free download 78 travel guides written by experts

HBO COMEDY – noiembrie 2012

PREMIERE FILME

BROWN SUGAR
Brown Sugar
10, 25
Romantic, SUA, 2002
R: Rick Famuyiwa
D: Taye Diggs, Sanaa Lathan, Mos Def, Nicole Ari Parker, Boris Kodjoe

Un bărbat și o femeie, prieteni încă din copilărie, se reîntâlnesc după câţiva ani.

Doi buni prieteni care au devenit celebri pe scena hip-hop și care se sprijină unul pe altul profesional, au tot felul de aventuri amoroase până să-și dea seama că, de fapt, sunt îndrăgostiţi unul de celălalt.

Sidney e o jurnalistă care a părăsit publicaţia L.A Times, pentru care făcea recenzii de concerte pop-rock, pentru a edita o revistă new yorkeză de hip hop intitulată XXL. Dre e un producător al unei mari companii de discuri cu sediul în New York. Cei doi se ştiu încă din copilărie, de pe vremea când abia descoperiseră hip-hop-ul. Acum că lucrează din nou împreună, par a fi făcuţi unul pentru celălalt. Doar că Dre trebuie să se căsătorească cu Reese, o avocată, iar Sydney pretinde că nu-i interesată sentimental de acesta. Între timp, Dre e din ce în ce mai iritat de faptul că celebra casă de discuri pentru care lucrează pune mai mult accentul pe profit decât pe calitate şi preferă să semneze cu o “făcătură” ca duo-ul Ren şi Ten, ignorându-l pe talentatul Chris.

GET HIM TO THE GREEK
Adu-l urgent pe scenă!
1, 2, 30
Comedie, SUA, 2010
R: Nicholas Stoller
D: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss, Rose Byrne, Colm Meaney

Aaron are 72 de ore ca să aducă la Hollywood un rock star imprevizibil.

O comedie scandaloasă despre Aaron Green, un individ ce aspiră să fie director de casă de discuri și căruia i se dau 72 de ore ca să-l ducă la Hollywood pe Aldous Snow, un rock star legendar și sălbatic, pentru un concert de comeback.

“Adu-l urgent pe scenă!” este rezultatul reîntâlnirii dintre Jonah Hill şi Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei Înşelat de Sarah Marshall și e povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca să aducă un rocker recalcitrant pe scenă, pentru un concert de relansare. Comedia este cel mai recent film al producătorului Judd Apatow (“Virgin la 40 de ani”, “Un pic însărcinată”,”Tipi Simpatici”).

Aaron Green (Hill) e un tip de 24 de ani, ambiţios şi care ia lucrurile în serios. Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: să meargă la Londra ca să aducă un rocker superstar la The Greek, faimoasa sală de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma să fie primul dintr-un turneu de relansare. Şeful lui, mogulul Sergio Roma (Sean Combs) îl avertizează: “Artistul e cel mai îngrozitor individ de pe planetă. Dacă îl scapi din ochi, ai păţit-o.”

Rockerul britanic Aldous Snow (Russel Brand) este un muzician genial, dar o despărţire urâtă şi o carieră care se duce pe apa sâmbetei l-au transformat într-un dezastru ambulant. Scârbit de linguşitorii care îl înconjoară şi speriat că a ajuns în faza de unde cariera lui nu poate merge decât în jos, Snow a luat-o pe o pantă autodestructivă. Când află că iubirea vieţii lui, popstarul-manechin Jackie Q (Rosie Byrne) se află la Los Angeles, Aldous îşi pune în cap să o recâştige…şi apoi să pună lumea la picioarele lui.

Numărătoarea inversă până la concert începe. Un tânăr inocent trebuie să-şi croiască drum printre capcanele dealerilor de droguri din Londra, scandalurile din New York şi dansurile erotice din Las Vegas ca să livreze “pachetul” teafăr şi nevătămat…pe cât se poate. Totul încercând să-i rămână fidel prietenei sale (Elisabeth Moss). O să-l ia cu frumosul, o să-l mintă, o să-l motiveze, o să se distreze cu Aldous, dar o să-l aducă la The Greek.

THE HANGOVER PART II
Marea mahmureală, Partea a II-a
2, 3, 12, 13, 21, 22
Comedie, SUA, 2011
R: Todd Phillips
D: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong

Trebuia să fie o petrecere nebună, înainte de căsătorie, dar totul a luat-o razna.

La doi ani după petrecerea burlacilor din Las Vegas, Phil, Stu, Alan și Doug călătoresc în exotica Thailanda pentru căsătoria lui Stu. Planul acestuia de a da o petrecere înainte de nuntă o ia razna. Ceea ce urmează e greu de imaginat.

Acum doi ani, Phil Wenneck, Alan Garner si Stu Price au organizat o petrecere memorabilă a burlacilor pentru bunul lor prieten, Doug Billings, în Las Vegas. După o cruntă noapte de beţie, grupul a constatat că viitorul mire este de negăsit cu 24 de ore înainte de nuntă, prin camera lor de hotel se plimbă nestingherit un tigru, în debara plânge un bebelus a cărui mamă este o dansatoare de striptease și că pe urmele lor se află un gangster asiatic pe nume Mr. Chow, Stu nu vrea să își asume niciun risc înainte de propria căsătorie și își invită amicii în Thailanda la o masă care se vrea complet lipsită de peripeţii. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și blajinul Stu Price învaţă pe pielea lui că aventurile de care poate avea parte în Bangkok sunt mai sălbatice decât cele pe care le oferă Las Vegas-ul: se trezește tatuat pe faţă în stilul pugilistului Mike Tyson de către un specialist in tatuaje irlandez stabilit in Thailanda și mafiotul Mr. Chow îi stă ca un ghimpe în coaste, pentru că are ceva de împărţit cu cei patru nord-americani puși pe șotii.

THE INBETWEENERS MOVIE
Vacanța
5, 6, 17, 18
Comedie, SUA, 2011
R: Ben Palmer
D: Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Emily Head

Patru rataţi plini de hormoni pleacă în Grecia pentru o vacanţă nebună.

Fiţi alături de Will, Simon, Jay și Neil – patru prieteni adolescenţi – în călătoria lor nebună în Creta în căutarea beţiilor și a sexului. Va fi o săptămână nebună pe care n-o vor uita.

O comedie britanică inspirată de faimosul sitcom "The Inbetweeners”. Filmul descrie aventurile dezastroase ale unui grup de prieteni adolescenţi în Creta, după terminarea liceeului. Will, Simon, Jay și Neil pleacă într-o vacanţă dementă în Malia, în căutarea unor beţii de pomină și a sexului. O saptămâna nebună, pe care cu siguranţă n-o vor uita… dacă, a două zi dimineaţă, își vor putea aminti tot ce s-a întâmplat.

FRIDAY AFTER NEXT
Vineri, în Ajun de Crăciun
23
Comedie, SUA, 2002
R: Marcus Raboy
D: Ice Cube, Mike Epps, John Witherspoon, Don ‘D.C.’ Curry, Anna Maria Horsford

Doi băieţi de cartier înveteraţi trebuie să muncească pentru prima dată în viaţă.

Se apropie Crăciunul iar cei doi verișori Craig și Day-Day au în sfârșit apartamentul lor. Însă, ei sunt jefuiți de cineva care pretindea că este Moș Crăciun, așa că, pentru prima dată în viața lor, sunt obligați să își caute un job.

Acțiunea are loc în perioada sărbătorilor de iarnă, când în sfârșit, Craig și Day Day, doi verișori, au reușit să aibă apartamentul lor. Mai mult, aceștia fac rost de o slujbă (agenți de pază), agață fete, beau și consumă droguri ușoare, li se pare că sunt în al nouălea cer. Fericirea lor nu durează mult, căci într-o zi descoperă că au fost jefuiți…

JINGLE ALL THE WAY
Goana după cadou
30
Familie, SUA, 1996
R: Brian Levant
D: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson, Robert Conrad

De Crăciun, un tată vrea să îi ia o jucărie grozavă copilului său.

Suntem înaintea Crăciunului, iar un om de afaceri important este decis să îi cumpere fiului său cea mai căutată jucărie a sezonului, este vorba despre figurina Turbo Man.

“Goana după cadou” îl are protagonist pe Arnold Schwarzenegger, un tată care este de neoprit în ambiția de a-i face fiului cel mai frumos cadou de Crăciun. Din păcate, dorința copilului de a-l primi pe Turbo Man din partea Moșului, nu este una ușor de îndeplinit, deoarece suntem chiar în Seara de Ajun. În plus, stocul de figurine cu acest personaj se terminase încă de la Ziua Recunoștinței. Cu toate acestea, omul de afaceri are un plan, căci află cine a fost acela care a cumpărat ultima jucărie. Din această clipă, pentru eroul poveștii începe o luptă nebună care are o singură miză: Turbo Man pentru fiul său, iar el este decis să câștige cu orice preț.

NEXT FRIDAY
Vinerea viitoare
16, 27, 28
Comedie, SUA, 2000
R: Steve Carr
D: Ice Cube, Mike Epps, Justin Pierce, John Witherspoon, Don ‘Dc’ Curry

Un bărbat din LA se refugiază la niște rude pentru a scăpa de răzbunarea unui evadat.

Pentru a scăpa de furia unui evadat care este în căutare de răzbunare, un bărbat din Los Angeles se refugiază în casa rudelor lui aflată într-o suburbie. Foarte curând, acesta va realiza că necazurile te pot găsi oriunde și oricât te-ai ascunde.

Suntem în Los Angeles, iar Craig (Ice Cube) locuiește în continuare cu părinții. În timp ce își căuta o slujbă, acesta își reamintește de momentul său de glorie care avusese loc cu patru ani în urmă. Asta se întâmplase atunci când îl învinsese pe bătăușul Debo (Tommy ‘Tiny’ Lister Jr.), în anul 1995. Însă, după câțiva ani în spatele gratiilor, Debo a reușit să evadeze și este decis să se răzbune. Temându-se pentru fiul său, tatăl lui Craig (John Witherspoon) îl trimite pe acesta să locuiască împreună cu Elroy (Don ‘DC’ Curry), un unchi excentric și cu verișoara Day-Day (Mike Epps). Destul de curând, Craig va afla că necazurile te pot găsi oriunde te-ai ascunde. Din nou, forțe pe care nu le poate controla îi vor pune la încercare capacitatea de supraviețuire și devotamentul față de familie, iar el va accepta provocarea.

REALITY BITES
Viaţa pe cont propriu
2, 17, 28
Dramă, SUA, 1994
R: Ben Stiller
D: Winona Ryder, Ethan Hawke, Janeane Garofalo, Steve Zahn, Ben Stiller

Ben Stiller surprinde cu umor și înțelegere anxitatea unui grup de tineri absolvenți.

O peliculă despre “Generația X” în care Ben Stiller surprinde cu mult umor și înțelegere anxitatea unui grup de tineri absolvenți. Pentru că acum este pe cont propriu, o tânără care a absolvit recent colegiul este pusă în situația de a înfrunta realitatea atât în carieră, cât și în relațiile sale.

În această peliculă care reprezintă pentru Ben Stiller debutul ca regizor de lung-metraj, Winona Ryder o interpretează pe Lelaina, o tânără care a absolvit recent colegiul. Pentru că acum este pe cont propriu, ea este pusă în situația de a înfrunta realitatea atât în carieră, cât și în relațiile sale. Este vorba despre faptul că are dificultăți în ceea ce privește internship-ul la o televiziune locală și despre situația în care se află Lelaina, care trebuie să aleagă între Michael (Ben Stiller) și Troy (Ethan Hawke). Între timp, ea trebuie să aibă grijă și de "Reality Bites", un documentar care surprinde viața de zi cu zi a prietenilor ei. Pelicula “Viaţa pe cont propriu” a obținut o nominalizare la MTV Movie Awards.

THE WATERBOY
Băiatul cu apa rece
9, 14, 24
Comedie, SUA, 1998
R: Frank Coraci
D: Adam Sandler, Kathy Bates, Fairuza Balk, Henry Winkler, Jerry Reed

Te poți pune cu el, dar nu încerca niciundată asta când vine vorba despre apa lui.

Adam Sandler este un tip umil care aduce apa pentru cei din echipa de fotbal a unui colegiu. Asta până când antrenorul descoperă că este foarte talentat și decide să îl introducă în echipă.

Bobby Boucher (Adam Sandler) nu este nici pe departe cel mai ager dintre toți, ba chiar dimpotrivă. El are 31 de ani, locuiește încă împreună cu mama sa (Kathy Bates), o femeie exagerat de protectoare, și este băiatul care aduce apa pentru o echipă de fotbal de colegiu. Jucătorii se amuză frecvent pe seama lui, iar antrenorul nu îl lasă pe Bobby să le răspundă în vreun fel. Situația se va schimba după ce la echipă sosește un nou antrenor (Henry Winkler), care îl încurajează pe acesta să se apere, să ia atitudine. În cele din urmă, după atâția ani de umilințe îndurate, el se dezlănțuie, iar antrenorul remarcă faptul că este talentat și decide să îl introducă în echipă. Acum, tot ce îi mai rămâne lui Bobby este să învețe să joace fotbal și să meargă la școală, fără ca mama să afle ceva.

PREMIERE SERIALE

“Sub Pământ SRL”

O comedie neagră ce are în centrul său o familie disfuncțională din California.

Alan Ball, scenaristul laureat cu Oscar pentru “American Beauty”, ne oferă “Six Feet Under”, un serial ce priveşte cu mult umor negru viaţa unei familii disfuncţionale din California, care conduce o casă de servicii funerare.

Patriarhul Nathaniel Fisher moare într-un accident auto care are loc în Los Angeles, chiar în seara de Ajun, distrugând planurile de vacanţă ale fiului său, Nate. Pe lângă moartea tatălui, Nate trebuie să-i facă faţă mamei sale, Ruth, care are un iubit secret; fratelui David, un gay care conduce afacerea familiei, şi surorii Claire, o adolescentă rebelă care află trista veste după ce se drogase cu iubitul ei, Gabe. Singurul aspect aparent pozitiv din viaţa lui Nate pare să fie Brenda, o femeie pasională pe care acesta o cunoaşte în avion. Cu toate acestea, familia sărită de pe fix a Brendei se dovedeşte chiar mai disfuncţională decât a lui Nate.

SIX FEET UNDER 27: PERFECT CIRCLES
Sub pământ SRL – III, Ep. 1: Cercuri perfecte
1
SIX FEET UNDER 28: YOU NEVER KNOW
Sub pământ SRL – III, Ep. 2: Nu se ştie niciodată
6, 10
SIX FEET UNDER 29: THE EYE INSIDE
Sub pământ SRL – III, Ep. 3: Relaţii
7, 11
SIX FEET UNDER 30: NOBODY SLEEPS
Sub pământ SRL – III, Ep. 4: Nimeni nu doarme
8, 11
SIX FEET UNDER 31: THE TRAP
Sub Pământ SRL – III, Ep. 5: Capcana
13, 17
SIX FEET UNDER 32: MAKING LOVE WORK
Sub Pământ SRL – III, Ep. 6: Dragoste şi durere
14
SIX FEET UNDER 33: TIMING & SPACE
Sub Pământ SRL – III, Ep. 7: Timp şi spaţiu
15
SIX FEET UNDER 34: TEARS, BONES AND DESIRE
Sub Pământ SRL – III, Ep. 8: Lacrimi, oase şi dorinţe
20, 24
SIX FEET UNDER 35: THE OPENING
Sub Pământ SRL – III, Ep. 9: Vernisajul
21
SIX FEET UNDER 36: EVERYONE LEAVES
Sub Pământ SRL – III, Ep. 10: Dezamăgiri
22
SIX FEET UNDER 37: DEATH WORKS OVERTIME
Sub Pământ SRL – III, Ep. 11: Dispariţia
27
SIX FEET UNDER 38: TWILIGHT
Sub Pământ SRL – III, Ep. 12: Amurg
28
SIX FEET UNDER 39: I’M SORRY, I’M LOST
Sub Pământ SRL – III, Ep. 13: Rătăcire
29

“Revenirea”

Valerie Cherish e în stare de orice pentru a ajunge din nou în lumina reflectoarelor.

Valerie Cherish fusese gândva vedetă de televiziune. Acum, situația este complet diferită, iar ea este pregătită să facă orice pentru a ajunge înapoi în lumina reflectoarelor. Disperată să revină, ea este de acord să participe într-un reality show în care, în fiecare secundă, camerele de filmat vor fi pe urmele sale.

Lisa Kudrow (“Friends”) se află pe afișul serialului de comedie “Revenirea” interpretând-o pe Valerie Cherish, o fostă vedetă a unui sitcom care acum este disperată să revină în lumina reflectoarelor. Astfel, ea acceptă să participe la un reality show numit “The Comeback”, în care camerele de filmat vor fi după ea la orice pas. Emisiunea explorează nebunia din lumea televiziunii, un stil de viață din Beverly Hills și îndrăzneala comico-tragică a unei actrițe de 40 de ani care încearcă să își țină cariera pe linia de plutire, dar și să aducă un echilibru în viața ei personală, asta sub privirea omniprezentă și neiertătoare a camerelor de filmat.

THE COMEBACK EP. 01 – PILOT
Revenirea – Ep. 1 – Pilot
1, 2, 3
THE COMEBACK EP. 02 – VALERIE TRIUMPHS AT THE UPFRONTS
Revenirea – Ep. 2 – La New York
6, 7, 10
THE COMEBACK EP. 03 – VALERIE BONDS WITH THE CAST
Revenirea – Ep. 3 – Cina
7, 8, 10
THE COMEBACK EP. 04 – VALERIE STANDS UP FOR AUNT SASSY
Revenirea – Ep. 4 – Păreri
8, 9, 10
THE COMEBACK EP. 05 – VALERIE DEMANDS DIGNITY
Revenirea – Ep. 5 – Demnitate
13, 14, 17
THE COMEBACK EP. 06 – VALERIE SAVES THE SHOW
Revenirea – Ep. 6 – Valerie salvează serialul
14, 15, 17
THE COMEBACK EP. 07 – VALERIE GETS A VERY SPECIAL EPISODE
Revenirea – Ep. 7 – Episodul
15, 16, 17
THE COMEBACK EP. 08 – VALERIE RELAXES IN PALM SPRINGS
Revenirea – Ep. 8 – Palm Springs
20, 21, 24
THE COMEBACK EP. 09 – VALERIE HANGS WITH THE COOL KIDS
Revenirea – Ep. 9 – Puştii
21, 22, 24
THE COMEBACK EP. 10 – VALERIE GETS A MAGAZINE COVER
Revenirea – Ep. 10 – Coperta
22, 23, 24
THE COMEBACK EP. 11 – VALERIE STANDS OUT ON THE RED CARPET
Revenirea – Ep. 11 – Covorul roşu
27, 28
THE COMEBACK EP. 12 – VALERIE SHINES UNDER STRESS
Revenirea – Ep. 12 – Presiune
28, 29
THE COMEBACK EP. 13 – VALERIE DOES ANOTHER CLASSIC LENO
Revenirea – Ep. 13 – Interviul
29, 30

“Redacția”

Serialul prezintă evenimentele din culisele unui canal de ştiri fictiv.

“Redacția” este un serial HBO nou care prezintă povestea unui prezentator de ştiri. Acesta împreună cu producătorul său executiv, colegii de redacţie şi şeful lor au misiunea patriotică şi vizionară de a realiza ştirile cât mai bine posibil.

Supravieţuind unei crize personale, prezentatorul emisiunii "News Night" de pe canalul ACN, Will McAvoy, revine la birou. Aici, el află că aproape toată echipa sa a fost schimbată şi că noua lui producătoare este MacKenzie McHale, o fostă iubită. În această situație care este oricum departe de a fi una confortabilă, Will şi noua sa echipă se confruntă imediat cu provocarea unei ştiri şocante.

THE NEWSROOM EP. 06 – BULLIES
Redacţia – Ep. 6
1
THE NEWSROOM EP. 07 – 5/1
Redacţia – Ep. 7
2
THE NEWSROOM EP. 08 – THE BLACKOUT PART I: TRAGEDY PORN
Redacţia – Ep. 8
5
THE NEWSROOM EP. 09 – THE BLACKOUT PART II: MOCK DEBATE
Redacţia – Ep. 9
6
THE NEWSROOM EP. 10 – THE GREATER FOOL
Redacţia – Ep. 10
7

“Episoade”

“Episoade”, un serial despre nebunia de la Hollywood privită din spatele scenei.

Doi scenariști britanici de succes, soț și soție, primesc o ofertă foarte tentantă de dincolo de Ocean. Deși ea are suspiciuni mari în legătură cu mutarea lor în Los Angeles, de dragul lui, este de acord să plece din Londra.

Doi londonezi de succes din industria filmului acceptă oferta de a realiza mai departe serialul care le adusese celebritatea, dar la Hollywood. Destul de repede, se alege praful de promisiunea americanilor de a nu schima nimic în ceea ce privește serialul britanic. În plus, cei doi se trezesc într-o lume a butaforiei în care ideal este să nu îți contrazici șeful, să zâmbești condescendent și să pari cât mai fericit cu deciziile pe care le iau alții pentru tine.

Sean (Stephen Mangan) și Beverly (Tamsin Greig) au o căsnicie fericită și sunt și parteneri pe platourile de filmare. Realizatori de succes, cei doi sunt premiați la ceremonia decernării BAFTA pentru serialul lor de patru sezoane. Astfel, chiar în seara acordării premiilor, ei primesc oferta de a realiza serialul la Hollywood. Deși în primă fază Beverly nu ia în serios propunerea, își dă seama că soțul ei se visa deja acolo, așa că, de dragul lui, este de acord să se mute la Los Angeles. După ce ajung, vor afla că, de fapt, cel de la care primiseră propunera nu văzuse nici măcar un episod din serialul britanic. Lucrurile devin și mai complicate din clipa în care americanii vin cu ideea înlocuirii venerabilului actor principal cu… Matt LeBlanc! La scurt timp după ce se întâlnesc cu Matt, Sean și Beverly Lincoln se trezesc într-o postură ciudată, o situație bizară care amenință să le distrugă atât serialul, cât și căsnicia.

Din această lună, la HBO Comedy, începe al doilea sezon al acestui serial cu adevărat senzațional. Acum, mariajul celor doi este istorie, iar relația dintre Matt și Sean nu mai are nimic în comun cu aceea din primul sezon. Cu toate acestea, noul lor serial, "Pucks!" îi aduce din nou pe același platou. Nu ratați niciun episod din cele care urmează!

EPISODES II. EP. 04
Episoade – II, Ep. 4
4
EPISODES II. EP. 05
Episoade – II, Ep. 5
11
EPISODES II. EP. 06
Episoade – II, Ep. 6
18
EPISODES II. EP. 07
Episoade – II, Ep. 7
25

“Filme și vedete”

Cele mai recente producții și cei mai iubiți actori din lume…

Acum este momentul pentru a afla tot ceea ce v-ați dorit să știți despre cele mai tari filme și despre starurile care joacă în ele!

Aveți șansa unei priviri prin gaura cheii, aflați despre cele mai tari filme și despre starurile care joacă în ele. Este vorba despre o actualizare în ceea ce privește premierele din cinematografie. Interviuri în exclusivitate cu actori și realizatori de film și reflectoare îndreptate asupra megastarurilor de la Hollywood, festivaluri de Film și Covorul Roșu. Toate acestea și multe altele, în “Filme și vedete”, la HBO Comedy.

FILMS AND STARS IV. (197) EP. 41
Filme şi vedete – IV, Ep. 41
6, 15
FILMS AND STARS IV. (198) EP. 42
Filme şi vedete – IV, Ep. 42
18, 27
FILMS AND STARS IV. (199) EP. 43
Filme şi vedete – IV, Ep. 43
28
FILMS AND STARS IV. (200) EP. 44
Filme şi vedete – IV, Ep. 44
25

“Pe platourile de filmare”

În fiecare săptămână, ajungeți în culisele celor mai recente producții.

Interviuri cu actori importanți din industrie și cu cei implicați în realizarea propriu-zisă a ceea ce fusese cândva un simplu proiect, iar acum a devenit o peliculă cu încasări spectaculoase în box office.

În fiecare săptămână, urmărind “Pe platourile de filmare”, aveți șansa de a ajunge în culisele celor mai importante producții de la Hollywood. Cu acest prilej, aveți șansa unor interviuri extraordinare cu actorii filmului și cu cei implicați în realizarea propriu-zisă a ceea ce fusese cândva un simplu proiect, iar acum a devenit o peliculă despre care toată lumea vorbește.

HOLLYWOOD ON SET IX. (456) EP. 40
Pe platourile de filmare – IX, Ep. 40
5, 15
HOLLYWOOD ON SET IX. (457) EP. 41
Pe platourile de filmare – IX, Ep. 41

HOLLYWOOD ON SET IX. (458) EP. 42
Pe platourile de filmare – IX, Ep. 42
23, 29
HOLLYWOOD ON SET IX. (459) EP. 43
Pe platourile de filmare – IX, Ep. 43

“Cățelușul Monk”

Monk este un căţeluş entuziast şi temperamental.

Eroul principal al istoriei care urmează este Monk, un căţeluş foarte drăguţ, hiperactiv, entuziast şi temperamental. Aventurile lui se termină tot timpul rău mai ales când vrea să o seducă pe Kimmy, o căţeluşă cochetă.

Monk este un căţeluş neastâmpărat. Se entuziasmează prea repede şi are tendinţa nefericită de a-şi pierde controlul când se supără. Atunci când lucrurile nu funcţionează pentru el, catastrofele nu întârzie să apară. Monk se enervează pentru cele mai mici lucruri şi, când exagerează, totul poate scăpa complet de sub control foarte repede.

MONK LITTLE DOG EP. 01
Căţeluşul Monk – Ep. 1
MONK LITTLE DOG EP. 01-08
Căţeluşul Monk – Ep. 1-8
3, 28
MONK LITTLE DOG EP. 02
Căţeluşul Monk – Ep. 2
MONK LITTLE DOG EP. 03
Căţeluşul Monk – Ep. 3
MONK LITTLE DOG EP. 04
Căţeluşul Monk – Ep. 4
MONK LITTLE DOG EP. 05
Căţeluşul Monk – Ep. 5
MONK LITTLE DOG EP. 06
Căţeluşul Monk – Ep. 6
MONK LITTLE DOG EP. 07
Căţeluşul Monk – Ep. 7
MONK LITTLE DOG EP. 08
Căţeluşul Monk – Ep. 8
MONK LITTLE DOG EP. 09
Căţeluşul Monk – Ep. 9
MONK LITTLE DOG EP. 09-16
Căţeluşul Monk – Ep. 9-16
10
MONK LITTLE DOG EP. 10
Căţeluşul Monk – Ep. 10
MONK LITTLE DOG EP. 11
Căţeluşul Monk – Ep. 11
MONK LITTLE DOG EP. 12
Căţeluşul Monk – Ep. 12
MONK LITTLE DOG EP. 13
Căţeluşul Monk – Ep. 13
MONK LITTLE DOG EP. 14
Căţeluşul Monk – Ep. 14
MONK LITTLE DOG EP. 15
Căţeluşul Monk – Ep. 15
MONK LITTLE DOG EP. 16
Căţeluşul Monk – Ep. 16
MONK LITTLE DOG EP. 17
Căţeluşul Monk – Ep. 17
MONK LITTLE DOG EP. 17-24
Căţeluşul Monk – Ep. 17-24
6, 17
MONK LITTLE DOG EP. 18
Căţeluşul Monk – Ep. 18
MONK LITTLE DOG EP. 19
Căţeluşul Monk – Ep. 19
MONK LITTLE DOG EP. 20
Căţeluşul Monk – Ep. 20
MONK LITTLE DOG EP. 21
Căţeluşul Monk – Ep. 21
MONK LITTLE DOG EP. 22
Căţeluşul Monk – Ep. 22
MONK LITTLE DOG EP. 23
Căţeluşul Monk – Ep. 23
MONK LITTLE DOG EP. 24
Căţeluşul Monk – Ep. 24
MONK LITTLE DOG EP. 25
Căţeluşul Monk – Ep. 25
MONK LITTLE DOG EP. 25-36
Căţeluşul Monk – Ep. 25-36
1, 9, 24
MONK LITTLE DOG EP. 26
Căţeluşul Monk – Ep. 26
MONK LITTLE DOG EP. 27
Căţeluşul Monk – Ep. 27
MONK LITTLE DOG EP. 28
Căţeluşul Monk – Ep. 28
MONK LITTLE DOG EP. 29
Căţeluşul Monk – Ep. 29
MONK LITTLE DOG EP. 30
Căţeluşul Monk – Ep. 30
MONK LITTLE DOG EP. 31
Căţeluşul Monk – Ep. 31
MONK LITTLE DOG EP. 32
Căţeluşul Monk – Ep. 32
MONK LITTLE DOG EP. 33
Căţeluşul Monk – Ep. 33
MONK LITTLE DOG EP. 34
Căţeluşul Monk – Ep. 34
MONK LITTLE DOG EP. 35
Căţeluşul Monk – Ep. 35
MONK LITTLE DOG EP. 36
Căţeluşul Monk – Ep. 36
MONK LITTLE DOG EP. 37
Căţeluşul Monk – Ep. 37
MONK LITTLE DOG EP. 37-44
Căţeluşul Monk – Ep. 37-44
27
MONK LITTLE DOG EP. 38
Căţeluşul Monk – Ep. 38
MONK LITTLE DOG EP. 39
Căţeluşul Monk – Ep. 39
MONK LITTLE DOG EP. 40
Căţeluşul Monk – Ep. 40
MONK LITTLE DOG EP. 41
Căţeluşul Monk – Ep. 41
MONK LITTLE DOG EP. 42
Căţeluşul Monk – Ep. 42
MONK LITTLE DOG EP. 43
Căţeluşul Monk – Ep. 43
MONK LITTLE DOG EP. 44
Căţeluşul Monk – Ep. 44
MONK LITTLE DOG EP. 45
Căţeluşul Monk – Ep. 45
MONK LITTLE DOG EP. 45-52
Căţeluşul Monk – Ep. 45-52
22
MONK LITTLE DOG EP. 46
Căţeluşul Monk – Ep. 46
MONK LITTLE DOG EP. 47
Căţeluşul Monk – Ep. 47
MONK LITTLE DOG EP. 48
Căţeluşul Monk – Ep. 48

MONK LITTLE DOG EP. 49
Căţeluşul Monk – Ep. 49
MONK LITTLE DOG EP. 50
Căţeluşul Monk – Ep. 50
MONK LITTLE DOG EP. 51
Căţeluşul Monk – Ep. 51
MONK LITTLE DOG EP. 52
Căţeluşul Monk – Ep. 52

CARRYOVER MOVIES

BEING JOHN MALKOVICH
În pielea lui John Malkovich
Comedie, SUA, 1979
R: Spike Jonze
D: John Cusack, Cameron Diaz, Catherine Keener, John Malkovich, Ned Bellamy

Craig Schwartz găsește o cale de a pătrunde în mintea lui… John Malkovich.

Dacă sunteți unul dintre aceia care ar dori să pătrundă în mintea actorului care a jucat în “Con Air”, “The Killing Fields” și “In The Line of Fire”, acesta este momentul.

Păpușarul Craig Schwartz (John Cusack) are mari probleme cu banii, așa că se angajează part time într-o importantă clădire de birouri situată la etajul șapte și jumătate al unei clădiri din Manhattan. Într-una dintre zile, acesta descoperă o ușiță secretă care ducea chiar în capul, mai precis, spre centrul minții actorului John Malkovich. Descoperirea are menirea de a-i schimba viața, deoarece constituie pentru Craig o idee de afacere și, implicit, o sursă suplimentară de bani! El și o colegă de birou promit ca, în schimbul a numai 200 de dolari, orice doritor să poată intra în pielea lui John Malkovich. Deși businessul merge foarte bine, viața personală a păpușarului este în picaj. Malkovich realizează că se întâmplă ceva ciudat, dar nu prea poate face nimic, iar povestea se complică incredibil deoarece Lotte (Cameron Diaz), soția lui Craig, ajunge să se îndrăgostească de Maxine, cu care Malkovich avea o relație. În plus, Maxine are o relație atât cu Craig, dar și cu Lotte, iar asta numai atunci când se află în pielea lui Malkovich. Considerat de mulți critici cel mai bun film al anului 1999, această extraordinară comedie plină de imaginație a obținut trei nominalizări la Oscar, un premiu și două nominalizări BAFTA, patru nominalizări la Globurile de Aur și alte trei premii la ceremonia decernării New York Film Critics Circle Awards.

BROADCAST NEWS
Ştiri de televiziune
Comedie, SUA, 1987
R: James L. Brooks
D: William Hurt, Albert Brooks, Holly Hunter, Robert Prosky, Lois Chiles

O comedie romantică ce urmărește vieţile a trei prezentatori de știri.

Jane Craig, o producătoare de știri pasională, se îndrăgostește de un prezentator arătos și respinge avansurile unui reporter mai puţin atrăgător, care o iubește; acum ea trebuie să aleagă între stil și substanţă.

Această comedie superb de inteligenţă și de tăioasă, devenită între timp clasică, își face o ţintă din lumea frenetică a televiziunilor de știri, pe care o prezintă într-o manieră sofisticată și adultă. Scenaristul și regizorul James L. Brooks (“Terms of Endearment”) pătrunde în regia de emisie pentru a ne oferi o perspectivă personală și profesională asupra vieţilor a trei colegi: un prezentator de știri, un reporter și o producătoare pătimașă. Holly Hunter este Jane Craig, cea mai talentată tânără producătoare a unui post de televiziune, care își iubește cu pasiune munca. Albert Brooks e Aaron Altman, un reporter sclipitor și dedicat, dar fără carismă în faţa camerei. William Hurt e Tom Grunick, un bărbat arătos care știe foarte bine “să se vândă” – cu alte cuvinte, prezentatorul de știri perfect. Dacă vrei să știi ce se întâmplă în lume, întreab-o pe Jane. Dacă vrei să știi ce nu e în regulă cu lumea… întreabă-l pe Aaron. Dacă vrei să știi cum e să fii în vârful lumii… întreabă-l pe Tom. Singurul lucru pe care niciunul dintre ei nu-l știe e ce anume înseamnă unul pentru celălalt.

BUCKY LARSON: BORN TO BE A STAR
Bucky Larson: Născut pentru a fi vedetă
Comedie, SUA, 2011
R: Tom Brady
D: Nick Swardson, Christina Ricci, Don Johnson, Stephen Dorff, Ido Mosseri

Un terchea-berchea dintr-un oraș prăfuit vrea să fie star porno, ca părinţii lui.

Bucky, care lucrează la un magazin alimentar dintr-un orășel prăfuit, descoperă că parinţii săi conservatori au fost staruri porno. Convins că și-a găsit menirea, își face bagajele și pornește spre LA, sperând să-și emuleze părinţii.

Bucky lucrează la un magazin alimentar dintr-un orășel amărâtși simte că viaţa lui stagnează; asta până când descoperă că părinţii săi conservatori au fost, odinioară, staruri de film porno! Înarmat cu credinţa că și-a găsit menirea, Bucky împacheteză și pleacă la Los Angeles, sperând la o carieră în industria porno. Atunci când ajunge la Hollywood, o chelneriţă îl îndrumă să se cazeze în partea sordidă a orașului. Între timp, Bucky îl întâlnește pe Miles Deep, unul din prietenii părinţilor săi, căruia i se face milă de bărbatul copilăros și hotărăște să-i dea o șansă în lumea pornografiei – doar ca să descopere că acesta nu are nici prea multă bărbăţie, nici prea multă experienţă. Din pur noroc, imaginile cu Bucky devin un hit viral pe Internet și el e propulsat în vârful business-ului cu filme adulte, iritând figura “regală” a cinematografiei XXX, pe Dick Shadow, care ar face orice ca să iasă de sub umbra acestui amator.

HORRIBLE BOSSES
Şefi de coșmar
Comedie, SUA, 2011
R: Seth Gordon
D: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell

Trei angajaţi exasperaţi plănuiesc să-și omoare șefii insuportabili…

Singurul lucru care le-ar face calvarul zilnic mai tolerabil lui Nick, Kurt și Dale ar fi dispariţia șefilor lor. Așa că ei pun la cale un plan să scape de aceștia… definitiv.

“Şefi de cosmar” ne prezintă povestea lui Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) pentru care viaţa la muncă a devenit un adevărat coșmar. Cum niciunul dintre ei nu-și permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea ușura existenţa ar fi să-și pună cu botul pe labe șefii abuzivi, interpretaţi de Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey. Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare și apelează la un fost pușcăriaș (Jamie Foxx) cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se ţin lanţ.

KISSING JESSICA STEIN
Tentaţiile Jessicăi Stein
Comedie, SUA, 2001
R: Charles Herman-Wurmfeld
D: Jennifer Westfeldt, Heather Juergensen, Scott Cohen, Tovah Feldshuh, Jackie Hoffman

O ziaristă care pornește în căutarea bărbatului perfect, găsește femeia perfectă.

Urmăriți povestea unei femei care pornește în căutarea bărbatului perfect, dar are surpriza descoperirii femeii perfecte. Din această clipă ea înțelege că nu este chiar atât de hetero cum credea, iar din această clipă până la o idilă cu femeia care îi era prietenă mai rămâne doar un pas.

Amuzant și sensibil, “Tentațiile Jessicăi Stein” este “o comedie romantică excelentă” (Rolling Stone), complet ieșită din tipare, care vă va lăsa zâmbind!
Traiul fără un partener nu este o problemă ușor de rezolvat pentru Jessica Stein, o femeie atrăgătoare, jurnalistă la un mare ziar. După un șir de relații de-a dreptul dezastruoase, căutarea bărbatului perfect pare a fi în zadar. Însă, un anunt mai ciudat din ziar îi atrage atenția și, în cele din urmă, o va duce către jumătatea ei sufletească. Ceea ce urmează este o comedie romantică, inteligentă si sofisticată.

LARRY CROWNE
Larry Crowne
Comedie, SUA, 2011
R: Tom Hanks
D: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston, Pam Grier, Taraji P. Henson

Un șomer de vârstă mijlocie se reinventează după ce se întoarce la colegiu.

După ce a fost concediat dintr-un hipermarket, amiabilul Larry (Tom Hanks) se trezește că nu-și mai poate plăti ipoteca și se înscrie la facultatea locală ca s-o ia de la capăt. Acolo întâlnește o profesoară (Julia Roberts) aflată și ea la o răscruce emoţională.

Înainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase încă de când părăsise Marina. Dar acum, cu demisia în braţe, cu ipoteca neplatită și neștiind cu ce să-și ocupe timpul liber apărut pe neașteptate, Larry nu are altă variantă decât să asculte sfatul bunilor săi prieteni și vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) și B’Ella (Taraji P. Henson) și să se întoarcă la școală, la colegiul de stat, ca s-o ia de la început.

Aici, Larry intră întru-un grup pitoresc de studenţi – din care fac parte și fermecătoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) și prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenţi care vin la cursuri cu scuterele și pe care îi unește speranţa într-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care și-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, așa cum și-a pierdut-o și pe cea pentru soţul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursă de inspiraţie.

“Larry Crowne” este un film despre modul în care dificultăţile recesiunii actuale îl fac pe un om obișnuit să se reinventeze și să descopere o neașteptată șansă în viaţă. Larry Crowne, care are toate motivele să creadă că viaţa lui a ajuns într-un punct mort, va învăţa o lecţie importantă: când crezi că ai pierdut tot ceea ce aveai de preţ, s-ar putea să descoperi un nou motiv pentru a trăi.

THE FIRST $20 MILLION IS ALWAYS THE HARDEST
Primele 20 de milioane
Comedie, SUA, 2002
R: Mick Jackson
D: Adam Garcia, Rosario Dawson, Jake Busey, Enrico Colantoni, Ethan Suplee

Un tânăr ambițios visează să lanseze pe piață computerul de 99 de dolari.

Cei care s-au săturat de comediile grosolane, vor aprecia inteligenţa acestui film. Astfel, un tânăr frustrat profesional părăsește lumea marketing-ului din Sillicon Valley pentru a-și îndeplini visul de a inventa și lansa pe piață computerul de 99 de dolari.

“Primele 20 de milioane” este o comedie amuzantă care vorbește despre boom-ul companiilor e-commerce de la sfârsitul anilor ’90. Urmează o poveste despre un tânăr director de marketing care renunță la funcția sa dintr-o companie din Sillicon Valley pentru a-și urma visul de a inventa și lansa pe piață computerul de 99 de dolari. Pentru acest lucru, el angajează un trio de genii ușor disfuncționale. Proiectul se dovedește a fi unul fără șanse, însă doar până când vecina sexy a lui Andy (Rosario Dawson) revitalizeaza atât afacerea cât si apetitul sexual al tânărului antreprenor.

THE NUTTY PROFESSOR
Profesorul trăsnit
Comedie, SUA, 1996
R: Tom Shadyac
D: Eddie Murphy, Jada Pinkett, James Coburn, Larry Miller, Dave Chappelle

În “Profesorul trăsnit”, Eddie Murphy este un om de știință cu… greutate.

Profesorul Sherman Klump, un supraponderal de calibru, se îndrăgostește de încântătoarea Carla Puty. Disperat să slăbească, acesta descoperă o substanță chimică ce îl ajută să devină suplu, dar îl și transformă într-un individ antipatic.

Profesorul Sherman Klump este obez și e, de departe, cel mai mare om din campus. Corpul lui este lipsit de orice proporție, iar asta face ca viața lui sentimentală să fie una dezastruoasă. Deși a încercat de toate, diete, sport sau discuții cu experții în nutriție, nimic nu l-a ajutat să piardă în greutate. Situația devine cu adevărat disperată după ce Sherman se îndrăgostește de încântătoarea Carla Puty. În cele din urmă, el descoperă o substanță chimică ce îl ajută să devină suplu, dar îl și transformă într-un individ antipatic. Astfel, profesorul amuzant, amabil și timid care acum cântărește jumătate din greutatea din trecut, se transformă într-un Casanova irezistibil. Spre amuzamentul profesorului, toate se întâmplă aidoma celui mai frumos vis al său, până când realizează că, de fapt, rezultatul descoperirii sale nu va dura la nesfârșit­­.

THE SMURFS
Ştrumfii
Animaţie, SUA, 2011
R: Raja Gosnell
D: Hank Azaria, Jayma Mays, Sofía Vergara, Neil Patrick Harris

Ştrumfii se trezesc transportaţi brusc în Central Park din New York.

Atunci când ticălosul vrăjitor Gargamel îi alungă pe ștrumfii cei micuţi și albaștri din satul lor, ei nimeresc în lumea magica a orașului New York. Acum, ștrumfii trebuie să se reîntoarcă acasă înainte ca Gargamel să le dea de urmă.

Lumea noastră este pe cale să fie ștrumfita! Atunci când, aflat pe urmele lor, diabolicul vrăjitor Gargamel îi prinde pe micuţii ștrumfi în afara satului lor, aceștia sunt aruncaţi printr-un portal magic tocmai în lumea noastra și aterizează în inima New York-ului, chiar în Central Park. Înalţi cât trei mere puse unul peste altul și captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple (Marele măr), piticii albaștri trebuie să găsească o modalitate de a ajunge înapoi în satul lor, înainte ca vrajitorul Gargamel să-și dea seama unde sunt.

TOM AND JERRY & THE WIZARD OF OZ
Tom şi Jerry şi Vrăjitorul din Oz
Animaţie, SUA, 2011
R: Spike Brandt

Motanul Tom și șoarecele Jerry ajung în ţinutul magic al Vrăjitorului din Oz.

Veniţi alături de două dintre cele mai îndrăgite animale animate – Tom și Jerry – în călătoria magică pe care o fac cu Dorothy, Toto, Omul de tinichea și Leul cel laș în această nouă interpretare a poveștii clasice scrise de L. Frank Baum.

Ce idée amuzantă, proaspătă, inventivă: Tom și Jerry în povestea Vrăjitorul din Oz! Cei doi celebri inamici pornesc să-l cunoască pe faimosul vrăjitor. Tom și Jerry alunecă pe curcubeu și călătoresc pe poteca de cărămidă galbenă în aceast remake animat al celebrului film clasic (la rândul său, inspirat dintr-un faimos basm). Vă veţi întâlni cu personajele voastre preferate: cu Dorothy, Toto, Sperietoarea, Omul de tinichea, Leul și cu mulţi alţii. Veţi auzi multe din piesele voastre favorite, printre care și minunata “Over the Rainbow”. Şi veţi râde de aventurile preferaţilor voștri, Tom și Jerry, care ce sunt luaţi pe sus de uragan, se înfruntă cu maimuţe zburătoare și intră vijelios în castelul locuit de Vrăjitoarea cea rea, într-o încercare eroică de a-i readuce pe Dorothy și pe Toto înapoi în Kansas. La urma urmei, nicăieri nu-i ca acasă.

WIN WIN
În viaţă mai şi câştigi
Dramă, SUA, 2011
R: Thomas Mccarthy
D: Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale, Jeffrey Tambor, Burt Young

Un avocat falit, acum antrenor de wrestling, cade pradă propriilor tactici murdare.

Un avocat dizgraţiat, care e și antrenor de wrestling, cade pradă propriilor tactici murdare atunci când nepotul său adolescent, pe care odinioară l-a înșelat, îi reapare în viaţă, căutând un loc unde să stea.

Tom McCarthy, faimosul scenarist și regizor al filmelor “The Visitor” și “The Station Agent”, explorează, încă o dată, profunzimile și nuanţele relaţiilor umane în acest nou film despre alianţe și legături dintre personaje diferite. Avocatul Mike Flaherty (Paul Giamatti), un individ dezolat și falit, se oferă voluntar ca antrentor de wrestling la un liceu și intră în echipă cu un star atletic care încearcă să facă afaceri dubioase ca să-și întreţină familia. Tocmai atunci când Mike e sigur că va încasa un salariu dublu, mama băiatului vine de la dexintoxicare, flămândă de bani, și ameninţă că aruncă totul în aer. Darul lui McCarthy de a îmbina drama cu comedia, inimile zdrobite cu umanitatea mișcătoare e pus din nou în joc în “Win, Win”.

RETURN MOVIES

10 (DIR. BLAKE EDWARDS)
10
Regia: Blake Edwards
Cu: Dudley Moore, Julie Andrews, Bo Derek, Robert Webber, Dee Wallace
Comedie, SUA, 1979

Un bărbat dă note femeilor de la 1 la 10 și întâlnește una de 10 plus.

Un compozitor de succes are tot ce-și poate dori cineva, dar, la vârsta de 42 de ani, el continuă să-și petreacă timpul uitându-se la femei frumoase și dându-le note de la 1 la 10. Standardele sale sunt foarte dure însă, brusc, vede una de 10 plus.

Un compozitor de succes de la Hollywood care are tot ceea ce îşi poate dori cineva, încă mai visează la marea iubire şi, curând, va avea şansa de a o găsi pe femeia visurilor sale.

Protagonistul acestei comedii sofisticate a lui Blake Edwards este George Webber (Dudley Moore), un compozitor de succes de la Hollywood. La 42 de ani, eroul pare să aibă tot ceea ce îşi poate dori cineva: telent, o iubită sexy, o carieră strălucită, bani, şi o casă foarte frumoasă. Cu toate acestea, el simte că viaţa trece pe lângă el şi se distrează, uitându-se după femei frumoase, femei cărora le dă note, punctajul acordat de el încadrându-se între 1-10. George este un bărbat cu standrade foarte ridicate din moment ce găseşte de cuviinţă să o îi dea lui Venus din Milo doar nota 7. Într-o bună zi, eroul poveştii o întâlneşte pe Jenny (Bo Derek), FEMEIA de nota 10. Deşi se întâmpă ca ea să fie proaspăt căsătorită, aflându-se chiar în luna de miere, George este de neoprit în dorinţa de a o cuceri.

ADAM SANDLER’S EIGHT CRAZY NIGHTS
UN CRĂCIUN DE POMINĂ
Regia: Seth Kearsley
Animaţie, SUA, 2002

Vino să celebrezi bucuria și solidaritarea din preajma sărbătorii de Hanukkah.

Un antrenor de baschet și un scandalagiu condamnat la servicii în folosul comunităţii fac echipă ca să arbitreze un meci de baschet din liga de tineret.

Veniţi să celebraţi exuberanţa şi solidaritatea din preajma sărbătorii de Hannukah alături de Adam Sandler. Ei, da, chiar acel Adam Sandler – într-o comedie de desene animate cum altfel decât obraznică, produsă de celebrul comic. Davey Stone (vocea lui Adam Sandler) e un bărbat de 20 şi ceva de ani cu un temperament coleric şi o reputaţie de buclucaş, care trăieşte în orăşelul Dukesberry din New England. Pe Davey cel mai tare îl enervează sărbătorile şi prima noapte de Hannukah – negativ încărcat, el face o poznă care îl aduce în faţa unui judecător (vocea lui Norm Crosby). Judecătorul, care a mai avut de furcă şi înainte cu Davey, e pregătit să-l trimită la închisoare, dar Whitey (tot Sandler), un bătrân excentric dar bun la inima, îl convinge pe judecător să-i mai dea o şansă de a se transforma într-un cetăţean responsabil. Davey nu are timp să se gândească prea mult la gestul caritabil al lui Whitey, dar atunci când rulota în care trăieşte îi ia foc, e forţat să se mute împreună cu acesta şi cu Eleanore, sora lui mereu nervoasă (tot vocea lui Sandler!). Prins între ramoleala lui Whitey, fiţele lui Eleanore şi reapariţia lui Jennifer, o veche iubită (vocea lui Jackie Titone), Davey e în pragul nebuniei tocmai de Sărbători. Între timp, Whitey află care e motivul pentru care Davey are probleme cu “festivalul luminilor”. Filmul include opt noi cântece scrise de Sandler; printre care un duet cu Alison Krauss, starul muzicii bluegrass.

BAD TEACHER
PROFĂ REA, POAMĂ BUNĂ
Regia: Jake Kasdan
Cu: Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel, Lucy Punch, John Michael Higgins
Comedie, SUA, 2011

Cameron Diaz e o profesoară rea de gură, fără scrupule, și cam indecentă.

Elizabeth e o profesoară îngrozitoare, obsedată de bani. Atunci când e părăsită de logodnic, pune ochii pe Scott, un profesor înstărit. Consecinţele intrigilor ei le prijeluiesc studenţilor, colegilor și chiar ei însăși o educaţie a-ntâia.

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) e o profesoară atipică: complet lipsită de vocaţie, sarcastică, ironică și lipsită de tact sau răbdare. Ea încearcă să-și strângă toate economiile ca să-și facă o intervenţie chirurgicală de mărire a bustului. Frumoasa profesoară crede că numai așa poate atrage atenţia unui bărbat bogat, care sa îi poată oferi un trai luxos și fără griji. După ce este părăsita de iubit, Elizabeth, care fumează, bea de stinge și nu este tocmai exemplul perfect pentru tinerii elevi, pune la cale un plan pentru a-l cuceri pe tânărul suplinitor Scott Delacorte (Justin Timberlake), moștenitorul unei companii de succes ce are ca activitate fabricarea de ceasuri. Numai că Scott se întâlnește cu Amy Squirrel (Lucy Punch), profesoara-model a școlii, iar planul pus la cale de Elizabeth începe sa aibe consecinţe grave asupra ei și colegilor săi. În același timp, Russell Gettis (Jason Segel), un profesor de sport destul de cinic, pune ochii pe ea și începe să îi facă avansuri. Prinsă între atâtea încurcături, oare ce se va alege de planul lui Elizabeth?

CATS & DOGS: THE REVENGE OF KITTY GALORE
CÂINI ŞI PISICI: RĂZBUNAREA LUI KITTY GALORE
Regia: Brad Peyton
Cu: Chris O’Donnell, Jack Mcbrayer, Fred Armisen
Comedie, SUA, 2010

Kitty Galore, o felină malefică și perfidă, a pus la cale un plan diabolic de a-și distruge atât inamicii canini, cât și semenii. Confruntaţi cu această ameninţare, câinii și pisicile sunt forţaţi să se unească într-o alianţă fără precedent.

O felină nebună își ascute ghearele, hotărâtă să adauge un nou capitol în bătălia eternă dintre câini și pisici. Kitty Galore, un fost agent de elită pentru organizaţia de spionaj MIAU, a turbat. În 48 de ore, ea plănuiește să declanșeze un dispozitiv diabolic construit nu numai să-i înfrângă pe inamicii ei canini, dar să le nimicească și pe fostele ei colege pisici. Astfel, ea urmărește să cucereasă lumea. Confruntaţi cu o ameninţare imediată și fără precedent, câiini și pisicile vor fi forţaţi să facă, pentru prima dată în istorie, o alianţă neobișnuită pentru a se salva – atât pe ei, cît și pe iubiţii lor stăpâni umani – de la o cat-astrofă globală.

COMME UNE BETE (AKA. LIKE AN ANIMAL)
CA UN SĂLBATIC
Regia: Patrick Schulmann
Cu: Sagamore Stévenin, Marie Guillard, Richard Bohringer, Jean-Yves Lafesse, Agnès Soral
Comedie, Franţa 1998

Născut și crescut în jungla din Borneo, un tânăr de 25 de ani pleacă în Franţa.

Leo s-a născut în Borneo, în orfelinatul de urangutani înfiinţat de tatăl său. La 25 de ani rămâne orfan și indonezienii preiau orfelinatul. Rămas singur, Leo cumpără un bilet pentru Franţa, spre civilizaţia pe care n-a cunoscut-o niciodată.

Leo s-a născut în Borneo, în orfeliantul de urangutani înfiinţat de tatăl său. E singurul loc pe care l-a cunoscut vreodată. La 25 de ani, rămâne orfan și indonezienii preiau orfelinatul. Leo se simte ca un paria, așa că ia un vapor către civilizaţie (despre care nu știe nimic, pentru că tatăl său l-a învăţat doar muzică și poezie). Nu e nici Tarzan, nici copil sălbatic, ci doar un tânăr cu o viziune pură, idealistă despre lume. Sosește în Franţa și se întâlnește cu o serie de personaje ce personifică problemele societăţii moderne.

CYRUS
Cyrus
Comedie, SUA, 2010
R: Jay Duplass, Mark Duplass
D: John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener, Matt Walsh

Un bărbat divorţat întâlnește femeia viselor sale – însă apoi îl întâlnește și pe fiul ei.

Viaţa socială a lui John e în repaus complet și, colac peste pupăză, fosta sa soţie e pe pragul de a se recăsători. Ghinionistul întâlnește finalmente femeia viselor sale, doar ca să descopere că ea e încurcată cu un alt bărbat- fiul ei.

La șapte ani după divorţ, John (John C. Reilly) e încă singur, dar n-a încetat niciodată să spere la o nouă dragoste. Dar spre surpriza tuturor, el reușește s-o întâlnească pe superba și spirituala Molly (Marisa Tomei) la o petrecere. Chimia dintre ei e imediată, însă Molly e ciudat de reticenta să se afișeze cu John. John o urmărește până acasă și îl descoperă pe celalalt bărbat din viaţa femeii: pe fiul său, Cyrus (Jonah Hill). Cyrus e cel mai bun prieten al mamei sale și ar face orice s-o protejeze. În niciun caz nu e dispus s-o împartă cu cineva. Curând, cei doi se trezesc implicaţi într-o bătălie înverșunată pentru femeia pe care amândoi o iubesc – și, în final, nu poate învinge decât unul.

DIARY OF A WIMPY KID
Jurnalul unui puşti
Comedie, SUA, 2010
R: Thor Freudenthal
D: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris, Steve Zahn, Devon Bostick

O comedie de familie despre un elev de gimnaziu extrem de sarcastic.

O comedie de familie inspirată de un roman ilustrat best-seller despre aventurile unui puști extrem de sarcastic care trebuie, cumva, să supravieţuiască celei mai înfiorătoare perioade din viaţa sa: gimnaziul.

Pentru Greg Heffley, gimnaziul e cea mai idioată farsa care s-a inventat vreodată. E un loc înţesat cu sute de mine sociale gata să explodeze, cu idioţi, fiţoși, cocalari, piţipoance, agresori și pedepse absurde ale profesorilor. Pentru a supravieţui acestui chin fără sfârșit și pentru a obţine recunoașterea și statutul pe care simte că-l merită cu prisosinţă, Greg pune la cale o serie de planuri infailibile care, evident, o dau în bară. El așterne toate acestea pe hârtie, într-un jurnal plin cu opinii, gânduri, povești de familie, tribulaţii și triumfuri sociale fantasmagorice. “Într-o zi, când voi fi faimos”, scrie Greg, “Voi avea lucruri mai bune de făcut decât să răspund toată ziua întrebărilor stupide ale oamenior”. Așa a luat naștere Jurnalul unui puști.

DOWN AND OUT IN BEVERLY HILLS
LA ANANGHIE ÎN BEVERLY HILLS
Regia: Paul Mazursky
Cu: Nick Nolte, Bette Midler, Richard Dreyfuss, Little Richard, Tracey Nelson
Comedie, SUA 1986

Un bărbat fără adăpost decide să se sinucidă, înecându-se în piscina unei familii bogate.

Salvat de la înecarea în pisicina unui cuplu bogat din Beverly Hills (Richard Dreyfuss, Bette Midler), un vagabond dezolat (Nick Nolte) aduce transformări uluitoare și hilare întregii gospodării – nici câinele familiei nu va fi iertat.

Bette Midler şi Richard Dreyfuss sunt Barbara şi Dave Whiteman, un cuplu de noi îmbogăţiţi din Beverly Hills a cărui proprietate e întoarsă pe dos în urma unui act de o generozitate ieşită din comun. Într-o după-amiază însorită tipică, Dave îl surpinde pe Jerry, un vagabond fără adăpost, atunci când încearcă să se sinucidă în piscina lor. Dave îl salvează pe Jerry şi apoi îl invită să stea cu familia sa, şocându-i pe Barbara, sofisticata şi pretenţioasa sa soţie, pe Max, fiul său alienat şi pe Carmen, menajera şi nefericita sa amantă. Casa Whiteman e departe de a fi funcţională: mariajul e ratat; fiul comunică doar prin înregistrări video; fiică a fugit de la un colegiu străin; câinele e nevrotic şi are nevoie de un psihiatru. Şi, ca şi cum acestea n-ar fi fost de ajuns, casa e mereu plină de tot soiul de guru spirituali, pentru că Barbara încearcă să-şi găsească pacea interioară. Venirea neaşteptată a lui Jerry, carismatic şi amuzant, injectează un şuvoi de energie familiei sterile. Dave începe să se distreze cu prietenii acestuia, şi ei homeless. Barbara îşi defulează sălbaticele fantezii sexuale. Max le face loc părinţilor în viaţa lui intimă. Carmen incită la o revoltă comunistă. Jerry devine, deci, membru cu drepturi depline al clanului: îi încântă, îi dezamăgeşte si, în cele din urmă, le reaminteşte ce înseamnă sa fie o familie. Acest remake şarmant al farsei lui Jean Renoir, “Boudu saved from drowning”, e o satiră isteaţă cu ţintă directă spre excesul modern şi familia disfuncţională. “Down and out in Beverly Hills”, e plin de staruri şi de interpretări senzaţionale. Unul dintre puţinele filme ale lui Paul Mazursky complet reuşite.

DR. DOLITTLE: MILLION DOLLAR MUTTS
Dr. Dolittle: Câini de milioane
Comedie, SUA, 2009
R: Alex Zamm
D: Kyla Pratt, Tegan Moss, Brandon Jay Mclaren, Jason Bryden, Judge Reinhold

Maya Dolittle devine prizonieră în Hollywood-ul cel strălucitor.

Maya Dolittle, o fată ce aspiră să fie veterinar, devine prizonieră în “orașul viselor”, Hollywood, după ce-și folosește abilităţile ei speciale de a vorbi cu cânii ca să ajute un Chihuahua deprimat deţinut de o starletă.

După ce-și abandonează visele de a deveni veterinar, Maya Dolittle și câinele ei Lucky călătoresc la Los Angeles, unde talentul ei de a vorbi cu animalele o ajută să obţină o slujbă ca host al unui talk show despre animale, alături de faimoasa moștenitoare Tiffany Monaco. Dar, în timp ce Lucky se îndrăgostește de o căţelușă cu pedigree, Maya se satură până peste cap de ideile idioate ale lui Tiffany despre cum trebuie ajutate animalele. Exact atunci când Maya crede că va rămâne prizonieră pe vecie la Hollywood și că nu va mai ajunge niciodată veterinar, Lucky, noua sa iubită și prietenii săi necuvântători intră în acţiune ca s-o ajute.

DUE DATE
Sorocul
Comedie, SUA, 2010
R: Todd Phillips
D: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis

Un bărbat pe cale să devină tată e forţat să facă o excursie terifiantă de-a lungul ţării.

Peter, un bărbat pe cale să devină tată, e forţat să se urce în mașină cu sonatul Ethan, ca să ajungă la timp la nașterea copilului său. În cele din urmă, excursia lor se va dovedi a fi cea mai terifiantă și mai angoasantă experienţă din viaţa lui Peter.

Robert Downey Jr. îl interpretează pe Peter Highman, un bărbat pe cale să devină tată pentru prima oară, a cărui soţie trebuie să nască în câteva zile. Peter se grăbește să prindă un zbor către Los Angeles ca să fie alături de femeia iubită la naștere, însă bunele sale intenţii deraiază complet atunci când o întâlnire întâmplătoare cu un actor aspirant care se întâmplă să fie și un magnet pentru dezastre. Din cauza lui Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) cei doi sunt daţi afară din avion și plasaţi pe lista neagra a pasagerilor. Bagajul și portofelul lui Peter sunt trimise la Los Angeles fără el. Pentru că nu are de ales, Peter e forţat să închirieze o mașină împreună cu Ethan și câinele acestuia și să plece într-o excursie de pomină care va distruge câteva mașini, numeroase prietenii și nervii lui Peter.

GOING THE DISTANCE (2010)
Amor la distanţă
Comedie, SUA, 2010
R: Nanette Burstein
D: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christina Applegate

Un cuplu încearcă, în ciuda tuturor obstacolelor, să menţină o relaţie la distanţă.

Garrett (Justin Long) și Erin (Drew Barrymore) petrec împreună o vară romantică în New York. Amândoi cred că e vorba de pasiune trecătoare, însă atunci când toamna se apropie și Erin se întoarce la San Francisco, sentimentele nu dispar.

Erin (Drew Barrymore) are un umor sec și o francheţe revigorantă care-l farmecă pe Garrett (Justin Long), un tânăr de curând single. Chimia dintre ei duce la o poveste de dragoste estivală; niciunul dintre ei nu se așteaptă ca legătura să ţină, pentru că Erin se întoarce acasă, în San Francisco, iar Garrett rămâne în New York, unde lucrează. Dar atunci când relaţia lor se dovedește mai profundă, amândoi își doresc s-o continue. Prietenii lui Garrett, Box (Jason Sudeikis) și Dan (Charlie Day) râd de el pentru că ţine regim înainte de un zbor către Erin și pentru că are o relaţie monogamă cu telefonul mobil; nu vor să-și piardă amicul de băutură din cauza altei relaţii care nu duce nicăieri. În acelaști timp, Corinne (Christina Applegate), sora măritată și foarte protectoare a lui Erin, vrea s-o împiedice s-o ia pe un drum prea familiar. Dar în ciuda faptului că trăiesc în două orașe aflate pe coaste diferite, că prietenii râd de ei, că familiile sunt sceptice și că trebuie să facă faţă tentaţiilor neașteptate, Erin și Garrett sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi. Şi, cu ajutorul multor sms-uri și telefoane fierbinţi, speră să facă funcţională această relaţie la distanţă.

GULLIVER’S TRAVELS (2010)
CĂLĂTORIILE LUI GULLIVER
Regia: Rob Letterman
Cu: Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet, Billy Connolly
Aventură, SUA,2010

Scriitorul Lemuel Gulliver se trezește prizonier pe o insula Lilliput.

O re-imaginare contemporană a faimoasei povești clasice. Gulliver e un jurnalist cu gură mare, dar leneș, care se trezește brusc “gigant printre oameni” atunci când eșuează pe misterioasa insulă Liliput, reședinţa unor pitici.

Într-o re-imaginare contemporana a faimoasei poveștii clasice, Jack Black îl interpretează pe Lemuel Gulliver, un jurnalist din New York care se dezlipește greu de biroul din redacţie. După ce își convinge șefii să-i îngăduie să scrie despre Triunghiul Bermudelor, călătorește acolo și este teleportat în Liliput, o insulă încă nedescoperită. În această fantastică “lume nouă”, Gulliver este, finalmente, “al mai mare și mai tare” – și în mărime și în ego – mai ales după ce începe să spună povești și gogomănii, să-și asume cele mai mari invenţii ale lumii și să se plaseze în centrul celor mai importante evenimente istorice. Poziţia lui Gulliver e întărită și mai tare atunci când își conduce noii săi prieteni într-o bătălie îndrăzneaţă împotriva vechilor inamici. Însă după ce o ia razna și îi pune pe liliputani în pericol, el trebuie să găsească o cale să repare stricăciunile. În cele din urmă, Gulliver devine cu adevărat un “gigant printre oameni” după ce află că nu statura contează, ci cât de mare ești pe dinauntru.

HONEY, I BLEW UP THE KID
Dragă, am mărit copilul!
Comedie, SUA,1992
R: Randal Kleiser
D: Rick Moranis, Marcia Strassman, Robert Oliveri, Lloyd Bridges, John Shea

Wayne Szalinski nu mai micșorează, ci construiește o mașinărie care să mărească lucruri.

De această dată, Randal Kleiser ne arată cam ce se poate întâmpla atunci când Szalinski trece la operațiunea inversă. Acum, el nu mai micșorează, ci este preocupat de construirea unei mașinării care să mărească lucrurile.

Wayne Szalinski o face din nou. Dar, în loc să micşoreze lucruri, de data asta încearcă să construiască o maşinărie care să le mărească. La fel ca prima oară, maşinăria lui nu e tocmai precisă. Iar când îi aduce pe Nick şi pe băieţelul lui, Adam, să vadă invenţia, maşina începe pe neaşteptate să funcţioneze, străfulgerîndu-i pe Adam şi pe iepuraşul lui de pluş. De acum, ori de câte ori băiatul se apropie de orice sursă de electricitate, aceasta îl face să crească. În curând, Adam ajunge la să fie înalt de… 50 de metri. Astfel, pentru el, Las Vegas-ul devine un mare teren de joacă.

KINGDOM COME
Înmormântarea
Comedie, SUA,2001
R: Doug Mchenry
D: Ll Cool J, Jada Pinkett Smith, Vivica A. Fox, Loretta Devine, Anthony Anderson

Probleme de mult îngropate erup cu violenţă, atunci cînd o familie se strânge laolaltă pentru o înmormântare.

Urmează o ireverenţioasă comedie inspirată de piesa “Dearly Departed” de David Dean Botrell şi Jessie Jones, în care Whoopi Goldberg este dominatoarea Raynelle Slocumb.

Whoopi Goldberg este vedeta din “Kingdom Come”, o emoţionantă şi ireverenţioasă comedie inspirată de piesa “Dearly Departed” de David Dean Botrell şi Jessie Jones. Ea o interpretează pe dominatoarea Raynelle Slocumb, al cărei soţ meschin moare pe neaşteptate în timpul micului dejun. Moartea lui Bud îi forţează pe membrii disfuncţionalul clan Slocumb să se adune laolaltă, pentru un lung week-end în care tensiunile, frustrările şi suferinţele tăcute ies la iveală. Filmul are o distribuţie în întregime afro-americană care îl mai cuprinde pe rapperul L.L. Cool J în rolul Ray Bud Jr., cel însărcinat cu înmormântarea patriarhului. Acest lucru se dovedeşte cumplit de greu, pentru că el mai păstrează încă în suflet resentimente şi probleme nerezolvate cu tatăl său, iar viaţa îi este răvăşită de alcoolism şi de o căsătorie eşuată cu Lucille (Vivica A. Fox). Fratele său, un escroc mărunt, descinde în casa de la ţară cu o nevastă afurisită şi snoabă şi trei copii monstruoşi. Sora lui Bud, Charisse, e o habotnică religioasă al cărei fiu, numit cu afecţiune Satan, visează să întemeieze o famile pentru a putea trăi din ajutorul social. Ultimul personaj din această galerie patetică este o verişoară bogata, Juanita (Toni Braxton), care îşi dispută cu Charisse dragostea pentru Junior. Întreaga familie se reuneşte pentru o aventură nebună şi vibrantă, orchestrată de un reverend uşor superficial. Completat cu un soundtrack de excepţie, filmul e o combinaţie binevenită de umor şi de dinamică familială. Ansamblul de actori de primă clasă debordează de vitalitate, fericiţi că fac parte din această auto-ironică familie afro-americană.

LES TUCHE
Familia Tuche
Comedie, Franţa, 2011
R: Olivier Baroux
D: Jean-Paul Rouve, Isabelle Nanty, Claire Nadeau, Théo Fernandez, Sarah Stern

O familie câștigă 100 de milioane de euro la loterie și se mută la Monaco…

Atunci când familia Tuche câștigă 100 de milioane de euro la Euroloterie, totul se schimbă. Acum, membrii ei pot să-și realizeze vizele și să se mute la Monaco.

În Bouzolles, toată lumea cunoaște familia Tuche. Jeff, Cathy și cei trei copiii trăiesc conform credinţei familiei, care spune că omul nu e făcut să muncească. În ciuda lipsei de confort material, par a fi fericiţi. Atunci când ei câștigă 100 de milioane la Euroloterie, totul se schimbă. De acum, își pot realiza visele, mai ales acela de a trăi în Monaco. Familia ar face orice ca să se integreze în lumea celor bogaţi și a aparenţelor, dar nu stăpânesc bine codurile sau spiritual acesteia. Așa că se trezesc în situaţii incredibile, fac greșeli monumentale și împrăștie revoluţia de-a lungul regatului. Totuși, obligaţi să fie ei înșiși, membrii familiei Tuches vor schimba vieţile tuturor celor pe care-i întâlnesc și vor descoperi care le sunt cu adevărat bogăţiile. Conform motto-ului familiei, ei sunt “toţi pentru unul și unul pentru toţi”. La urma urmei, nu banii aduc fericirea.

LIFE AS WE KNOW IT
VIAŢA AŞA CUM E EA
Regia: Greg Berlanti
Cu: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Christina Hendricks, Hayes Macarthur
Comedie, SUA, 2010

Doi adulţi singuri devin, pe neaşteptate, protectorii unei fete orfane.

După o primă întâlnire dezastroasă, Holly şi Messer îşi dau seama că tot ce au în comun e dispreţul pe care-l nutresc unul pentru celălalt şi dragostea pentru fina lor, Sophie. Dar atunci când brusc, Sophie rămâne doar cu ei pe lume, Holly şi Messer trebuie să-şi depăşească diferenţele.

Holly Berenson (Katherine Heigl) este o femeie de afaceri de succes şi Eric Messer (Josh Duhamel) un promiţător director de televiziune sportivă. După o primă întâlnire amorousă dezastroasă, singurul lucru pe care îl au în comun e dispreţul pe care-l nutresc unul pentru celălalt şi dragostea pentru fina lor, Sophie. Atunci când ambii părinţi ai lui Sophie sunt ucişi într-un tragic accident, Holly şi Eric sunt informaţi că au fost desemnaţi prin testament să aibă grijă de Sophie, în cazul unui dezastru neprevăzut. Acum, când sunt tot ce mai are Sophie pe lume, Holly şi Messer sunt forţaţi să-şi depăşeacă diferenţele. Vor trebui să-şi coordoneze noile vieţi şi să încerce să se împace unul cu celălalt. Nu va fi deloc uşor, dar cumva, în ciuda programelor care se bat cap în cap şi a schimbărilor de viaţă drastice, cei doi vor încearca să găsească un teren comun în timp ce trăiesc sub acelaşi acoperiş şi se confruntă cu toate problemele vieţii de cuplu – fără măcar să fie unul.

LOTTERY TICKET (2010)
BILETUL DE LOTERIE
Regia: Erik White
Cu: Bow Wow, Brandon T. Jackson, Naturi Naughton, Keith David, Ice Cube
Comedie, SUA 2010

E tare amuzant până unde sunt în stare să meargă oamenii atunci când la mijloc sunt bani.

Chiar înainte de un weekend liber prelungit, Kevin Carson află că a câștigat 370 milioane dolari. Se teme că vecinii săi vor veni să-i bată la ușă în momentul în care vor afla de imensul său câștig. Şi are dreptate…

Kevin Carson (Bow Wow), un tânăr ce trăiește într-o locuinţă socială, e un tip oarecare.. până în momentul în care câștigă la loterie 370 de milioane de dolari. Asta-i vestea cea bună. Vestea cea proastă e că biroul loteriei e închis pentru weekend-ul de 4 iulie așa că, înainte de a-și putea colecta premiul, Kevin trebuie să găseasă modalităţi prin care să ţină secretă averea sa și să supravieţuiască pentru următoarele trei zile. Cum vestea norocului său se propagă în întreaga comunitate ca un pârjol, Kevin descoperă repede ce-i bun, ce-i rău și ce-i mai sinistru la prietenii și vecini săi. Fetele care nu-i dădeau nicio atenţie încep să-l fugărească. Toată lumea vreo bani– inclusiv reverendul, cămătarul local și niște foști pușcăriași foarte ameninţători și care nu acceptă niciun refuz. Stresat și mereu pe fugă, el ajunge să se îndoiască până și de intenţiile prietenului său cel mai bun. Începe, de asemenea, să-și dea seama ce putere posedă și ce ar putea însemna acest bilet de loterie pentru el, pentru viitorul său și pentru comunitate. E amuzant să vezi de ce sunt în stare oamenii atunci când la mijloc e o avere.

MIDDLE MEN
Reţeaua de sexualizare
Dramă, SUA, 2009
R: George Gallo
D: Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Gabriel Macht, James Caan, Jacinda Barrett

Filmul îl are în centru pe Jack Harris, unul dintre pionierii comerţului de pe Internet.

Filmul îl urmăreşte pe Jack Harris, unul din pionierii comerţului de pe Internet, în timp ce se luptă cu dilemele sale morale şi încearcă să nu se lase înghiţit de lumea escrocilor, a mafioţilor, a dependenţilor de droguri şi a starurilor porno.

În 1995, toată lumea poseda un aparat video, muzica era vândută în magazinele de specialitate şi internetul era încă o noutate. Afaceristul Jack Harris (Luke Wilson) avea viaţa perfectă – o familie frumoasă şi o carieră de succes. Apoi îl întâlneşte pe Wayne Beering (Giovanni Ribisi) şi pe Buck Dolby (Gabriel Macht), două genii complicate, care au inventat felul în care entertainement-ul adult este vândut pe internet. Atunci când Jack hotărăşte să-i ajute să-şi extindă afacerea, se trezeşte prins la mijloc între un star porno de 23 de ani şi FBI. Între timp, devine unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din lume. Fiţi martorii unei poveşti atât de scandaloase, că nu vă va veni să credeţi că e adevărată. O istorie care dovedeşte că afacerile sunt ca sexul: să-l faci e uşor, să te retragi la timp e greu.

MORNING GLORY
Matinal cu scandal
Comedie, SUA, 2010
R: Roger Michell
D: Rachel Mcadams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum

O producătoare TV acceptă provocarea de a revitaliza un matinal TV cu audienţă scăzută.

O perspectivă comică asupra lumii televiziunii în direct; o producătoare de televiziune încearcă cu disperare să revitalizeze un matinal obosit şi să scoată scântei din confruntarea dintre cei doi prezentatori, într-un ultim efort de a salva un matinal cu audienţă scăzută.

Atunci când Becky Fuller (adorabila Rachel McAdams), o harnică producătoare TV, este concediată de la un program de ştiri local, cariera sa începe să arate la fel de sumbra ca şi viaţa ei sentimentală ratată. După ce obţine slujbă la "Daybreak" (un matinal aflat în coada audienţelor TV), Becky decide să revitalizeze show-ul aducându-l ca moderator pe legendarul prezentatori de ştiri Mike Pomeroy (Harrison Ford). Din nefericire, Pomeroy refuză să vorbească despre subiecte degradante şi nesemnificative ca bârfa, moda, vremea şi bucătăria. Nu vrea nici în ruptul capului să lucreze cu noua sa co-prezentatoare Colleen Peck (Diane Keaton), o personalitate a show-urilor matinale. În timp ce Mike şi Colleen se confruntă, mai întâi în culise şi apoi chiar în direct, povestea de dragoste a lui Becky cu Adam Bennett (Patrick Wilson), un alt producător, începe să prindă proporţii. Curând, Becky se va luptă să-şi salveze atât relaţia, cât şi reputaţia, slujba şi, în cele din urmă, chiar emisiunea la care lucrează.

MIDNIGHT IN PARIS
Miezul nopţii în Paris
Comedie, Spania, 2011
R: Woody Allen
D: Owen Wilson, Rachel Mcadams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni

Un cuplu trece printr-o schimbare profundă în timpul excursiei la Paris.

O comedie romantică amplasată în Paris despre o familie care ajunge acolo pentru o afacere și doi tineri logodiţi ce urmează să se căsătorească și să se mute în “orașul luminilor”. Cu toţii vor trece prin experienţe care le vor schimba viaţa.

Gil și Inez vizitează Parisul alături de socrii care merg în călătorie de afaceri. Gil e un scenarist hollywoodian de succes care se străduiește să scrie primul său roman. El se îndrăgostește de oraș și ar vrea să se mute acolo după căsătorie, însă Inez nu-i împărtășește viziunea romantica asupra orașului sau idea ca anii ’20 au fost “epoca de aur”. Atunci când Inez se duce să danseze cu prietenii ei, Gil se plimbă prin Paris la miezul nopţii și descoperă o sursă extraordinară de inspiraţie. Plimbările zilnice ale lui Gil de la miezul nopţii îl vor aduce mai aproape de inima unui oraș, dar și mai departe de inima unei femeii cu care vrea să se căsătorească.

NANNY MCPHEE RETURNS (AKA. NANNY MCPHEE AND THE BIG BANG)
Dădaca McPhee: Marea înfruntare
Comedie, SUA, 2010
R: Susanna White
D: Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Rhys Ifans, Maggie Smith, Ralph Fiennes

Nanny McPhee se întoarce ca să ajute o mamă care conduce ferma familiei.

Emma Thompson se întoarce în rolul dădace magice într-un nou capitol al acestei fabule hilare. De data asta, Nanny McPhee apare la ușa unei tinere mame stresate care încearcă să conducă ferma familiei în timp ce soţul ei es plecat.

Faceţi loc pentru haos și amuzament, pentru că minunata Emma Thompson se întoarce în rolul dădacei magice Nanny McPhee, cea care sosește atunci când este cel mai puţin dorită, dar și extrem de necesară. De data aceasta, Nanny McPhee se înfiinţează la ușa fermei conduse de o tânără mamă pe nume Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) și vede cum copiii ei sunt prinși într-un război domestic cu cei doi veri răsfăţaţi ai lor de la oraș. Apelând la orice truc (la o motocicletă zburătoare, la o statuie vivantă, la un purceluș ce se caţără în compact și chiar la un elefant care apare în cele mai neobișnuite locuri), Nanny McPhee se folosește de magie ca să îi înveţe pe copii cinci lecţii valabile, cea mai importantă fiind cum să se înţeleagă unul cu altul.

ON STRIKE FOR CHRISTMAS
Grevă de Crăciun
Comedie, SUA, 2010
R: Robert Iscove
D: Daphne Zuniga, David Sutcliffe, Victor Zinck Jr., Evan Williams, Julia Duffy

O mamă decide să intre în grevă chiar de Crăciun.

După ce ani de zile s-a asigurat că totul e perfect pentru familia ei, Joy spune “destul!” și decide să intre în grevă de Crăciun. Dacă soţul și copiii ei vor să aibă vacanţa perfectă, vor trebui să și-o organizeze singuri.

Faceţi cunoștinţă cu Joy Robertson (Daphne Zuniga), o super-mamă care le face pe toate – chiar dacă soţul ei Stephen (David Sutcliffe) și restul familiei nu par a aprecia cât de greu muncește, mai ales în preajma Crăciunului. În timp ce sezonul estival se apropie rapid, decorarea, cumpărăturile, împachetarea, gătitul și planificatul încep să devină corvoade– și familia lui Joy așteaptă ca ea să le facă pe toate, ca prin minune și fără niciun ajutor. Dar nu și anul ăsta! Joy intră în grevă de vacanţă și devine modelul pe care îl urmează toate gospodinele din oraș, cu consecinţe hilare.

PROM (2011)
Balul de absolvire
Dramă, SUA, 2011
R: Joe Nussbaum
D: Aimee Teegarden, Thomas Mcdonell, Devaughn Nixon, Danielle Campbell, Yin Chang

Un grup de adolescenţi se pregăteşte pentru balul de absolvire.

Câteva poveşti se intersectează într-un liceu, pe măsură ce marea petrecere de absolvire se apropie. Prom descrie pasajul fragil dintre liceu şi independenţă, acolo unde unele relaţii se destramă şi altele iau naştere.

În Prom, fiecare cuplu are o poveste şi niciuna nu seamănă cu alta. Câteva destine se intersetează pe fundalul unui liceu, pe măsură ce marea petrecere de absolvire sa apropie. Prom descrie pasajul fragil dintre liceu şi independenţă, acolo unde unele relaţii se destramă şi altele iau naştere. Nova Prescott (Aimee Teegarden) este implicată într-o bătălie a voinţelor pentru că se trezeşte atrasă de băiatul nepotrivit. Colegii săi Mei (Yin Chang) şi Tyler (De’Vaughn Nixon) ascund secrete, în timp ce alţii se confruntă cu nesiguranţa şi cu anticiparea ce înconjoară unul dintre evenimentele centrale ale liceului. Până la urmă, balul de absolvire se ţine într-o singură şi irepetabilă noapte.

RAMONA AND BEEZUS
RAMONA ŞI BEEZUS
Regia: Elizabeth Allen
Cu: Joey King, Selena Gomez, John Corbett, Bridget Moynahan, Ginnifer Goodwin

Aventurile unei fete în şcoala primară pe nume Ramona şi ale surorei sale adolescente.
Imaginaţia vie a tinerei Ramona, energia sa nelimitată şi firea sa aventuroasă ce o predispune la accidente, îi pune în dificultate pe toţi cei din jurul ei. Dar irepresibila ei aplecare spre distracţie şi pozne devine folositoare atunci când îşi pune în minte să salveze casa familiei.

RECTO/VERSO (AKA. RETROVERSO)
Faţă-verso
Comedie, Franța, 1999
R: Jean-Marc Longval
D: Smaïn, Michel Muller, Linda Hardy, Sophie Forte, Bernadette Lafont

Pentru a obține o slujbă, un star TV șomer pretinde că este homosexual.

După ce a fost pe nedrept concediat, un prezentator TV celebru ajunge plin de datorii, fiind în pragul falimentului. În această situație-limită, el pretinde că este homosexual pentru a putea obține un job la un canal guy.

Pentru că și-a pierdut slujba de prezentator TV, Fred începe să își facă griji, gândindu-se că asta ar putea însemna sfârșitul cariereisale. Astfel, pentru a se salva de la faliment, el pretinde că este homosexual și este angajat la un canal TV guy. Deși credea că a trecut de ceea ce era mai greu, pentru Fred abia acum apar problemele reale, deoarece începe să primească avansuri din partea noului său angajator. Singura șansă a prezentatorului este aceea de a reuși să îl convingă pe naivul văr de la țară, Joël, să pretindă că este partenerul său. Evident că, în loc să rezolve din probleme, viața lui va deveni din ce în ce mai complicată.

ROMY AND MICHELE’S HIGH SCHOOL REUNION
Romy şi Michele
Comedie, SUA, 1997
R: David Mirkin
D: Mira Sorvino, Lisa Kudrow, Janeane Garofalo, Alan Cumming, Julia Campbell

La o reuniune de clasă, două petrecăreţe încearcă să pretindă că sunt femei de success.

Romy şi Michele sunt două petrecăreţe iresponsabile care se reinventează pentru aniversarea de 10 ani de la terminarea liceului! Cu o nouă garderobă şi cu poveşti salbatice, ele fac impresie… până când o fostă colegă le spune tuturor adevărata lor poveste.

Romy şi Michele, două petrecăreţe compulsive, sunt cele mai bune prietene încă din copilărie şi colege de apartament de când au terminat liceul. Acum trăiesc în California de Sud. Atunci când aud despre reuniunea de clasă, cele două îşi dau seama că nu prea au cu ce se lăuda în faţa foştilor colegi. Ca să compenseze pentru lipsa lor de reuşite, decid să se reinventeze cu o poveste despre bogăţie şi succes care să-i dea pe spate pe foştii colegi. Romy şi Michele sosesc la reuniunea de clasă pregătite să joace un rol bine definit şi să dea cu tifla tuturor snobilor. Dar şarada lor bine pusă la punct începe să se destrame atunci când apare Heather Mooney (Janeane Garofalo) şi le spune tuturor adevărata poveste a fetelor.

SCOOBY-DOO! CURSE OF THE LAKE MONSTER
Scooby-Doo: Blestemul monstrului din lac
Comedie, SUA, 2011
R: Brian Levant
D: Robbie Amell, Kate Melton, Hayley Kiyoko, Nick Palatas, Ted Mcginley

Fred, Velma, Daphne, Shaggy și Scooby Doo își iau slujbe de vară.

Fred, Velma, Daphne, Shaggy și Scooby Doo își iau slujbe de vară la un club de vacanţă, dar descoperă că acolo se întâmplă lucruri stranii care aruncă o umbră asupra orașului: oamenii declară că sunt terorizaţi de un monstru broască.

În timp ce se îndreaptă spre slujbele lor de vară dintr-un club de vară deţinut de unchiul lui Daphne, gașca Mystery Inc. descoperă că pe lac au loc întâmplări stranii: există pietre de lună mistice, personaje înfricoșătoare și un monstru broască care terorizează orașul. Bunii prieteni sunt încojuraţi de mister, dar și de romance. Doar cei patru neînfricaţi – Fred, Daphne, Velma, Shaggy și Scooby-Doo – pot destrăma blestemul Lacului Monstru.

SLUMS OF BEVERLY HILLS
Cocioabele din Beverly Hills
Comedie, SUA, 1998
R: Tamara Jenkins
D: Natasha Lyonne, Alan Arkin, Marisa Tomei, Eli Marienthal, David Krumholtz

Niciodată să nu vă grăbiți să judecați o fată după adresa unde locuiește.

Tinseltown,1976. Povestea regizată de către Tamara Jenkins este centrată pe viața unei adolescente și a familie sale. Pentru că dorește să își vadă copiii la școli bune, tatăl familiei ia decizia de a se muta cu toții într-o dărăpănătură din Beverly Hills.

Familia lui Vivian nu are nici un ban, iar ei sunt în Beverly Hills și se mută dintr-o casă ieftină într-una și mai ieftină, deoarece tatăl lor dorește ca ei să învețe la școlile din oraș. Cel care le trimite bani, ajutându-i să supraviețuiască este unchiul Mickey. După ce fiica acestuia, Rita, fuge dintr-un azil, tatăl lui Vivian se oferă să îi ofere adăpost. Din acest moment, cea care trebuie să aibă permanent grijă de Rita este Vivian. Însă, adolescenta are și ea propriile preocupări: are curiozități legate de sex, a pus ochii pe un tip mai mare din vecini, a moștenit sânii generoși ai mamei sale și își dorește o familie care să nu o facă de râs. Oare va reuși Vivian să aibă grijă de Rita, să îl vadă pe unchiul Mickey fericit și să fie mulțumită cu trupul ei și cu familia pe care o are?

SUBURBIA (AKA. SUBURBI@)
Suburbia
Dramă, SUA, 1996
R: Richard Linklater
D: Jayce Bartok, Amie Carey, Nicky Katt, Giovanni Ribisi, Steve Zahn

Povestea unor pierde-vară care își petrec zilele și nopțile aiurea.

Povestea lui Richard Linklater vorbește despre cinci pierde-vară care își petrec zilele și nopțile aiurea, irosindu-și viața. Dar, în această noapte, ei primesc vizita unui vechi coleg de școală care plecase din suburbie pentru a deveni un star pop.

Un faimos star pop se întoarce în orașul natal din Texas pentru a-și etala succesul. Aici, își găsește vechii prieteni de școală, care nu făcuseră mare lucru până acum cu viața lor. Este vorba despre cinci pierde-vară care își petrec zilele și nopțile aiurea. Când artistul apare în fața lor, ei sunt șocați, invidioși și frustrați, dar, după o noapte nebună cu băutură, sex, droguri, și violență, viața lor se va schimba inevitabil.

THE ALARMIST (AKA. LIFE DURING WARTIME)
ALARMISTUL
Regia: Evan Dunsky
Cu: David Arquette, Stanley Tucci, Kate Capshaw, Mary Mccormack, Ryan Reynolds
Comedie, SUA,1989

O comedie ce are în centru o firmă de securitate din Los Angeles.

Tânărul Tommy Hudler decide să devină vânzător ambulant de sisteme de securitate și are succes imediat. Totul decurge cum nu se poate mai bine, până când descoperă că atât afacerea, cât și șeful lui Heinrich, ascund secrete.

David Arquette e starul acestui film-mister dement de amuzant. El îl interpretează pe Tommy Hudler, un american naiv care obţine o slujbă de comis-voiajor pentru o firmă de securitate deţinută de Heinrich Grigoris (Stanley Tucci), un escroc carismatic. Heinrich și aliata sa, Sally (Mary McCormack), îl învaţa pe Tommy cum să profite de victimele credule prin tehnici de vânzare perfide. Lucrurile încep bine pentru Tommy, pentru că o văduvă superbă (Kate Capshaw) apelează atât la serviciile firmei, cât și ale lui (și nu doar la cele profesionale). Cei doi încep un romance furtunos, dar atunci când vânzările ating un plafon, acesta începe să vadă și o altă faţetă a mentorilor săi. Deși e oripilat de tacticile veroase ale lui Heinrich, Tommy nu ia nicio măsură până când o întoarcere bruscă de situaţie se finalizează cu o crimă și Tommy devine convins că Heinrich este vinovatul.

TITEUF, LE FILM (AKA. TITEUF, THE FILM)
TITEUF
Regia: Zep
Animaţie, Franţa, 2011

Catastrofă! Nadia își celebrează ziua de naștere și Titeuf nu e invitat?

Ce naiba se întâmplă? Nadia își aniversează ziua de naștere și Titeuf n-a fost invitat! Cum se poate? Cum a putut să-l uite, ţinând cont de atitudinea bine studiată, super-seducătoare pe care el o adoptă de câte ori se întâlnesc?

Titeuf e o comoară naţională în Franţa, acolo unde benzile sale desenate sunt imens de populare. Viziunea copilărească a lui Titeuf asupra lumii adulte e făcută din părţi egale de naivitate și rebeliune pre-adolescentină. Acum ajunge pe marele ecran, marcând debutul în ficţiune al autorului și desenatorului Zep (pseudonimul lui Philippe Chappuis), care își adaptează aici propriul său material. Titeuf face slalom între momentele petrecute cu bunica sa la ţară, sesiunile cu psihiatrul și conferinţele din curtea școlii. Imaginaţia sa îl va duce din vremurile preistorice, în vestul îndepărtat, acolo unde va întâlni un vechi aventurier care seamănă straniu cu Johnny Hallyday. Dar principala sa problemă e de ce nu l-a invitat Nadia la ziua ei? Cum se poate așa ceva? Cum a putut să-l uite, ţinând cont de atitudinea lui bine studiată, super-seducătoare pe care o adoptă de câte ori se întâlnesc?

TOY STORY 2
Povestea jucăriilor 2
Animație, SUA, 1999
R: John Lasseter
Voci: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack

Woddy este furat de un colecționar, dar jucăriile lui Andy jură să îl salveze.

Când Andy se afla în tabără, Woody este furat de un colecționar lacom. Imediat, Buzz și prietenii săi strâng rândurile și jură să îl aducă înapoi, așa că pornesc într-o palpitatntă și amuzantă misiune de salvare.

Buzz, Woody și prietenii lor se întorc. Pe când Andy se afla în tabără, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, deorece Al McWhiggin, un colecționar lacom, îl răpește pe Woddy. După ce ajunge în apartamentul acestuia, Woddy descoperă că acolo se aflau și alte jucării de valoare dintr-un show TV al anilor ’50 numit "Woody’s Roundup". Dar, prietenii săi nu îl vor lăsa la greu, deoarece tocmai au pornit într-o palpitantă și foarte amuzantă misiune de salvare a lui Woody. La finalul ei, cu toții vor primi aplauze.

VIRTUAL SEXUALITY
SEXUALITATE VIRTUALĂ
Regia: Nick Hurran
Cu: Laura Fraser, Rupert Penry-Jones, Luke De Lacey, Kieran O’Brien, Steve John Shepherd
Comedie, Marea Britanie, 1999

O femeie care caută un bărbat, apelează la un computer.

O adolescentă frustrată creează bărbatul viselor ei într-o mașină de realitate virtuală și un accident bizar îl aduce la viaţă cu consecinţe hilare.

Justin, o fată de 17 ani (Laura Fraser) n-a prea avut noroc cu bărbaţii. E gata pentru dragoste, dar cu cine? În timp ce se află la o expoziţie, Justine încearcă o mașină virtuală intitulată “Narcissus.” După ce își creează un avatar perfect pe ecran, ea încearca acum să construiască și bărbatul ideal. Căci dacă Justine nu-și poate găsi bărbatul perfect, ea va trebui să și-l creeze. Atunci când o explozie uriașă distruge expoziţia, Narcissus o ia razna și Jake, virtualul, prinde viaţă. Nebunia se declanșează atunci când toată lumea îl dorește pe Jake, inclusiv Justine!

CARRYOVER RETURN MOVIES

HOW DO YOU KNOW
CUM ŞTII DACĂ AI NOROC?
Regia: James L. Brooks
Cu: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson, Kathryn Hahn
Comedie, SUA 2010

Lisa e forţată să-și evalueze viaţa atunci când e implicată într-un triunghi amoros.

Pentru că se simte ușor expirată la cei 27 de ani ai săi, Lisa Jorgenson, o fostă atletă, se trezește în mijlocul unui triunghi amoros: bătălia pentru inima ei se dă între un corporatist apretat și actualul său iubit, un jucător de baseball.

Legendarul regizor și scenarist James L. Brooks este autorul acestei perspective amuzante și romantice despre indecizia amoroasă. Atunci când toată viaţa ei e brusc bulversată, Lisa (Reese Witherspoon) începe o aventură cu Matty (Owen Wilson), un jucător important de baseball și un afemeiat egoist. Înainte ca relaţia lor să se complice, Lisa îl cunoaște pe George, un om de afaceri fără prea mari profunzimi care are și el tot felul de necazuri, atât cu tatăl său (Jack Nicholson), cât și cu legea. Dar exact în momentul când totul pare că se destramă… lucrurile încep, de fapt, să se lege.

THE GREEN HORNET
VIESPEA VERDE
Regia: Michel Gondry
Cu: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz
Acţiune, SUA, 2011

Un playboy bogat face echipă cu un inventator de gadget-uri ca să lupte împotriva crimei în postură de super-eroi.

Britt Reid (Seth Rogen) e fiul celui mai respectat şi mai proeminent magnat media şi e extrem de fericit să ducă o existenţă fără sens, însă plină de petreceri – până când tatăl său (Tom Wilkinson) moare în mod misterios, lăsându-i lui Britt vastul său imperiu. Britt leagă o prietenie neobişnuită cu Kato (Jay Chou), unul din angajaţii săi cei mai misterioşi şi mai inventivi. Cei doi întrevăd ocazia să facă, pentru prima oară în viaţă, ceva important: să se lupte cu crima. Pentru a se apropia de criminali, ei vin cu acoperirea perfectă: vor poza ei înşişi în infractori. Protejând legea prin încălcarea ei, Britt devine justiţiarul “Viespea verde” şi patrulează străzile cu Kato. Folosindu-se de toată ingenuitatea şi de îndemânarea sa, Kato construieşte o maşină retro, însă tehnologic avansată. Black Beauty e o maşină indestructibilă care are un motor puternic, dar duce şi armament greu. În timp ce călătoresc în această fortăreaţă mobilă pe roţi şi se luptă cu răufăcătorii cu ajutorul gadget-urilor inteligente, Viespea verde şi Kato devin celebrii. După ce o co-optează şi pe secretara Lenore Case (Cameron Diaz), ei încep să-l vâneze pe Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz), bărbatul care controlează lumea interlopă din Los Angeles. Dar Chudnofsky are şi el planurile sale: să omoare Viespea verde.

Bucuresti, 20.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *