free download 78 travel guides written by experts

“HAZARD – Recital de Magie”

A doua reprezentatie a spectacolului "Hazard – Recital de Magie" la Teatrul National de Opereta joi, 13 ianuarie, la ora 20:30. "Hazard – Recital de Magie" este un concept unic fiind primul spectacol de magie prezentat pe scena Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", realizat de Teatrul de Magie in coproductie cu Teatrul National de Opereta, in regia lui Andrei Teasca si acompaniat live de orchestra Teatrului National de Opereta.

Scenariu si regie: Andrei Teaşcă

„Hazard” este un recital de magie oferit de Andrei Teaşcă, într-un spectacol extraordinar acompaniat live de orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Publicul are pentru prima dată ocazia să descopere un concept inedit de spectacol în care arta magiei şi cea lirică se întâlnesc pentru a da naştere unei poveşti despre rolul artei în cunoaşterea de sine.

„Hazard” propune un concept inedit de spectacol, in care arta magiei si cea lirica se intalnesc pentru a da nastere unei povesti despre rolul artei in cunoasterea de sine, arta magiei functionand ca liant intre arte. Firul povestii este dat de drumul pe care il parcurge personajul masculin purtat prin diferitele tipuri de arta de muze – protectoare ale artelor, interpretate de personaje feminine.

Singura artă care reuşeşte să-l subjuge, să-l farmece şi să-l transforme este cea de-a opta artă – Arta Magiei – născută cu puteri însutite din înlănţuirea tuturor celorlalte.

Spectacolul are la baza ideea de iluzionism teatral lansata de Andrei Teasca, fondator al Teatrului de Magie, care constă în introducerea artei magiei în spectacolul de teatru.

Bucuresti, 11.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *