free download 78 travel guides written by experts

HBO COMEDY – mai 2011

PREMIERE FILME

ALL ABOUT STEVE
Totul despre Steve
7, 8, 17, 21, 24, 25
Comedie, SUA, 2009
R: Phil Traill
D: Sandra Bullock, Thomas Haden Church, Bradley Cooper, Ken Jeong, Dj Qualls

Filmul este povestea unui inginer constructor (Sandra Bullock) care, după o scurtă întâlnire, se îndrăgosteşte de un cameraman al CNN (Bradley Cooper) despre care crede că e iubirea vieţii ei. Cum cameramanul călătoreşte de-a lungul şi de-a latul planetei ca să-şi facă meseria, ea decide să-l urmeze, făcându-şi apariţia la diverse evenimente mondene unde iubitul ei filmează, încercând să-l convingă că sunt perfecţi unul pentru celălalt.

ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKQUEL
Alvin şi veveriţele 2
1, 13, 21, 26, 31
Comedie, SUA, 2009
R: Betty Thomas
D: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Wendie Malick, Anjelah Johnson

Continuarea aventurilor celor trei veveriţe cântăreţe: Alvin, Simon şi Theodore.

Managerul Dave Seville le convinge pe cele trei veveriţe să meargă la şcoală asemenea unor copii obişnuiţi, predicându-le că va fi în interesul lor să înveţe carte.

În vreme ce veveriţele cântăreţe se acomodează cu noul stil de viaţă în mijlocul elevilor, Ian Hawke este eliberat din închisoare şi colindă prin toată lumea în încercarea de a descoperi animale talentate, care să poata cânta şi dansa.

În Australia, Ian Hawke întâlneşte niste femele de veveriţă înzestrate din punct de vedere muzical, pe care intenţionează să le transforme în vedete pentru a se răzbuna astfel pe Alvin, Simon şi Theodore.

BRUNO
Brüno
6, 7, 17, 18, 26, 27
Comedie, SUA, 2009
R: Larry Charles
D: Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten, Bono , Elton John, Harrison Ford

După Borat, Sacha Baron Cohen se întoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar: Bruno. Mult mai scandalos şi obscen, de-a dreptul şocant şi incredibil de amuzant, Bruno este un fashion reporter gay care şi-a propus să ajungă ”cel mai celebru austriac de la Hitler incoace”.

Auto-proclamat ”vocea televiziunii tinerilor austrieci”, Bruno este gazda faimoasei emisiunii tv FUNKYZEIT. Obişnuit cu celebritatea, Bruno cunoaşte responsabilităţile pe care le are o vedetă faţă de fanii săi, motiv pentru care nu lipseşte de la prezentările de modă, tratamentele faciale şi şedintele de epilare. Totul până în momentul în care a aflat că emisiunea sa a fost scoasă din grila de programe. Singur şi trist, Bruno realizează că este până la urmă un luptător şi se decide să cunoască faima la ea acasă, adică la Hollywood. Ajutat de Lutz, fostul asistent al asistentului său de la Funkyzeit, Bruno este acum gata să facă orice pentru a cunoaşte celebritatea mondială!

Cum ajunge Bruno să fie prieten cu Bono, Sting şi Snoop Dog, poţi afla din Bruno, cu siguranţă cea mai scandaloasă comedie de la Borat!

GHOSTS OF GIRLFRIENDS PAST
Fantomele fostelor iubite
4, 5, 14, 15, 24, 28
Comedie, SUA, 2009
R: Mark Waters
D: Matthew Mcconaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Breckin Meyer, Lacey Chabert

La nunta fratelui său mai mic, un burlac convins care iubește libertatea, distracția și femeile ajunge să fie bântuit de fantomele iubitelor din trecut.

Connor Mead (Matthew McConaughey) este un fotograf celebru care iubește libertatea, distracția și femeile. În mod cert, aceasta este ordinea: libertate, distracție, femei! Numai că, fratele lui urmează să se căsătorească, așa că decide să ia o pauză pentru a merge la nunta acestuia. Aici, el o reîntâlnește pe Jenny Perotti (Jennifer Garner), o prietenă din copilărie, singura care nu căzuse pardă farmecelor lui Connor. La petrecerea care are loc în seara dinaintea ceremoniei, Conner ține un discurs în care vorbește gura fără el, apoi este vizitat de fantoma unchiului său, petrecărețul Wayne (Michael Dogulas), cel care este decis să-l învețe pe protejatul său tot ceea ce știa. Acesta îi spune lui Connor că, în cursul serii, va fi vizitat de trei fantome care îl vor duce înapoi în trecutul său amoros. Rostul acestor experinețe este acela de a-l învăța pe Connor să aleagă femeia potrivită de care să se îndrăgostească.

HERCULES (1997)
Hercule
14, 30
Animaţie, SUA, 1997
R: Ron Clements, John Musker

Hercule, fiul lui Zeus, este transformat într-un semi-zeu de către Hades, stăpânul Infernului, cel care plănuieşte să-l detroneze pe Zeus. Acum tânărul, jumătate om-jumătate zeu, va trebui să demonstreze că merită să fie zeu şi să se întoarcă pe Muntele Olimp. Pentru asta trebuie să dovedească un singur lucru, că este un adevărat erou. Hercule va fi ajutat în peripeţiile sale de Pegas, calul sau, şi de antrenorul său personal, Phil.

KICK-ASS
Kick-Ass
2, 3, 13, 14, 30, 31
Acţiune, SUA, 2010
R: Matthew Vaughn
D: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Mark Strong, Chloe Grace Moretz, Nicolas Cage

În Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viaţă şi pornesc într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraş. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supranaturale. Din acel moment, viaţa lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alţi trei vigilanţi la fel de înfocaţi: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) şi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage). Cu ajutorul lor, deschide un război aprig împotriva şefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong) şi pune la încercare adevărata putere pe care o ascund aceşti eroi moderni.

LETTERS TO JULIET
Scrisori către Julieta
2, 3, 8, 15, 16
Acţiune, SUA, 2010
R: Gary Winick
D: Amanda Seyfried, Christopher Egan, Vanessa Redgrave, Gael García Bernal, Franco Nero

O superbă comedie romantică, Scrisori către Julieta ne poartă către însoritele şi magnificele ţinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tânără scriitoare americană, se bucură de o vacanţă care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Aflată în Verona, oraşul marilor iubiri şi al legendarilor Romeo şi Julieta, Sophie este de-a dreptul fascinată de mitul scrisorilor către Julieta, aşa că se hotărăşte să ajute miile de îndrăgostiţi care an de an vin şi cer sfaturi pentru a-şi rezolva problemele sentimentale.

După ce face primul pas şi se alătură unui grup de voluntari, Sophie găseşte o scrisoare rătăcită, veche de 50 de ani. De-a dreptul emoţionată de acest mesaj, tânăra scriitoare pregăteşte un răspuns pe măsură, fără să ştie că scrisoarea ei va atrage o reacţie imediată din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni într-o aventură spectaculoasă prin Italia, în căutarea iubirii pierdute.

Din acest moment vom asistă la o emoţionantă şi amuzantă poveste despre dragoste, prietenie şi mai mult decât oricând despre destin.

ROVER DANGERFIELD
Rover Dangerfield
21, 26
Animaţie, SUA, 1991
R: James L. George, Bob Seeley

Celebrul comic Rodney Dangerfield, cel care nu are niciun subiect tabu, întră aici în pielea unui câine animat botezat "Rover Dangerfield". Câinele trebuie să-şi părăsească locuinţa din Las Vegas şi nimereşte la o mică fermă pierdută în America profundă, unde felul de-a fi al orăşenilor nu e foarte apreciat de săteni.

THE BOUNTY HUNTER (2010)
Recompensă cu bucluc
5, 10, 18, 21, 22
Acţiune, SUA, 2010
R: Andy Tennant
D: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Jason Sudeikis, Cathy Moriarty

Milo Boyd (Gerard Butler), un recuperator fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încercă să scape de închisoare. La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge de loc uşor cu Nicole.

Foştii soţi se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situaţia de a fugi mâncând pământul pentru a-şi salva viaţa. Ei au crezut că legămintele de căsnicie – de iubire, respect şi supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înşelat amarnic: acum pare un lucru cu mult mai greu să se menţină în viaţă.

TRUE STORIES
Poveşti adevărate
6, 18, 29
Comedie, SUA, 1986
R: David Byrne
D: John Goodman, Annie Mcenroe, Swoosie Kurtz, Spalding Gray, Pops Staples

O comedie spumoasă în care vă veţi amuza copios pe seama unor femei (leneşe sau simpatice) şi a unor bărbaţi (burlaci sau vraci…), toţi locuitori ai unui orăşel din Texas.

Pelicula regizată de David Byrne este plasată într-un mic oraş din Texas. Urmăriţi un şir de poveşti care se pretind a fi adevărate, o comedie localizată într-un univers urban foarte pitoresc. Aflaţi despre o femeie, pare-se cea mai lenesa din lume, care nu s-a mai dat jos din pat de ani întregi, despre un burlac la fel de neobişnuit, despre un valet cu puteri de tămăduitor şi despre o mulţime de alte ciudaţenii.

PREMIERE SERIALE


“Californication”

CALIFORNICATION IV. EP. 37 – EXILE ON MAIN STREET
Californication IV Ep. 1 – Exilat
8, 11

După ce Charlie reușește să îl scoată pe Hank din închisoare, trebuie să îi spună și că Becca și Karen nu vor să mai audă de el. În plin scandal, realizarea unui film inspirat de romanul lui Moody ar putea aduce mulți bani. Hank are o întâlnire cu avocata Abby Rhoads, care, în cele din urmă acceptă să îl reprezinte. Romanul furat al lui Moody atrage atenția unei starlete de la Hollywood, este vorba despre Sasha Bingham, a cărei dorință de a o interpreta pe Mia este depășită doar de interesul față de însuși Hank Moody.

CALIFORNICATION IV. EP. 38 – SUICIDE SOLUTION
Californication IV Ep. 2 – Soluţia sinuciderii
8, 11

Hank este la un pas de a-i provoca un atac lui Marcy, atunci când aceasta se trezește cu oaspetele Moody în patul conjugal. În speranța realizării unei punți, Becca și tatăl său merg la un magazinul unde se vând chitare. Charlie îl ia pe Hank într-o întâlnire cu cei care îi vor interpreta pe Moody și Mia în film, este vorba despre Sasha Bingham și Eddie Nero, iar întâlnirea se termină în stilul lui Hank. În casa familie Runkle, Hank ia niște medicamente și se pregătește să scrie o scrisoare în care să își ceară scuze față de Becca. Dar, pastilele și băutura au un efect devastator asupra lui, așa că nu mai apucă să termine scrisoarea.

CALIFORNICATION IV. EP. 39 – HOME SWEET HOME
Californication IV Ep. 3 – Casă, frumoasă casă
15, 18

După accidentala supradoză de pastille cu alcool, Hank se trezește în spital. Spre surprinderea lui, Karen îl invită acasă, iar asta îl pune pe Hank într-o mare dificultate, căci singura explicație care îi vine în minte este aceea că a murit și a ajuns în Rai. După ce este jefuită de niște fete de vârsta ei, Becca este invitată de acestea să se alăture trupei lor. Între timp, Hank realizează de ce Karen se poartă atât de frumos: ea crede că a încercat să se sinucidă. Întrebarea este cât va mai dura până când Becca îi va spune mamei sale că, de fapt, a fost un accident. Stu îi face avansuri lui Marcy și îi aranjează lui Charlie o întâlnire.

CALIFORNICATION IV. EP. 40 – MONKEY BUSINESS
Californication IV Ep. 4 – Combinaţii
15, 18

Hank este anunțat de avocata lui că va trebui să răspundă în fața instanței pentru acuzația de viol. Însă, îninte de asta, Moddy și Charlie merg la o întâlnire cu cei care vor fi implicați în realizarea filmului. Becca repetă cu fetele de la Queens of Dogtown în casa lui Marcy care, realizează că ar putea fi însărcinată. După testul de sarcină, nu mai există niciun dubiu, căci acesta iese pozitiv. Când se întorc acasă, Karen îl cunoaște pe tatăl lui Pearl și, văzându-i pe cei doi, Hank se simte tot mai departe de casă.

CALIFORNICATION IV. EP. 41 – FREEZE FRAME
Californication IV Ep. 5 – Stop-cadru
22, 25

Karen și Marcy sunt pregătite pentru show-ul fetelor de la Queens of Dogtown, dar intervine Charlie, care tocmai a suferit un accident cu lama de ras. După ce ajung la spital, Marcy realizează că este foarte posibil ca ea să fie însărcinată cu un micuț Runkle. Hank ajunge la show-ul trupei în care se afla acum și Becca, iar aici îl întâlnește pentru prima dată pe Ben, tatăl lui Pearl.

CALIFORNICATION IV. EP. 42 – LAWYERS, GUNS AND MONEY
Californication IV Ep. 6 – Avocaţi, arme şi bani
22, 25

Hank are și mai multe probleme după ce apare fotografia compromițătoare cu el și cele două fete. În plus, Abby nu vrea să îl mai reprezinte. Marcy merge la o ședință de epilare la domiciliu și realizează că cel care o chemase era chiar Stu, care nu avea niciun gând să se epileze, dar, în cele din urmă, va trebui s-o facă. Karen merge să o convingă pe Abby să nu renunțe la acest caz insistând să îl apere pe fostul ei soț.

CALIFORNICATION IV. EP. 43 – THE RECUSED
Californication IV Ep. 7 – Un nou avocat
29

Hank este foarte iritat să descopere că Ben și Karen ies împreună din ce în ce mai des. Marcy și Stu vin să îl roage pe Charlie să îi ajute. În clipa în care Marcy se împotmolește și trece prin momente delicate în timpul întâlnirii pentru serial, cel care este alături de ea este tot Runkle.

CALIFORNICATION IV. EP. 44 – LIGHTS. CAMERA. ASSHOLE.
Californication IV Ep. 8 – Pe platou
29

După ce are probleme cu Becca, Hank întâlnește în barul hotelului o femeie matură foarte atrăgătoare. Evident, întâlnirea se termină în camera de hotel, dar femeia este nimeni alta decât mama lui Sasha. Karen merge cu Marcy la o clinică, unde femeia vrea să pună capăt sarcinii. Însă, înainte să își dea seama al cui este copilul, Marcy descide să-l păstreze, după care îi pune și lui Stu vestea. Însă, înainte de a-i explica al cui este copilul, bărbatul o întrerupe, arătându-se foarte încâtat că va fi tată. Charlie este surprins într-o situație compromițătoare de agenta imobiliară Peggy despre care Charlie va afla că aceasta este mai mult decât aventuroasă în dormitor.

“Party Down”

“Party Down” este un serial american de comedie realizat de John Enbom, Rob Thomas, Dan Etheridge și Paul Rudd. Câțiva actori se mută în Los Angeles pentru a da lovitura, însă, până vor ajunge celebri, pentru că trebuie să trăiască din ceva, se angajează la o firmă de catering.

PARTY DOWN EP. 02 –
CALIFORNIA COLLEGE CONSERVATIVE UNION CAUCUS
Party Down Ep. 2
2, 5
PARTY DOWN EP. 03 –
PEPPER MCMASTERS SINGLES SEMINAR
Party Down Ep. 3
3, 5
PARTY DOWN EP. 04 –
INVESTORS DINNER
Party Down Ep. 4
4, 5
PARTY DOWN EP. 05 –
SIN SAY SHUN AWARDS AFTER PARTY
Party Down Ep. 5
9, 12
PARTY DOWN EP. 06 –
TAYLOR STILTSKIN SWEET SIXTEEN
Party Down Ep. 6
10, 12
PARTY DOWN EP. 07 –
BRANDIX CORPORATE RETREAT
Party Down Ep. 7
11, 12
PARTY DOWN EP. 08 –
CELEBRATE RICKY SARGULESH
Party Down Ep. 8
16, 19
PARTY DOWN EP. 09 –
JAMES ROLF HIGH SCHOOL TWENTIETH REUNION
Party Down Ep. 9
17, 19
PARTY DOWN EP. 10 –
STENNHEISER-PONG WEDDING RECEPTION
Party Down Ep. 10
18, 19

“Jimmy și Hope”

RAISING HOPE EP. 13 – A GERM OF A STORY
Jimmy şi Hope Ep. 13 – Curăţenia
1
În momentul în care Sabrina îi arată lui Jimmy cât de mulți microbi sunt în casă, cei din familia Chance devin obsedați de curățenie. Pentru că este imposibil să o țină curată și pe Maw Maw, aceștia o mută în grădina din spate. Însă, după ce se uită al câteva filme de familie, descoperă secretul care i-a ținut sănătoși în toți acești ani.

RAISING HOPE EP. 14 – WHAT UP, CUZ?
Jimmy şi Hope Ep. 14 – Verişoara
8

Delilah, verișoara Virginiei, vine într-o vizită neanunțată în casa familiei Chance. Atmosfera devine și mai tensionată atunci când Delilah recunoaște că încă mai ține la Burt.

RAISING HOPE EP. 15 – SNIP SNIP
Jimmy şi Hope Ep. 15 – Secrete
15

Când Virginia și Sabrina descoperă secretele celeilalte, cea din urmă începe să o șantajeze pe Virginia. După ce toată familia votează, Jimmy îl duce pe Burt la medic pentru o operație de vasectomie.

RAISING HOPE EP. 16 – The Cultish Personality
Jimmy şi Hope Ep. 16 – O experienţă spirituală
22

Vărul Mike vine în vizită la cei din familia Chance, fiind însoțit de Tanya, proaspăta sa soție și încă trei bărbați. Burt este bine intenționat în demersurile sale, dar se pune într-o situație delicată.

RAISING HOPE EP. 17 – Mongooses
Jimmy şi Hope Ep. 17 – Mangustele
29

Burt este dezamăgit atunci când Jimmy o alege pe Sabrina în locul lui. Între timp, Sabrina ajunge să se simtă depășită de responsabilitățile pe care le are, iar Maw Maw crede că mangustele au invadat casa.

“Grounded for Life”

Eroii serialului sunt Sean (Donal Logue) și Claudia Finnerty (Megyn Price), un cuplu catolic irlandez de treizeci și ceva de ani. Cei doi trăiesc în New York împreună cu Lily (Lynsey Bartilson), Henry (Jake Burbage) și Jimmy (Griffin Frazen), cei trei copii ai lor. Ei încep să aibă probelme din cauza lui Eddie, fratele lui Sean (Kevin Corrigan), care are conexiuni în tot orașul. În aceeași casă mai locuiește și Walt (Richard Riehle), tatăl lui Sean, un bărbat care deseori pune paie pe foc. Aventurile se țin lanț în casa acestora și, pentru că Sean și Claudia erau ei înșiși niște copii când s-au căsătorit și au avut copii, ei sunt acum, într-un fel, “Consemnați pe viață”.

GROUNDED FOR LIFE V. EP. 86 – MYSTERY DANCE
Consemnaţi pe viaţă Ep. 86
2, 3, 6
GROUNDED FOR LIFE V. EP. 87 – DO YA THINK I’M SEXY?
Consemnaţi pe viaţă Ep. 87
3, 4, 6
GROUNDED FOR LIFE V. EP. 88 – TOM SAWYER
Consemnaţi pe viaţă Ep. 88
4, 5, 6
GROUNDED FOR LIFE V. EP. 89 – THE LETTER(S)
Consemnaţi pe viaţă Ep. 89
5, 6
GROUNDED FOR LIFE V. EP. 90 – CRAZY
Consemnaţi pe viaţă Ep. 90
6, 9
GROUNDED FOR LIFE V. EP. 91 – HELLO, GOODBYE
Consemnaţi pe viaţă Ep. 91
9, 10, 13

“A treia planetă de la Soare”

După ce sunt de acord să ia înfățișare umană, cei din echipa de extratereștri își găsesc și un nume: familia Solomon. Treptat, ei încep să experimenteze și emoțiile specifice oamenilor. În ciuda dificultăților, Solomonii încearcă să se adapteze noilor lor înfățișări. În mod cert, misiunea de spionaj pe planeta Pământ nu va fi una ușoară, însă informațile vor ajunge la cei de pe planeta de pa care ei descinseseră. "High Commander" Dick Solomon (John Lithgow) reușește să își găsească un job la colegiul Pendleton, iar aici se îndrăgostește de colega lui, Mary Albright (Jane Curtin), care nu știe nimic despre statutul de extraterstru al acestuia. Tommy Solomon (Joseph Gordon-Levitt), geniul trupei, este un extraterestru de vârstă mijlocie prins în capcana unui trup de adolescent și din această cauză are parte de tot felul de întâmplări nostime. Cunoscându-i pe cei din familia Solomon îi veți întâlni și pe Sally (Kristen Johnson) și Harry (French Stewart). Urmărind serialul, veți afla despre absurditatea comportamentului uman și a societății din perpectiva unora care nu au nimic în comun cu noi.

3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 081 – INDECENT DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 8
2, 7
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 082 – HAPPY NEW DICK!
A treia planetă de la Soare IV Ep. 9
2, 7
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 083 – TWO-FACED DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 10
3, 7
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 084 – DICK SOLOMON OF THE INDIANA SOLOMONS
A treia planetă de la Soare IV Ep. 11
3, 7
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 085 – DICK AND TAXES
A treia planetă de la Soare IV Ep. 12
4, 7
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 086 – SALLY FORTH
A treia planetă de la Soare IV Ep. 13
4, 8
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 087 – PARANOID DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 14
5, 8
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 088 – THE HOUSE THAT DICK BUILT
A treia planetă de la Soare IV Ep. 15
5, 8
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 089 – SUPERSTITIOUS DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 16
6, 8
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 090 – Y2DICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 17
6, 8
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 091 – DICK THE MOUTH SOLOMON
A treia planetă de la Soare IV Ep. 18
9, 14
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 092 – CITIZEN SOLOMON
A treia planetă de la Soare IV Ep. 19
9, 14
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 093 – ALIEN HUNTER
A treia planetă de la Soare IV Ep. 20
10, 14
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 094 – DICK VS. STRUDWICK
A treia planetă de la Soare IV Ep. 21
10, 14
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 095 – NEAR DICK EXPERIENCE
A treia planetă de la Soare IV Ep. 22
11, 14
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 096 – DICK’S BIG GIANT HEADACHE (1)
A treia planetă de la Soare IV Ep. 23
11, 15
3RD ROCK FROM THE SUN IV. EP. 097 –
DICK’S BIG GIANT HEADACHE (2)
A treia planetă de la Soare IV Ep. 24
12, 15
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 098 – EPISODE I: THE BABY MENACE (3)
A treia planetă de la Soare V Ep. 1
12, 15
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 099 – DICK FOR TAT
A treia planetă de la Soare V Ep. 2
13, 15
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 100 – THE FIFTH SOLOMON
A treia planetă de la Soare V Ep. 3
13, 15
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 101 – DIAL M FOR DICK
A treia planetă de la Soare V Ep. 4
16, 21
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 102 – DICK AND TUCK
A treia planetă de la Soare V Ep. 5
16, 21
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 103 – DICK, WHO’S COMING TO DINNER
A treia planetă de la Soare V Ep. 6
17, 21
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 104 – SEX AND THE SALLY
A treia planetă de la Soare V Ep. 7
17, 21
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 105 – CHARITABLE DICK
A treia planetă de la Soare V Ep. 8
18, 21
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 106 –
THE LOUD SOLOMON FAMILY: A DICKUMENTARY
A treia planetă de la Soare V Ep. 9
18, 22
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 107 – GWEN, LARRY, DICK AND MARY
A treia planetă de la Soare V Ep. 10
19, 22
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 108 – DICK PUTS THE ID IN CUPID
A treia planetă de la Soare V Ep. 11
19, 22
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 109 – THE BIG GIANT HEAD RETURNS
A treia planetă de la Soare V Ep. 12
20, 22
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 110 – RUTHERFORD BEAUTY
A treia planetă de la Soare V Ep. 13
20, 22
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 111 – THIS LITTLE DICK GOES TO MARKET
A treia planetă de la Soare V Ep. 14
23, 28
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 112 – YOUTH IS WASTED ON THE DICK
A treia planetă de la Soare V Ep. 15
23, 28
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 113 – DICK STRIKES OUT
A treia planetă de la Soare V Ep. 16
24, 28
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 114 – SHALL WE DICK?
A treia planetă de la Soare V Ep. 17
24, 28
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 115 – DICK AND HARRY FALL DOWN A HOLE
A treia planetă de la Soare V Ep. 18
25, 28
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 116 – FRANKIE GOES TO RUTHERFORD
A treia planetă de la Soare V Ep. 19
25, 29
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 117 – DICK SOLOMON’S DAY OFF
A treia planetă de la Soare V Ep. 20
26, 29
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 118 – THE BIG GIANT HEAD RETURNS AGAIN (1)
A treia planetă de la Soare V Ep. 21
26, 29
3RD ROCK FROM THE SUN V. EP. 119 –
THE BIG GIANT HEAD RETURNS AGAIN (2)
A treia planetă de la Soare V Ep. 22
27, 29
3RD ROCK FROM THE SUN VI. EP. 120 – LES LIAISONS DICKGEREUSES
A treia planetă de la Soare VI Ep. 1
27, 29
3RD ROCK FROM THE SUN VI. EP. 121 – FEAR AND LOATHING IN RUTHERFORD
A treia planetă de la Soare VI Ep. 2
30
3RD ROCK FROM THE SUN VI. EP. 122 – INDICKSCRETION
A treia planetă de la Soare VI Ep. 3
30
3RD ROCK FROM THE SUN VI. EP. 123 – DICK’LL TAKE MANHATTAN (1)
A treia planetă de la Soare VI Ep. 4
31
3RD ROCK FROM THE SUN VI. EP. 124 – DICK’LL TAKE MANHATTAN (2)
A treia planetă de la Soare VI Ep. 5
31

“Anii ‘70”

“That ’70s Show” este un serial de televiziune american care are în centrul său niște adolescenți din Point Place, acțiunea fiind plasată între 17 mai 1976 și 31 decembrie 1979. Eric Forman (Topher Grace) este un elev de liceu obișnuit din Wisconsin-ul anului 1976 și are cam aceleași bucurii și tristeți pe care le are orice adolescent de vârsta sa. El încearcă să scape de nevroticii săi părinți, Red (Kurtwood Smith) și Kitty (Debra Jo Rupp), pentru a petrece cât mai mult din timpul său cu cei de vârsta lui. Printre amicii săi se numără drăgălașa Donna Pinciotti (Laura Prepon), cel mai bun prieten, Michael Kelso (Ashton Kutcher), prietena lui Kelso, Jackie Burkhart (Mila Kunis), Steve Hyde (Danny Masterson) și Fez (Wilmer Valderrama). Serialul parodiază multe dintre atitudinile și evenimentele anilor ’70.

THAT ’70S SHOW VI. EP. 141 – WON’T GET FOOLED AGAIN
Anii ’70 VI Ep. 13
1
THAT ’70S SHOW VI. EP. 142 – BABY DON’T YOU DO IT
Anii ’70 VI Ep. 14
1
THAT ’70S SHOW VI. EP. 143 – WHO ARE YOU
Anii ’70 VI Ep. 15
1
THAT ’70S SHOW VI. EP. 144 – MAN WITH MONEY
Anii ’70 VI Ep. 16
1
THAT ’70S SHOW VI. EP. 145 – HAPPY JACK
Anii ’70 VI Ep. 17
7
THAT ’70S SHOW VI. EP. 146 – DO YOU THINK IT’S ALRIGHT
Anii ’70 VI Ep. 18
7
THAT ’70S SHOW VI. EP. 147 – SUBSTITUTE
Anii ’70 VI Ep. 19
7
THAT ’70S SHOW VI. EP. 148 – SQUEEZE BOX
Anii ’70 VI Ep. 20
7
THAT ’70S SHOW VI. EP. 149 – 5:15
Anii ’70 VI Ep. 21
8
THAT ’70S SHOW VI. EP. 150 – SPARKS
Anii ’70 VI Ep. 22
8
THAT ’70S SHOW VI. EP. 151 – MY WIFE
Anii ’70 VI Ep. 23
8
THAT ’70S SHOW VI. EP. 152 – GOING MOBILE
Anii ’70 VI Ep. 24
8
THAT ’70S SHOW VI. EP. 153 – THE SEEKER
Anii ’70 VI Ep. 25
14
THAT ’70S SHOW VII. EP. 154 – TIME IS ON MY SIDE
Anii ’70 VII Ep. 1
14
THAT ’70S SHOW VII. EP. 155 – LET’S SPEND THE NIGHT TOGETHER
Anii ’70 VII Ep. 2
14
THAT ’70S SHOW VII. EP. 156 – (I CAN’T GET NO) SATISFACTION
Anii ’70 VII Ep. 3
14
THAT ’70S SHOW VII. EP. 157 – BEAST OF BURDEN
Anii ’70 VII Ep. 4
15
THAT ’70S SHOW VII. EP. 158 – IT’S ONLY ROCK AND ROLL
Anii ’70 VII Ep. 5
15
THAT ’70S SHOW VII. EP. 159 – RIP THIS JOINT
Anii ’70 VII Ep. 6
15
THAT ’70S SHOW VII. EP. 160 – MOTHER’S LITTLE HELPER
Anii ’70 VII Ep. 7
15
THAT ’70S SHOW VII. EP. 161 – ANGIE
Anii ’70 VII Ep. 8
15
THAT ’70S SHOW VII. EP. 162 – YOU CAN’T ALWAYS GET WHAT YOU WANT
Anii ’70 VII Ep. 9
21
THAT ’70S SHOW VII. EP. 163 – SURPRISE, SURPRISE
Anii ’70 VII Ep. 10
21
THAT ’70S SHOW VII. EP. 164 – WINTER
Anii ’70 VII Ep. 11
21
THAT ’70S SHOW VII. EP. 165 – DON’T LIE TO ME
Anii ’70 VII Ep. 12
21
THAT ’70S SHOW VII. EP. 166 – CAN’T YOOUR HEAR ME KNOCKING
Anii ’70 VII Ep. 13
21
THAT ’70S SHOW VII. EP. 167 – STREET FIGHTING MAN
Anii ’70 VII Ep. 14
22
THAT ’70S SHOW VII. EP. 168 – IT’S ALL OVER NOW
Anii ’70 VII Ep. 15
22
THAT ’70S SHOW VII. EP. 169 – ON WITH THE SHOW
Anii ’70 VII Ep. 16
22
THAT ’70S SHOW VII. EP. 170 – DOWN THE ROAD APIECE
Anii ’70 VII Ep. 17
22
THAT ’70S SHOW VII. EP. 171 – OH, BABY (WE GOT A GOOD THING GOIN’)
Anii ’70 VII Ep. 18
22
THAT ’70S SHOW VII. EP. 172 – WHO’S BEEN SLEEPING HERE
Anii ’70 VII Ep. 19
28
THAT ’70S SHOW VII. EP. 173 – GIMME SHELTER
Anii ’70 VII Ep. 20
28
THAT ’70S SHOW VII. EP. 174 – 2120 SO. MICHIGAN AVE
Anii ’70 VII Ep. 21
28
THAT ’70S SHOW VII. EP. 175 – 2000 LIGHT YEARS FROM HOME
Anii ’70 VII Ep. 22
28
THAT ’70S SHOW VII. EP. 176 – TAKE IT OR LEAVE IT
Anii ’70 VII Ep. 23
28
THAT ’70S SHOW VII. EP. 177 – SHORT AND CURLIES
Anii ’70 VII Ep. 24
29
THAT ’70S SHOW VII. EP. 178 – TIL THE NEXT GOODBYE
Anii ’70 VII Ep. 25
29
THAT ’70S SHOW VIII. EP. 179 – BOHEMIAN RHAPSODY
Anii ’70 VIII Ep. 1
29
THAT ’70S SHOW VIII. EP. 180 – SOMEBODY TO LOVE
Anii ’70 VIII Ep. 2
29
THAT ’70S SHOW VIII. EP. 181 – YOUR’RE MY BEST FRIEND
Anii ’70 VIII Ep. 3
29
THAT ’70S SHOW VIII. EP. 182 – MISFIRE
Anii ’70 VIII Ep. 4

RETURN MOVIES

17 AGAIN
DIN NOU LA 17 ANI
Regia: Burr Steers DIN NOU LA 17 ANI
Cu: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg
Comedie, SUA 2009

Mike O’Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. Cândva, fusese un atlet de nota 10 care intenţiona să se ducă la facultate, dar a renunţat la acest plan pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett. Ajuns la 37 ani, Mike a devenit un om complet nefericit şi un om de afaceri foarte ursuz şi deprimat, care e convins că a luat nişte decizii în viaţă nu tocmai inspirate. Ceea ce el îşi doreşte este să se întoarcă înapoi în timp şi să îndrepte lucrurile care l-au adus în starea asta. Dorinţa îi este miraculos îndeplinită. Tot ceea ce trebuie să facă acum este să-şi trăiască viaţa aşa cum şi-ar fi dorit.

BABY GENIUSES
BEBELUŞI GENIALI
Comedie, SUA 2009
Regia: Bob Clark
Cu: Kathleen Turner, Kim Cattrall, Dom DeLuise

Dr. Elena Kinder şi dr Heap lucrează pentru BABYCO, cel mai mare producător mondial de articole pentru bebeluşi. Aparent oameni respectabili, dr Kinder si dr Heap incearcă să sparga codul gângurerilor acestora, gângureli ce constituie de fapt un limbaj foarte sofisticat ce le permite copilaşilor să-şi transmită secretele universului, secrete pe care le ştiu încă de la naştere.

Aventura ştiinţifică a celor doi ia o întorsătură nebănuită atunci când Sly, unul dintre cei mai inţelepti bebeluşi, reuşeşte să scape din laborator şi să convingă bebeluşii de afară să se uneasca în incercarea de a-i salva pe cei închişi în centrul de cercetare.

BANDSLAM
TRUPA
Regia: Todd Graff
Cu: Alyson Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelen Connell, Lisa Kudrow, Scott Porter
Comedie, SUA, 2009

Acţiunea se concentreză pe Will, un licean, şi pe Charlotte, o fată populară, care formează o legătură neobişnuită datorită dragostei lor comune, muzica. Cei doi îşi fac o trupă rock şi participă în concursul de formaţii şcolare.

Adolescentul Will Burton locuieşte într-o lume a lui, înconjurat de muzică. Când mama sa, Karen Burton, găseşte un nou loc de muncă în New Jersey, el va începe primul sau an la o şcoală nouă, doar pentru a afla că vechi reguli se aplică în continuare şi că scena este dominată de rock’n’roll. Mereu un inadaptat, Will e surprins când Charlotte il recrutează pentru a o ajuta să formeze o trupa şi a concura în "Bandslam," o bătălie a bandelor de rock, găzduită de "Texas High School Football BIG". Lucrurile sunt complicate, pentru că Ben, fostul iubit al Charlottei, şi trupa sa, Glory Dogs, sunt favoriţi.

BRIDE WARS
Războiul mireselor
Comedie, SUA, 2009
R: Gary Winick
D: Kate Hudson, Anne Hathaway, Kristen Johnston, Bryan Greenberg, Candice Bergen

Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor, două foarte bune prietene, şi-au programat nunta în exact aceeasi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război. Miza sunt invitaţi comuni, biserica, preoţii, accesoriile şi aşa mai departe. Până unde vor merge cele două şi care vor fi primele victime? Buchetele de flori zboară ca proiectilele şi nici o stratagemă nu e prea josnică în această comebie obraznică, ba chiar scandaloasă ce ironizează obsesia modernă, scăpată complet de sub contraol, a ceremoniilor nupţiale. Anna şi Kate se amuză teribil în roluri pisicuţelor care şi-au scos ghearele de oţel.

HANGING UP
AFURISITUL DE TELEFON
Regia: Diane Keaton
Cu: Meg Ryan, Diane Keaton, Lisa Kudrow, Walter Matthau, Adam Arkin
Comedie, SUA 2000

Trei surori fac şi ele ce pot mai bine – se luptă cu viaţa, dragostea şi nebunia prin intermediul liniilor telefonice care le leagă – după ce tatăl lor este internat într-un spital din Los Angeles. După ani în care a trăit izolat, arătându-si cu zgârcenie afectiunea faţă de cei din jur, el se află acum pe patul de moarte.

În Afurisitul de telefon!, o explorare a momentelor cele mai bune, mai puţin bune şi mai amuzante din existenţa unei familii, regizoarea Diane Keaton ne prezintă familia Mozell, alcătuită din venerabilul Lou (Walter Matthau) si fiicele sale. Georgia (Diane Keaton) se luptă să-si câstige un loc în lumea editorială ca redactor-sef al unei reviste pentru femei care îi poartă chiar numele, Eve (Meg Ryan), sora mijlocie şi fata lui tăticu’, are pe cap sarcina de a se ocupa îndeaproape de tatăl său şi Maddy (Lisa Kudrow), e o actrită cu ceva succes în telenovele. Undeva între ’bună’, ’la revedere’ şi ’vorbim mai târziu’, ele înfruntă bucuria, lacrimile şi tot felul de emoţii contradictorii şi, cel mai important, găsesc timp să si râdă în ciuda necazurilor.

HANNAH MONTANA: THE MOVIE
HANNAH MONTANA: FILMUL
Regia: Peter Chelsom
Cu: Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso
Comedie, SUA 2009

Ea are tot ce e mai bun din cele două lumi în care trăieşte…

Însă acum trebuie să aleagă una singură.

Miley Stewart (Miley Cyrus) se luptă să împace şcoala, prietenii şi viaţa ei secretă de vedetă pop. Dar curând, popularitatea tot mai mare a vedetei Hannah Montana ameninţă să preia controlul asupra vieţii sale. Ca urmare, tatăl ei (Billy Ray Cyrus) o duce acasă, în Crowley Corners, Tennessee, unde îi administrează o doză bună de realitate şi astfel începe o aventură plină de distracţii, râs şi romantism, aşa cum nici măcar Hannah Montana, eroina, n-ar fi reuşit să îşi imagineze.

ICE AGE 3: DAWN OF THE DINOSAURS
Ice Age 3: Apariția dinozaurilor
Animaţie, SUA, 2009
R: Mike Thurmeier, Carlos Saldanha
D: Ray Romano, Sean William Scott, John Leguizamo

Aventurile celor trei prieteni continuă. Sid, Manny şi Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendinţe suicidale din cauza unei ghinde. În plus, titlul o spune clar: dinozauri îşi vor face o apariţie zgomotoasă. Scenariştii au hotărât să-i dea un spaţiu mai larg de desfăşurare veveriţei Scrat, care încă de la primul film al francizei a devenit preferata publicului şi, într-o masură oarecare, şi mascota neoficială a seriei. Manny şi Ellie aşteapta naşterea primului lor mini – mamut, Sid cel lenes îşi creeaza propria lui familie improvizată furând nişte ouă de dinozaur; iar Diego, tigrul cu dinţii ascuţiţi, se întreabă dacă nu cumva creşte prea încet în preajma prietenilor săi.

MARLEY & ME
EU ŞI MARLEY
Regia: David Frankel
Cu: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Alan Arkin, Kathleen Turner
Comedie, 2008

John si Jennifer s-au căsătorit de curând, dar nu vor să intre prea repede în lumea responsabilităţilor familiale aşa că, în loc de un copil, au ales să îngrijească un câine. Marley este un labrador adorabil dar, în acelaşi timp, extrem de neastâmpărat şi cam… nevrotic, care va avea grijă să le umple vieţile (şi nervii) mai ceva ca o armată de copii.

NAKED GUN 33 1/3: THE FINAL INSULT
Un poliţist cu explozie întârziată 33 1/3
Comedie, SUA, 1994
R: Peter Segal
D: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, O.J. Simpson, Fred Ward

După isteria provocată de The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) şi Naked Gun: The Smell of Fear (1991), poliţistul Frank Drebin a crezut că poate sta liniştit la pensie, dar iată că a fost convins să mai îndeplinească o misiune: să intre o vreme la închisoare pentru a afla cu ce gânduri ucigaşe a evadat temutul terorist Rocco. În stilul deja cunoscut, care, fără îndoială, a înscris seria Naked Gun în analele comediei, Frank va încerca să scape de o catastrofă – ceremonia decernarii premiilor Oscar – după formula proprie: un dezastru se previne provocând un alt dezastru.

NIGHT AT THE MUSEUM 2: BATTLE OF THE SMITHSONIAN
O NOAPTE LA MUZEU 2
Regia: Shawn Levi
Cu: Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams
Comedie, SUA 2009

S-a lăsat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasă, luminile au fost stinse, elevii sunt în paturile lor… şi, totuşi, ceva incredibil se pregăteşte atunci când fostul paznic de noapte Larry Daley (Ben Stiller) se trezeşte atras în cea mai mare şi uluitoare aventură… O aventură în care istoria prinde viaţă. În a doua parte a poveştii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât ea nu se putea desfăşura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-şi salveze foştii prieteni neînsufleţiţi de la ce ar putea fi o înfruntare de proporţi epice între exponatele de la Smitehsonian, care prind, brusc, viaţă.

Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian e singurul film de acţiune şi aventuri turnat vreodată în Institutul Smithsonian, cel mai mare şi mai vizitat complex de muzee american.

OLD DOGS
VECHI TOVARĂŞI
Regia: Walt Becker
Cu: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Matt Dillon, Seth Green
Comedie, SUA 2009

Doi prieteni foarte buni – un divorţat ghinionist şi îndrăgostit şi un burlac mare amator de distracţii – se trezesc că vieţile lor sunt întoarse pe dos când pe neaşteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni de şapte ani, tocmai când erau la un pas de a încheia cea mai mare afacere din viaţa lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscători în ale copiilor se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de gemeni (debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Reyburn), ceea ce pune în mişcare un şir întreg de mici dezastre şi poate o nouă înţelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

ROCKNROLLA
RocknRolla
Acţiune, SUA, 2008
R: Guy Ritchie
D: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Idris Elba

“RocknRolla” este o poveste din Londra despre sex, huligani și rock ‘n roll.

O peliculă din care nu lipsesc umorul şi acțiunea și în care îl veți recunoaște pe Guy Ritchie, cel care a regizat, printre altele, Lock, Stock and Two Smoking Barrels și Snatch.

Acțiunea peliculei are loc în zilele noastre, în capitala Marii Britanii, unde afacerile imobiliare au devenit mai importante decât traficul de droguri, iar delincvenții cu bani sunt cei mai entuziaști anteprenori. Astfel, în clipa în care un mafiot rus pune la cale o înșelătorie imobiliară, toți dubioșii din Londra vor să pună mâna pe acțiuni. Din acest moment, lăcomia devine limbajul universal, iar Lenny Cole (Tom Wilkinson), unul dintre șefii crimei, inteligentul One Two (Gerard Butler), Stella (Thandie Newton) și imprevizibilul Johnny Quid (Toby Kebbell), par să comunice fluent folosindu-l. Din clipa în care gloanțele încep să zboare, abia numai după ce fumul armelor de foc se va fi ridicat, vom afla cine este cel care a scăpat cu viață și cine a câștigat lozul cel mare.

STEALING HARVARD
JAF LA HARVARD
Regia: Bruce Mccullough
Cu: Tom Green, Jason Lee, Leslie Mann, Megan Mullally, Dennis Farina
Comedie, SUA 2002

Un bărbat este hotărât să se însoare cu prietena lui, dar numai dupa ce cheltuieşte 30.000$. Dar, în curând, află ca o nepoata se baza pe aceşti bani ca să urmeze cursurile la Harvard.

THE ADDAMS FAMILY
FAMILIA ADDAMS
Regia: Barry Sonnenfeld
Cu: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd, Elizabeth Wilson, Christina Ricci
Comedie, SUA, 1991

Este momentul să revizitaţi locuinţa gotică a familiei Addams, cu această comedie neagră clasică. Nu-i aşa că v-a fost dor de blândul Gomez, un împatimit al trabucelor, de Morticia, îngrozitoarea lui soţie şi de Wednesday şi Pugsley, cei doi drăcuşori de copii ai lor? Această colecţie adorabilă de sonaţi sumbri vă va conduce, din nou, într-o călătorie memorabilă, înspăimântătoare şi hilară în lumea teribilului.

THE FOOT FIST WAY
Karatistul
Comedie, SUA, 2006
R: Jody Hill
D: Danny McBride, Ben Best

Un instructor de Tae Kwon Do care se credea stăpân pe viaţa lui, se trezeşte că totul se duce de râpă atunci după ce află că soţia îl înşeală. Soluţia lui de redresare? Să-şi verse nervii pe toţi cei din jurul lui.

THE GREAT BUCK HOWARD
MARELE BUCK HOWARD
Comedie, SUA 2007
Regia: Sean McGinly
Cu: John Malkovich, Colin Hanks

După ce abandonează facultatea de drept, Troy vede un anunţ în ziar: "se caută asistent personal pentru un celebru entertainer". Cu speranţa că ocazia îl va catapulta într-o carieră plină de strălucire în showbiz, Troy nu stă deloc pe gânduri. Habar nu are că celebrul entertainer este de fapt Buck Howard, un magician pe care nu-l mai bagă nimeni în seamă şi pe care numai o minune îl mai poate scoate din mlaştină. Şi cum se va descurca Tory cu Howard, un melanj scandalos de egocentrism, drăgălăşenie şi visuri de mărire?

THE NEW GUY
TIPUL CEL NOU
Regia: Ed Decter
Cu: Dj Qualls, Eliza Dushku, Zooey Deschanel, Eddie Griffin, Lyle Lovett
Comedie, SUA 2002

Cel mai fraier tocilar al şcolii s-a săturat să tot fie batjocura colegilor şi face în aşa fel încât să fie exmatriculat. El ia cursuri de "pregătire" de la un puşcăriaş şi apare la o nouă şcoală într-o nouă postură de "alt om". În scurt timp, devine cel mai popular tip, entuziasmează toţi colegii, duce echipa de baseball a liceului pe culmile gloriei, iar fetele încep să se ţină scai de el… dar clipa când se va afla cine este el cu adevărat se apropie…

THE PRINCESS AND THE FROG
PRINTESA SI BROSCOIUL
Regia: Ron Clements, John Musker
Cu: Bruno Campos
Animaţie, SUA, 2009

O versiune modernă a unei poveşti clasice, având ca protagonişti o tânără şi frumoasă fată pe nume Tiana şi un prinţ broscoi disperat să redevină om. Un sărut al destinului îi va conduce pe amândoi într-o aventură hilară de-a lungul şi de-a latul misticei mlaştine din ţinutul Louisiana.

THE PROPOSAL
Vrei să te însori cu mine?
Comedie, SUA, 2009
R: Anne Fletcher
D: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White

Atunci când Margaret, un important editor de carte din New York, află că riscă să fie repatriată în Canada sa natală, ea declară, rapid, că este logodită cu asistentul ei, Andrew. Acesta, un individ pe care „scorpia” îl chinuie de mai mulţi ani, e luat complet prin suprindere dar acceptă să-i facă jocul, nu înainte de a impune câteva condiţii proprii. Neobişnuitul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a întâlni capricioasa familie a lui Andrew, iar femeia care, la oraş, deţinea întotdeauna controlul, se trezeşte prinsă într-un şir de situaţii comice tipice, ca de "peşte pe uscat". În timp ce pregătesc o nuntă de convenienţă şi sunt urmăriţi de un ofiţer al Biroului de Imigrare, Margaret şi Andrew acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să facă pe îndrăgostiţii. Până când..

The Proposal, una dintre cele mai amuzante şi mai de succes comedii romantice ale anului trecut, ne propune un cuplu comic irezistibil: Sandra Bullock, aflată aici la cota ei cea mai spumoasă, reuşind să ne facă simpatică o workaholică acră, şi Ryan Reynolds, care navighează foarte abil între incredulitate şi viclenie, între statutul de victimă şi cel de profitor. Dacă faceţi parte dintre cei care încă nu şi-au pierdut speranţa să vadă o comedie romantică proaspătă, care să vă smulgă hohote de râs, acest film e pentru voi. Savoarea specială scenariului e dată de personajele secundare pitoreşti şi vivace, printre care şi minunata veterană Betty White.

TWO CAN PLAY THAT GAME
Joc în doi
Comedie, SUA, 2001
R: Mark Brown
D: Vivica A. Fox, Morris Chestnut, Anthony Anderson, Gabrielle Union, Wendy Raquel Robinson

Atunci când vine vorba despre iubire, nimic nu este mai important pentru Shante (Vivica A. Fox) decât fericirea bărbatului ei. De asemenea, ea se simte foarte bine atunci când se află în compania preietenelor ei de suflet, Diedre, Karen și Tracye (Mo’Nique, Wendy Raquel Robinson și Tamala Jones) și contează de fiecare dată pe sfaturile lor atunci când apar nori amenințători la orizont. Însă, când iubitul ei, Keith (Morris Chestnut), este prins că a călcat strâmb, Shante instituie “Planul de zece zile” care este menit să îl aducă pe bărbat înapoi. Indiferent că vorbim despre lenjerie sexy sau mâncare gătită în casă, ea știe că are un arsenal întreg pentru a-și aduce bărbatul în genunchi înapoi la ea. Din păcate, finalul fericit al acestui episod din viața ei întârzie să apară, iar șansele femeii devin din ce în ce mai mici după ce Keith începe să asculte sfaturile amicului său, Tony (Anthony Anderson). Din distribuție, Anthony Anderson, Gabrielle Union (“Bring It On”) și Wendy Raquel Robinson.

WORKING GIRL
O femeie face carieră
Comedie, SUA, 1988
R: Mike Nichols
D: Melanie Griffith, Harrison Ford, Sigourney Weaver

Nemultumită de slujba şi de relaţia cu prietenul său, un adevărat pierde-vara, Tess McGill decide să îşi schimbe viaţa. Se angajează în postul de secretară la o firmă importantă, de pe Wall Street. Şefa ei, interpretată de Sigourney Weaver, este o veritabilă femeie de afaceri, a cărei figură aparent amabilă ascunde o fire răutăcioasă. Katherine Parker are prostul obicei de a îşi însuşi ideile angajaţilor săi. În urma unui accident, Katherine este pusă în imposibilitatea de a mai merge la birou, iar Tess este obligată de împrejurări să îi ţină locul în faţa unor clienti noi. Simţul său de afaceristă înnăscută, cantitatea considerabilă de bun simţ şi imaginaţia bogată, o ajută pe Tess să pătrunda în cele mai înalte cercuri de afaceri new yorkeze. Ea se îndrăgosteşte de Jack Trainer (Harrison Fors), director executiv al firmei si iubitul înţepatei Katherine. Lucrurile par a lua o întorsătură nefericită când Katherine revine la birou, dar va resimţi consecinţele comportamentului duplicitar din trecut. Working Girl este unul dintre cele mai populare filme ale anilor ’80 şi cel care a făcut-o celebră pe delicioasa Melanie Griffith.

YEAR ONE
ANUL UNU
Regia: Harold Ramis
Cu: Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, David Cross, Christopher Mintz-Plasse
Comedie, SUA 2009

Comedie spumoasă şi obraznică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile imemoriale ale Vechiului Testament şi interacţionează, în stilul propriu, cu evenimentele prezentate în acesta. Nu vă aşteptaţi la un film biblic în genul Patimilor lui Hristos, pentru că viziunea lui Appatow şi-a scenariştilor este, ca să folosim un eufemism, cel puţin ireverenţioasă.

ZOMBIELAND
BUN VENIT ÎN ZOMBIELAND
Regia: Ruben Fleischer
Cu: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard
Comedie, SUA 2009

În comedia de acţiune Bun venit în Zombieland este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supravieţui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos – dar atunci când ţi-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viaţă. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate şi un ucigaş de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe faţa pământului. Unindu-şi forţele cu Wichita (Emma Stone) şi Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit şi ele modalităţile proprii de a supravieţui coşmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alţii, sau să se predea zombilor

CARRYOVER RETURN MOVIES

ADVENTURELAND
Regia: Greg Mottola
Cu: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Martin Starr, Bill Hader, Kristen Wiig
Comedie, SUA 2009

În vara lui 1987, James, un absolvent de colegiu cam tocilar, este nevoit să accepte o slujbă degradantă pentru a-şi realiza călătoria visurilor: un tur al Europei care sa bifeze, obligatoriu, marile capitale culturale. La parcul de distracţii unde se angajează James primeste salariul minim, dar puştiului altceva i se pare mai supărător: toţi angajaţii îl idolatrizează pe Connell, un tânăr cu veleitaţi de star rock.

Bine-aţi venit la Aventureland, acolo unde cea mai proastă slujbă din lume va fi pretextul unei veri care va schimba totul. După marele succes al lui Superbad, scenaristul şi regizorul Greg Mottola se întoarce cu o comedie umană, semi-autobiografică, despre un tânăr prea educat şi prea închistat a cărui nouă „carieră” patetică îi va conduce la cea mai sălbatică perioadă a vieţii sale – o călătorie memorabilă alături de copii care vomită, colegi plini de angază şi un triunghi amoros ameţitor, în decursul căreia el învaţă să-şi confrunte viitorul cu tupeu şi optimism.

G-FORCE
G-FORCE: SALVATORII PLANETEI
Regia: Hoyt Yeatman
Cu: Bill Nighy, Will Arnett, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Tyler Patrick Jones
Familial, SUA 2009

Producătorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul său film 3D, G-Force, Salvatorii Planetei, o combinaţie de comedie şi de film de aventuri despre un program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale ca să lucreze ca spioni.

Înarmaţi cu cele mai performante dispozitive de spionaj, nişte cobai superinstruiţi descoperă că soarta întregii lumi se află în lăbuţele lor. “Salvatorii planetei” sunt: cobaii Darwin (vocea lui Sam Rockwell), liderul echipei, decis să reuşească, indiferent care ar fi preţul victoriei; Blaster (vocea lui Tracy Morgan), un expert în arme cu o atitudine hotărâtă şi mare iubitor de chestii extreme; şi Juarez (vocea lui Penélope Cruz), o profesionistă sexy a artelor marţiale; alături de Mooch, un expert în misiuni de recunoaştere, şi Speckles (vocea lui Nicolas Cage), o specie de cârtiţă cu nasul “în formă de stea”, specialistul în computere şi informatică al echipei.

“Salvatorii planetei” îşi poartă publicul într-o cursă de senzaţie, demonstrând o dată pentru totdeauna că lumea are nevoie de nişte eroi mici în stat şi mari în spirit.

HIGH LIFE
Comedie, Canada
Regia: Gary Yates
Cu: Timothy Olyphant, Stephen Eric Mcintyre, Joe Anderson, Rossif Sutherland, Brittany Scobie

Un portret hilar al stupidităţii masculine. Dick şi prietenii săi continuă s-o dea în bară cu jafurile şi să intre în închisoare din cauza prostiei lor. Acum, Dick hotărăşte că-i de ajuns: a ticluit planul perfect pentru încă o spargere. Necazul? Colegii săi de infracţiuni sunt atât de măcinaţi de ură, încât e cumplit de greu să-i împiedici să nu ucidă între ei; dar să-i uneşti într-o echipă în stare să comită un jaf e deja un miracol absolut.

L’EMMERDEUR (AKA. A PAIN IN THE ASS)
PACOSTEA
Regia: Francis Veber
Cu: Richard Berry, Patrick Timsit, Pascal Elbé, Virginie Ledoyen, Michel Aumont
Comedie, Franţa, 2008

O prietenie neobişnuita şi improbabilă se leagă între un asasin plătit şi un tip cu tendinţe suicidale, amândoi cazaţi din motive diferite la acelaşi hotel.

CARRYOVER MOVIES

10 THINGS I HATE ABOUT YOU
10 chestii nu-mi plac la tine
Comedie romantică, SUA, 1999
R: Gil Junger
D: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz

Variaţie modernă pe tema shakespeariană prezentă în Îmblânzirea scorpiei. Kat, o tânără frumoasă, dar distantă, refuză orice băiat care îndrăzneşte să se apropie de ea. Obişnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mica Bianca tânjeşte de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotărârii tatălui lor, Bianca nu poate ieşi din casă decât dacă este însoţită de Kat. Bianca şi câţiva colegi pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

CAPERS (AKA. THE BROOKLYN HEIST)
Spărgătorii
Comedie, SUA, 2008
R: Julian M. Kheel
D: Danny Masterson, Leon, Aysan Celik, Dominique Swain, Blanchard Ryan

Disperat să-şi îmbunătăţească viaţă, new yorkezul Fitz (Danny Masterson) pune la cale un plan de a jefui un bogat şi detestat proprietar de casă de amanet. Fără ştirea lui Fitz, banda sa de incompetenţi veseli se confruntă cu competiţia altor două grupuri ce plănuiesc să prade clădirea în aceeaşi noapte. Fiecare gaşcă are un stil unic, hilar, în această satira a “filmelor-jaf” ce foloseşte o imagine, un montaj şi o regie artistică stilizată ca să exploreze stereotipurile cinematografice.

CARLITOS Y EL CAMPO DE LOS SUENOS
Carlitos are şansa vieţii
Familie, Spania, 2008
R: Jesús Del Cerro
D: Guillermo Campra, Gustavo Salmeron, José María Pou, Irene Visedo, Emilio Aragón ‘Miliki’

Carlitos Bermudez are două dorinţe în viaţă: doreşte să găsească un cuplu care să-l adopte din orfelinatul spaniol şi să devină jucător de fotbal pentru echipa de juniori a Spaniei. Cu ajutorul unor prieteni din orfelinat, porneşte într-o misiune pentru a demonstra talentul său de jucător de fotbal lumii.

Cel mai mare obstacol în calea visului său este Holipito, administratorul orfelinatului, ce se străduie să împiedice realizarea viselor lui Carlitos cât poate de mult.

DANCE FLICK
În ritm de dans
Comedie, SUA, 2009
R: Damien Dante Wayans
D: Damon Wayans Jr., Craig Wayans, Shoshana Bush, Essence Atkins, Affion Crockett

Parodie la multitudinea de filme cu şi despre dansatori, În paşi de dans spune povestea lui Megan White (Shoshana Bush), o fată provenită din suburbiile bogate ale unei metropole americane. După ce se mută în centru, va intra într-o mulţime de buclucuri din care va încerca s-o scoată un băieţaş de cartier de culoare, Thomas (Damon Wayans Jr.). Alături de acesta, cine ştie, Megan va schiţa mai mult decât nişte paşi de dans…

EVET, ICH WILL! (AKA. EVET, I DO!)
Da!
Comedie, Germania, 2008
R: Sinan Akkus
D: Pinar Erincin, Mickey Hardt, Oliver Korittke, Tim Seyfi, Eralp Uzun

“Evet, I Do!” e o comedie isteaţă şi colorată despre cupluri, fie ele gay sau straight şi lupta lor pentru dragoste şi pentru a depăşi obstacolele multiculturale. Fiecare cuplu e nevoit să fie inventiv şi să se rupă de tradiţiile familiale ca să obţină „da”-ul final. O comedie optimistă, vibrantă, cu un singur sfat: spune „evet” („da” în turcă).

HOME ALONE
Singur acasă
Comedie, SUA, 1990
R: Chris Columbus
D: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O’Hara, John Heard

Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani – părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri- porneşte cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

Cu toate astea, micuţul nu se plictiseşte deloc, mai ales că doi hoţi plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezând-o nelocuită. Curajosul şi inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-şi apăra casa…

“Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră şi el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aş fi făcut eu” – mărturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amândouă, dovedind şi în filmele ulterioare acelaşi talent extraordinar pentru comedie, ca în "Mrs. Doubtfire" şi "Nine Months".

Datorita lui Columbus, Macauley Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedetă plătită cu zeci şi zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

Ambele comedii continuă să figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari încasari în box-office-ul mondial, iar micuţul erou, Kevin McCallister, este adorat de toţi copiii din lume.

"Aceste filme sunt despre răii care o încasează de la un puşti" – spune Joe Pesci, interpretul banditului Harry. "Toţi copiii vor să fie Mack şi să ne facă praf pe Daniel şi pe mine. Mi se întâmplă deseori ca puştii pe care-i întâlnesc să-mi dea adresele ca să le jefuiesc casele şi ca ei să mă poată pune cu botul pe labe."

Celalalt hoţ, Marv, e jucat de Daniel Stern, care povesteste: "Eu sunt banditul mai blând şi mai milos, cam tare de cap, e-adevărat, dar dornic de revanşă."

HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK
Singur acasă 2: Pierdut în New York
Comedie, SUA, 1992
R: Chris Columbus
D: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O’Hara, John Heard

Oare cine va fi singur în New York cu ocazia acestui acest Crăciun?
În Singur acasă 2: Pierdut în New York, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată având întreg oraşul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiţii de doi bani, Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit şi ei că e rost de ceva şi, lingându-şi încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

HOME ALONE 3
Singur acasă 3
Comedie, SUA, 1997
R: Raja Gosnell
D: Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny Von Dohlen, David Thornton

Patru spioni versaţi şi hoţi de tehnologie industrială de ultimă oră, cu înalta calificare în branşa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fură un cip ultrasecret de la Air Force.

Ca să se asigure că trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusiţii spărgători ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul într-o maşinuţă de jucărie. Numai că, în harababura de la aeroport, jucaria în care este ascunsă o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greşeală la morocanoasa doamna Hess. Care are o slăbiciune pentru vecinul ei de numai opt ani, năzdrăvanul Alex Pruitt. În disperare de cauză, cei patru hoţi iau decizia de a sparge toate casele de pe strada doamnei Hess pentru a găsi cipul, deşi încep să creadă că există mari şanse ca obiectul rătăcit să se afle în casa familiei Pruitt.

Alex îşi anunţă familia că a văzut periculoşii infractori pe strada lor, dar pentru că are o imaginaţie bogată, nimeni nu crede că este adevărat. Aşadar este lăsat singur acasă, în timp ce toţi membrii familiei sunt plecaţi cu treburi. Deşi are numai opt ani, abia când este lăsat singur devine un pericol real pentru cine îi incalcă proprietatea.

Aşadar, cei patru infractori au de ce să se teamă: Alex s-a pregatit pentru vizita lor. Ce poate face un puşti cu puţină vopsea şi câteva obiecte casnice, atunci când cineva vrea să-i ia jucaria preferată, poate pune în dificultate chiar şi marina americană….

SCOOBY-DOO! ABRACADABRA-DOO
Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
Animaţie, SUA, 2010
R: Spike Brandt, Tony Cervone

Scooby-Doo şi gaşca pleacă în excursie pentru a o verifica pe sora lui Daphnes, Melissa. Ea studiază magia la Academia lui Merlin Whirlen. Dar se pare că au existat câteva probleme acolo. Apariţiile unui dragon uriaş au băgat în sperieţi mai toţi studenţii, mulţi renunţând la cursuri. Gaşca îşi dă seama că e ceva putred la mijloc şi decide să investigheze.

SHALLOW HAL
Uşuraticul
Comedie, SUA, 2001
R: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
D: Gwyneth Paltrow, Jack Black, Jason Alexander, Joe Viterelli, Rene Kirby

Să fie adevărat? E posibil ca fraţii Farrelly – cei care au introdus în lexicon fraza “tăntălăi şi gogomani” – să devina mai sentimentali şi mai dulci pe măsură ce trece timpul?

Regizorii îşi continuă seria de comedii trăznite şi hilare cu “Shallow Hal”. Hal (Jack Black) e un tip obişnuit care nu are noroc la femei pentru că nu-şi doreşte decât o iubită care arată ca un supermodel. În urma unui tratament, un guru al self-help-ului îl hipnotizează ca să poată vedea frumuseţea interioară a unei femei.

Atunci când o întâlneşte pe Rosemary (Gwyneth Paltrow), o voluntară a corpului de pace inteligentă şi amuzantă, crede că visele sale au devenit realitate. Ceilalţi, printre care şi Mauricio, libidinosul său prieten, o văd pe Rosie aşa cum arată ea în realitate – o obeză de 150 de kilograme. Însă Hal nu poate zări decât frumuseţea ei interioară – şi aceasta are atrăgătoarea formă a lui Gwyneth Paltrow.

Comediile fraţilor Farrelly funcţionează atât de bine graţie amestecului de umor ireverenţios şi personaje cu care publicul se identifică uşor. “Shallow Hal” e scandalos şi hilar, sărind doar ocazional pârleazul bunului gust. E, însă, mai presus de toate, o emoţionantă poveste de dragoste. Avem de-a face cu o mult mai gentilă comedie din partea celor care ne-au dat “There’s Something About Mary” şi “Me, Myself and Irene.” Pur şi simplu, nu ne putem abţine să nu-l simpatizăm pe Jack Black în rolul superficialului Hal care, de la moartea tatălui său, căută perfecţiunea. Această perfecţiune a fost, până acum, exterioară. Întoarcerea de situaţie rezidă în faptul că Hal nu e foarte arătos – o subtilă reflecţie a lumii în care trăim – în care bărbaţii îşi permit să fie neglijenţi cu fizicul lor, însă femeile sunt puse sub o lupă cu mult mai puternică. În primul său rol principal Jack Black e absolut senzaţional.

Energia sa maniacală şi hilară menţine filmul la o turaţie înaltă. Paltrow e şi ea complet credibilă în pielea XXL a lui Rosemary. Interpretarea ei minimalistă şi afectuoasă reuşeşte să sugereze defensivitatea unei persoane teribil de nemulţumite cu sine însăşi. Treptat, sub ochii noştri, ea devine o femeie încrezătoare care începe să privească oamenii în ochi. Împreună, Black şi Paltrow creează bula de şarm necesară pentru a face această lume de fantezie să funcţioneze.

THE ONION MOVIE
The Onion
Comedie, SUA, 2008
R: James Kleiner
D: Len Cariou, Steven Seagal, Daniel Dae Kim, Larissa Laskin, Abigail Mavity

Un amalgam de interpretări satirice ale evenimentelor lumii, dar şi ale curiosului comportament uman…

Totul începe o dată cu ştirile Onion, cea mai bună sursă de ştiri din America, cu prezentatoarea Dana Dobbs, un corespondent pe nume Kip Kendall şi Norm Archer, un câştigător al premiului pentru cel mai bun crainic. Pe lângă ştiri putem vedea reclamele postului, câteva comentarii despre filmul care urmează să fie difuzat după ştiri, şi mai urmărim şi nişte terorişti care se antrenează într-o tabără. Filmul este cu Steven Segal în rolul principal, care în tinereţe s-a antrenat în arte marţiale. După ani de antrenament Segal se bate cu "ăia răii" şi îi loveşte doar în punctul sensibil, sub centură. In spatele acestei emisiuni, Global Tetrahedron caută o soluţie pentru a-şi promova produsele.

Bucuresti, 18.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *