free download 78 travel guides written by experts

“Happy Day” și “Happy Night” promovează COOLtura, pe Happy Channel

Mâine dimineață, la Happy Play telespectatorii sunt invitați în culisele piesei de teatru “Liniște. Sărut. Acțiune”, în cadrul Festivalului Toma Caragiu din Ploiești. Iubitorii de teatru vor afla dintr-un interviu cu Elvira Deatcu si Gelu Nitu, realizat de echipa Happy, lucruri inedite despre această piesă.

Pasionații de fashion vor viziona un material special despre Jimmy Choo, un designer de origine malaeză care s-a stabilit în Londra și a creat, zic unii cronicari de modă, cei mai frumoși pantofi din lume.

Tot în cadrul ediției de mâine dimineață a emisiunii “Happy Day”, telespectatorii pasionați de gătit vor afla cum se poate pregăti pieptul de curcan. Chef Nico Lontras propune la Happy Food by Vlad o rețetă delicioasă, care încântă simțurile și papilele gustative.

La “Happy Night”, de la 23:20, Happy Book prezintă un bestseller internațional. Cartea “Sub aceeași stea” scrisă de John Green este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune și umor, după cum spune The New York Times.

Cum apare obezitatea abdolminală? Cum poate fi prevenită? Telespectatorii vor afla mâine seară de la dr. Andrei Haidar, la Happy Med by Carmen Brumă, pe Happy Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *