free download 78 travel guides written by experts

Hard Rock Cafe a desemnat castigatorul excursiei la Londra

Pentru al cincilea an consecutiv, Hard Rock Cafe Bucuresti a premiat un fan al muzicii rock cu o invitatie dubla la cel mai tare eveniment rock al anului: Hard Rock Calling.

Peste 190 de fani Hard Rock Cafe s-au inscris in mega concursul organizat pentru festivalul Hard Rock Calling. In urma tragerii la sorti care a avut loc joi, 31 mai, in direct la Rock FM, a fost desemnat castigatorul care va merge intr-o excursie VIP la Londra si va avea ocazia sa asculte live unele dintre cele mai mari legende ale muzicii.

Lazar Jianu, din Bucuresti, va fi unul dintre cei peste 150.000 de iubitori ai muzicii rock care se vor reuni in perioada 13-15 iulie in celebrul Hyde Park pentru a-i asculta pe Bruce Springsteen & The E Street Band, Paul Simon (Simon&Garfunkel), Soundgarden, John Fogerty, Lady Antebellum si altii.

Si pentru ca cel mai norocos fan merita rasplatit cu o excursie perfecta si trei zile memorabile in compania marilor legende ale rock-ului, Hard Rock Cafe ii va oferi umatoarele beneficii: bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra pentru doua persoane, cazare cu mic dejun inclus, doua bilete la toate concertele sustinute in cadrul editiei Hard Rock Calling 2012, un tur de vizitare a Londrei in celebrul Red Double Decker Bus si bani de buzunar.

Editiile anterioare Hard Rock Calling au adus iubitorilor muzicii rock artisti precum: Aerosmith, Eric Clapton, Bon Jovi, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, The Killers si The Police si au transformat acest festival in cel mai asteptat eveniment rock al anului din Londra.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *