free download 78 travel guides written by experts

Happy Tour a inchiriat 1,160 mp spatiu de birouri si 70 mp spatiu de retail in centrul Bucurestiului

Intr-o tranzactie recenta intermediate de BNP Paribas Real Estate, cunoscuta companie Happy Tour a inchiriat un nou spatiu de birouri si retail in Metropolis Center.

Cladirea de birouri este amplasata in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Iancu de Hunedoara, aproape de Piata Victoriei, principalul centru financiar si administrativ al Bucurestiului. Numeroase companii multinationale, banci precum si Guvernul Romaniei isi desfasoara activitatea in aceasta zona. Este deasemenea zona aleasa de numeroase ambasade si hoteluri. Transportul public este bine reprezentat in zona, numeroase statii de autobuz, precum si statia de metrou Piata Victoriei aflandu-se la 5 minute de mers pe jos.

Cladirea de birouri este compusa din parter si 7 etaje, avand finisaje de cea mai buna calitate precum si o rata buna a spatiilor de parcare. Suprafata mare pe etaj ofera posibilitati variatre de partitionare.

Happy Tour a cerut sprijinul profesional al BNP Paribas Real Estate pentru gasirea celui mai bun spatiu de birouri intr-o cladire reprezentativa, cu o buna vizibilitate comerciala care sa corespunda cu imaginea profesionala déjà creata de catre companie. Deasemenea, posibilitatea de a inchiria si un spatiu de retail in aceeasi cladire a fost o alta cerinta specifica a companiei Happy Tour. Metropolis Center indeplineste toate aceste cerinte, in aceasta cladire desfasurandu-si activitatea alte companii prestigioase precum: Boehringer Ingelheim, BERD, DLA Piper. Traficul necesar pentru activitatea de retail este asigurat datorita locatiei foarte bune a cladirii.

Happy Tour este lider in furnizarea serviciilor corporate de turism, compania fiind infiintata in anul 1996. Happy Tour a inchiriat etajul 4 pentru birouri si o parte din parter pentru activitatile de retail, printr-un contract de inchiriere de 5 ani.

Bucuresti, 08.12.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *