic a trecut în Lumea de Dincolo, va schimba semnificativ existența celor doi.

RUN FATBOY RUN
FUGI, GRĂSANE!

R: David Schwimmer
D: Simon Pegg, Thandie Newton, Hank Azaria, Dylan Moran, Harish Patel
Comedie, Marea Britanie, 2007

Un bărbat supraponderal care şi-a părăsit logodnica în ziua nunţii, îşi dă seama, ani mai târziu, că ea este femeia visurilor sale, într-o comedie care îl reuneşte pe comicii Simon Pegg şi pe David Schwimmer, doar că data aceasta Schwimmer se află în scaunul regizoral. Nu e deloc uşor să recâştigi o femeie după ce-ai părăsit-o mişeleşte chiar la altar. Însă bărbatul de vârstă mijlocie, nu foarte în formă, îşi dă seama ce greşeală a făcut şi jură să alerge într-un maraton celebru ca să-şi convingă fosta logodnică că individul bogat şi frumos cu care e pe cale să se mărite, nu e potrivit pentru ea.

SCOOBY DOO! AND THE GOBLIN KING
Scooby Doo şi regele spiriduşilor

Animație, SUA, 2008
R: Joe Sichta

Scooby-Doo și Shaggy trebuie să îl oprească pe magicianul de carnaval Krudsky, cel care a furat lumina magică de la Prințesa Zânelor Willow. În cazul în care cei doi nu vor reuși asta, se va întâmpla ceva îngrozitor. Ceea ce trebuie să facă pentru a preîntâmpina o nenorocire este să urce în trenul ce ducea spre fantastica lume a tărâmului Halloween pentru a lua sceptrul magic de la Regele Spiriduș înainte de miezul nopții.

SEMI-PRO
Semiprofesionist

Comedie, SUA, 2008
R: Kent Alterman
D: Will Ferrell, Woody Harrelson, André Benjamin, Maura Tierney, Will Arnett

1976, Michigan. Neconvenţionala ABA este o ligă de basket rapidă, sălbatică şi nebună care rivalizează cu NBA şi care şi-a făcut numele cu inovaţii ca lovitura de trei puncte şi întrecerile de slam dunk. Cu toate astea, NBA este pe cale să înghită ABA, doar patru dintre echipele celei de-a doua ligi urmând să mai joace la nivel pro ca urmare a acestei schimbări. Jackie Moon (Will Ferrell), proprietar, antrenor şi jucător de bază al Michigan Tropics trebuie să conducă un sezon de success atât pe teren cât şi în actele contabile pentru a-şi putea duce echipa pe unul dintre cele patru locuri câştigătoare.

SO FINE
Atât de bine!

Comedie, SUA, 1981
R: Andrew Bergman
D: Ryan O’Neal, Jack Warden, Mariangela Melato, Richard Kiel, Fred Gwynne

Chemarea sângelui se dovedeşte puternică în această comedie burlească. Un tânăr profesor universitare este forţat să părăseasca Academia şi să facă croitorie ca să salveze de la faliment firma de modă a familiei. El reuşeşte să creeeze o nouă nebunie în domeniul blugilor, dar cade pradă farmecului unei temperamentale soprane italiene şi devine ţinta unor mafioţi geloşi. Însă, cumva, totul să va sfârşi.. atât de bine…

THE DARJEELING LIMITED
Un tren numit Darjeeling

Comedie, SUA, 2007
R: Wes Anderson
D: Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Amara Karan, Anjelica Huston

La un an de la moartea tatălui lor, trei fraţi americani care nu şi-au mai vorbit de la înmormântare, se reunesc pentru prima dată. Fraţii sunt Francis (Owen Wilson), Peter (Adrien Brody) şi Jack (Jason Schwartzman). Nume de familie: Whitman. Francis este cel mai mare dintre ei şi momentan este cu faţa acoperită de bandaje ca urmare a unei istorii bizare pe care o acoperă cu un accident de motor, Peter este mijlociul şi trăieşte un soi de complex al fiului adorat de tată, iar Jack, mezinul, este obsedat de fosta iubită (Natalie Portman). Ceea ce Francis ştie, iar ceilalţi doi nu, este că mama lor (Anjelica Huston), absentă din motive necunoscute la înmormântarea tatălui, s-a refugiat în India la o mânăstire unde din Mrs. Patricia Whitman a devenit Sister Patricia. Fără să dezvăluie adevăratul motiv, Francis îi convinge pe Peter şi Jack să plece într-o călătorie prin India, o călătorie cu trenul numit Darjeeling. Deşi vacanţa va merge prost în feluri greu de anticipat, ciudăţeniile locurilor pe care le vizitează şi câteva momente de onestitate neaşteptată vor produce o serie de schimbări surprinzătoare între cei trei americani educaţi şi pretenţioşi. Doar relaţia cu mama va rămâne sub un mare semn al întrebării.

The Darjeeling Limited a fost lansat în 2007 la Festivalul de Film de la Veneţia unde a câştigat premiul Little Golden Lion şi a fost apreciat de critică drept “cel mai bun film de până acum al autorului” deja foarte cunoscut pentru filmul-cult al anului 2001 – The Royal Tenenbaums.

Filmat în India şi Long Island City, The Darjeeling Limited este mixul perfect şi delicios de comedie, dramă şi personaje cu biografii şi psihologii complicate semnat Wes Anderson.

THE HOUSE BUNNY
IEPURAŞUL CASEI

R: Fred Wolf
D: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone, Kat Dennings, Katharine Mcphee
Comedie, SUA, 2008

În această comedie sexy, delicioasa Anna Faris (Scary Movie) o întruchipează pe Shelley Darlington, un iepuraş Playboy care le învaţă pe câteva studente stângace cum să cucereasca baieţii pentru ca, în final, să-şi dea seamă că ceea ce apreciază baietii cel mai mult sunt calităţile sufleteşti şi personalitatea. Ea înţelege că nu mai trebuie să se prefacă, ci să fie ea însăşi

THE JERK THEORY
Teoria mitocanului

Comedie, SUA, 2009
R: Scott S. Anderson
D: Josh Henderson, Jenna Dewan, Tom Arnold, Lauren Storm, Derek Lee Nixon

“Teoria mitocanului” este o amuzantă comedie romantică care îl are în centrul său pe Adam (Josh Henderson), un tip care este în stare să facă orice pentru prietena sa, Cynthia, însă ea nu apreciază. Mai mult, îl va părăsi pentru a fi cu nesuferitul Marc Dixon. Rănit, Adam decide să devină și el un nemernic, deoarece fetelor nu le sunt pe plac băieții buni. În schimb, Molly (Jenna Dewan) este sătulă de cretini, așa că, singura soluție pentru ca Adam să îi atragă atenția este să redevină băiatul bun de odinioară.

THE ROCKER

R: Peter Cattaneo
D: Rainn Wilson, Christina Applegate, Teddy Geiger, Josh Gad, Emma Stone
Comedie, SUA, 2008

The Rocker spune povestea unui baterist ratat căruia i se dă o a doua şansă. Robert "Fish" Fishman este un baterist dedicat şi surprinzător de pasionat, care a făcut parte din formaţia Vesuvius a anilor ’80 şi care a trăit magia rock’n’roll-ului până ce a fost dat afară din trupă, fără menajamente. La douăzeci de ani după ce visele sale de star rock i-au fost spulberate, chiar atunci când Fish renunţă la orice speranţă, află că trupa de rock a nepotul său de liceu, A.D.D., îşi căuta baterist. Cu ceva ezitari, tinerii îl fac cel mai nou membru al trupei, dându-i din nou şansa să aspire la titlul de zeu al rock-ului şi, astfel, cu toţii intră în cea mai tare experienţă a vieţii lor.

TROPIC THUNDER
FURTUNA TROPICALA

SUA, Comedie, 2008
R: Ben Stiller
D: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Nick Nolte, Steve Coogan

Tropic Thunder, deliranta satiră hollywoodiană a lui Ben Stiller, începe cu producţia unui film epic despre războiul din Vietnam care deraiaza rapid din cauza ego-urilor gigantice ale tuturor celor implicaţi. Stiller este Tugg Speedman, un erou de acţiune care încearcă să-şi demonstreze “talentul” în filme serioase. Jack Black e Jeff Portnoy, un comic dependent de droguri şi de mâncare care vrea şi el o schimbare de imagine. Alături de ei îl mai găsim pe Kirk Lazarus (Robert Downey Jr.), unul dintre cei mai premiaţi actori ai lumii, un bărbat care insistă să “dispară” total în rol. În cazul de faţă, acest lucru a presupus ca Lazarus să se vopsească pe faţă cu negru pentru a intra în pielea unui soldat afro-american. După ce comportamentul scandalos al protagoniştilor îl face pe regizorul Damien Cockburn (Steve Coogan) să intre în conflict major cu producătorul Les Grossman (Tom Cruise), o măsură radicală se impune. Cockburn ascultă sfaturile unui veteran de război grizonat pe nume Four Leaf Tayback (Nick Nolte): ca să câştige control asupra interpreţilor săi, îi abandonează în junglă, sub pretextul că realizează un film gueriila cu camere ascunse. Atunci când grupul nimereşte într-o tabără unde se produce cocaina, starurile încep să-şi dea seama în ce pericol real au intrat. Probabil cel mai amuzant film al lui 2008, Tropic Thunder nu iartă nimic, de la vanitatea şi prostia superstarurilor, la clişeele filmelor de război instituite de Apocalypse Now sau Platoon, … Atacă aşa numita “cultură a celebrităţii” şi excesele cinema-ului Hollywoodian, ridiculizându-le uneori cu venin, alteori cu tandreţe, dar mereu cu o inteligenţă şi un fler suprem. Iar Tom Cruise izbuteşte cea mai frisonantă – dar şi mai entertaining – performanţă a sa de la acel memorabil salt de pe canapeaua lui Oprah.

WAITING FOR GUFFMAN
Aşteptându-l pe Guffman

Comedie, SUA, 1996
R: Christopher Guest
D: Christopher Guest, Eugene Levy, Fred Willard, Catherine O’Hara, Parker Posey

Corky St. Clair, un regizor de teatru de provincie, a avut recent cele mai mari două succese ale carierei sale. Însă acum se îmbarcă în cel mai ambiţios show al vieţii sale: un muzical extravagant ce comemorează 150 de ani de istorie a oraşului Blaine din Missouri . "Red, White, and Blaine" va fi regizat, scris şi coregrafiat chiar de el însuşi, iar St. Clair speră că o izbânda teatrală de răsunet îl va duce direct pe Broadway.

Sub ochii unei echipe de documentarişti care captează evenimentul, Corky a conceput un show care salută reperele istorice din Blaine – fondarea micuţului oraş cu inimă mare, reputaţia sa de capitală a taburetelor şi, nu în cele din urmă, apariţia unui OZN în 1946. Audiţiile sunt publice şi adună talentele locale, de la dentişti, agenţi de turism, vânzătoare de lactate, la mecanici şi taxidermişti pensionari.

YOU DON’T MESS WITH THE ZOHAN
NU TE PUNE CU ZOHAN

R: Dennis Dugan
D: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Rob Schneider
Comedie, SUA, 2008

Una dintre cele mai apreciate echipe regizor-actor de la Hollywood se reuneşte după succesul de box office al lui I now pronounce you Chuck and Larry. Dennis Dugan (Big Daddy, Happy Gilmore) colaboreaza iar cu Adam Sandler pentru o supercomedie care vă va face să hohotiţi de râs. Filmul se concentrează pe aventurile unui agent al Mossadului, al cărui vis este să devină hair-stylist. Este atât de obsedat de această potenţială carieră, incât îşi înscenează moartea şi pleacă la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ. Personajul principal e un versiune a lui Borat şi întreg pachetul e atât de ireal de tembel, încât veţi râde cu stupoare. Un erou militar care poartă tricouri cu Mariah Carey? Ha, ha, ha.

HBO COMEDY CARRYOVER MOVIES SEPTEMBRIE 2010

BEVERLY HILLS CHIHUAHUA
Chihuahua de Beverly Hills

Comedie, SUA 2008
R: Raja Gosnell
D: Piper Perabo, Manolo Cardona, Jamie Lee Curtis, José María Yazpik, Maury Sterling

Chloe, o femelă chihuahua foarte alintată, îşi petrece timpul rătăcind pe străzile din Beverly Hills în poşeta stăpânei sale, clienta saloanelor de înfrumuseţare şi a magazinelor de lux. Când Chloe se pierde de stăpană, ea este forţată să se bazeze pe abilităţile şi pe simţurile pervertite de viaţa de huzur, precum şi pe sprijinul unor prieteni noi: Delgado, un ciobănesc german foarte dur şi Papi, un mascul chihuahua iubitor şi extrem de romantic.

DAS DOPPELTE LOTTCHEN
Secretul celor două Lotte

R: Toby Genkel
Animaţie, Germania, 2007

Atunci când se întâlnesc întâmplător, două fetiţe de 12 ani sunt şocate de cât de mult seamănă. În scurt timp, află că sunt surori gemene şi că părinţii lor s-au despărţit la puţin timp după naşterea lor, fiecare luând câte o fată. Cele două fetiţe îşi propun să afle de ce s-au despărţit părinţii lor şi să încerce să-i aducă din nou împreună.

L’EMMERDEUR (AKA. A PAIN IN THE ASS)
Pacostea

Comedie, Franţa, 2008
R: Francis Veber
D: Richard Berry, Patrick Timsit, Pascal Elbé, Virginie Ledoyen, Michel Aumont

O prietenie neobişnuita şi improbabilă se leagă între un asasin plătit şi un tip cu tendinţe suicidale, amândoi cazaţi din motive diferite la acelaşi hotel.

Bucuresti, 16.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *