free download 78 travel guides written by experts

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu “sufletul pe tava”, cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta. Iubire. Atat de complex si adevarat, dar spus atat de simplu, in inconfundabilul stil HARA.

O piesa fara masti, care te lasa masca. Nu ai cum sa nu o retii, nu ai cum sa nu o canti. “Nu mai vreau sa am dreptate, vreau doar sa fiu fericit!”

#ArFiTrebuit se lanseaza pe 15 ianuarie cu un super concert HARA la Hard Rock Cafe. Vino sa o asculti in premiera,sa o canti si sa traiesti live emotia ei unica, alaturi de toate celelalte piese ale trupei care transforma orice show HARA intr-o experienta senzoriala electrizanta, de neratat.

Asadar, pe 15 Ianuarie, ne vedem la Hard Rock Cafe pentru a ne bucura de un concert Hara si pentru a asculta in premiera noua piesa a baietilor.

Hara, Hard Rock Cafe, 15 Ianuarie

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara la urmatoarele preturi:
– 69 de lei – VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
– 49 de lei – Access General, cu loc la masa in sala
– 49 de lei Fara Loc.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *