metalshow

Hard Disc Portabil GT USB 2.0 500GB de la Verbatim

Verbatim în Pole Position cu un nou design ce prezintă culori de curse

Verbatim s-a inspirat din istoria lungă și glorioasă a mașinilor de curse și a lansat două noi hard discuri portabile ce prezintă faimoasele dungi albe paralele. Acestea au capacități de până la 500GB și sunt ideale pentru transport în orice buzunar sau sacoșă. Culorile disponibile sunt roșu și negru.

· Două noi HDD-uri portabile în design GT roșu și negru
· Capacitate de stocare de 500GB
· Se potrivește perfect în orice poșetă sau buzunar, cântărind doar 152g
· Software Nero BackItUp și Burn Essentials
· Software GREEN BUTTON pentru reducerea consumului și creșterea duratei de utilizare
· Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1 sau mai nou

Capacitate de stocare mobilă combinată cu un design atractiv

Având 78mm lățime, 118mm lungime și 16mm grosime la doar 152g, noile Hard Discuri Portabile GT USB 2.0 500GB se potrivesc perfect în orice sacoșă sau buzunar. Frumoasele Harduri prezintă faimoasele culori de curse văzute pe mașinile sport legendare pe întreg mapamondul. Cu ajutorul sistemului de fișiere FAT32, hardul este compatibil atât cu Windows cât și cu sistemele de operare de pe Mac.

Software pentru Back-Up, inscripționare și Economisire de Energie

Incluse în pachet cu Hard Discurile Portabile Verbatim GT USB 2.0 500GB, Nero BackItUp și Burn Essentials combină trei funcții importante: pe langă copiile periodice de siguranță ale datelor importante, utilizatorii pot să salveze pe mediile optice fotografii, videoclipuri și alte date importante pentru ei și pot de asemenea să recupereze fișierele deteriorate cu ajutorul Nero RescueAgent.

Software GREEN BUTTON pentru Economisirea de Energie

Software-ul GREEN BUTTON reduce consumul de energie și scade uzura plasând hardul în modul Store `n` Go patentat de Verbatim, automat după o perioadă de timp prestabilită sau prin apăsarea butonului GREEN BUTTON de pe desktop.

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *