free download 78 travel guides written by experts

Has Has, o experienta inedita intr-un cadru deosebit!

Recent, s-a deschis pe  piaţa cafenelelor din Bucureşti: HaşHaş. Investiţia iniţială în această cafenea este de 40.000 de euro. Situată la numărul 24 al bulevardului Vasile Lascăr, vei găsi o locaţie unde poţi sorbi o cafea sau savura un cocktail, intră cu încredere şi vei descoperi spiritul Haş Haş.

Piaţa cafenelelor este în continuă dezvoltare, iar lanţuri cunoscute la nivel mondial îşi fac apariţia în România. Zonele preferate în deschiderea cafenelelor sunt zonele centrale, la vedere şi cu trafic intens, dar şi mall-urile, clădirile de birouri şi parcurile. Haş Haş îşi doreşte să fie nu o altă cafenea pe această piaţă şi vrea să fie acel loc în care vii să te relaxezi, să te gândeşti la ceva plăcut, să îţi verifici mailurile înainte de o şedinţă importantă şi mai ales să ai câţiva prieteni alături pentru a te binedispune.

Ce e diferit la Haş Haş? Totul! Nu vei găsi mese şi scaune, ci canapele comode şi paturi cu perne colorate, nu vei găsi pereţi tapetaţi în picturi moderne, ci zugrăviţi în culori trăznite şi pictaţi cu desene inedite ce merită văzute. Dar mai ales vei putea savura o cafea cu diverse arome, cocktailuri, dar şi o narghilea specială.

“Vrem ca cei care vin la noi în cafenea, să revină de fiecare dată nu numai datorită aromei cafelei sau spectaculozităţii cocktailului, ci pentru că au găsit o atmosferă care i-a ajutat să se desprindă de cotidian. Am încercat să creăm un spaţiu intim pentru cei care vin să se relaxeze, dar şi unul creativ şi diferit pentru cei care vor să gasească o idee inovativă alături de colegii de birou. Intenţionam ca până la sfârşitul acestui an să mai deschidem o locaţie HaşHaş, dar şi să o extindem pe cea existentă cu o teresă”, spune Petru Păcuraru, artizan şef Haş Haş.

Pe lângă investiţia materială în Haş Haş inseamnă multă pasiune, determinare şi dorinţa de a veni cu un concept creativ pe o piaţă atât de competitivă, dar cel mai important sunt câţiva oameni care cred că Haş Haş poate fi nu numai spiritul lor, ci al tuturor celor care vin la o cafea. Iar pentru cei care vor să vadă şi mai multe din spiritul Haş Haş îi invităm să trăiască experienţa unui “smart shop” pe www.hashas.ro, detaliile le poţi afla în cafenea.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *