metalshow

Harley-Davidson Motor Company a premiat Harley-Davidson Romania pentru performantele din 2009

În fiecare an, în cadrul Ceremoniei Anuale a Premiilor Internaţionale, Harley-Davidson recunoaşte meritele dealer-lor săi din lumea întreagă, care oferă în mod constant o experienţă remarcabilă pentru clienţii mărcii, cât şi servicii la cele mai înalte standarde. Conducerea Harley-Davidson România a primit cu mândrie această distincţie prestigioasă în cadrul ceremoniei care a avut loc recent în Las Vegas, SUA.

Numărându-se printre câstigatorii Premiilor pentru Excelenţă Operaţională şi concurând cu nu mai puţin de 382 de dealeri de pe trei continente (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), Harley-Davidson România îşi justifică pe deplin mândria legată de această reuşită. In 2009 dealer-ul român a comercializat 40 de motociclete, ȋn timp ce ȋn primul semestru al acestui an vanzarile au crescut cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la 26 de unităţi.

Harley-Davidson a avut lansarea oficială în România în septembrie 2007, iar până la sfârşitul aceluiaşi an a fost inaugurat şi showroom-ul Harley-Davidson Bucureşti, care a devenit rapid o atracţie pentru iubitorii mărcii de pe tot cuprinsul României. Bogdan Bucurescu, director general al dealer-ului Harley-Davidson din România, adaugă: “A fost nevoie să ne extindem, aşa că în decembrie 2009 showroom-ul Harley-Davidson Bucureşti a fost mutat într-o locaţie mai mare, cu multiple îmbunătăţiri, situată în zona comercială Băneasa. Noul showroom are o suprafaţă de vânzare de 500 mp şi este dotat cu service, parcare şi un lounge decorat în stilul unui pub american, unde clienţii noştri se relaxează şi pot servi o cafea atunci când ne vizitează. Investiţia totală s-a ridicat la 700.000 Euro.”

Până acum, reacţiile cu care a fost întâmpinat noul showroom Harley-Davidson Bucureşti s-au arătat cu totul pozitive, iar Premiul pentru Excelenţă Operaţională nu este decât o încununare a aprecierii primite.“Ne-am dorit să câştigăm acest premiu încă de la ȋnceperea activităţii, cu aproape trei ani ȋn urmă”, spune Bogdan Bucurescu, “şi odată cu îndeplinirea acestui deziderat, el devine un angajament pe termen lung pentru a livra valoare şi calitate atât pentru brand, cât şi pentru clienţii noştri.” Iar acest lucru se întâmplă fără îndoială, un al doilea showroom Harley-Davidson fiind deschis la Constanţa în luna aprilie a acestui an în ciuda climatului economic nefavorabil.

“Din moment ce suntem primul şi singurul dealer din ţară, am început să construim comunitatea posesorilor de motociclete Harley-Davidson din România şi ne bucurăm să vedem că aceasta creşte în fiecare an”, adaugă Bogdan Bucurescu. “Directorul nostru de vânzări, Marcel Chiva este şi preşedintele HOG Bucureşti (HOG, ‘Harley Owners Group’ este cel mai mare club moto din lume), iar pasiunea lui pentru marcă ne-a permis să reunim o comunitate Harley foarte activă. Noi credem că succesul nostru depinde în mare măsură de capacitatea de a dezvolta o veritabilă comunitate pentru clienţii noştri, aşa că ne străduim să le arătăm acestora că Harley-Davidson înseamnă mai presus de toate un stil de viaţă pe care oricine îl poate savura, indiferent dacă este sau nu posesorul unei motociclete.”

Bucuresti, 13.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *