Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Happy Channel – Un an nou, o grilă nouă

2 ianuarie 2017 este ziua marilor premiere la Happy Channel! Din această zi, Happy Channel lansează noua grilă de programe ce conține super producții de calitate atât românești, cât și străine, pentru ca fiecare zi din viața telespectatorilor să fie #happy!

De luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, telespectatorii Happy Channel vor avea parte de patru ore de program turcesc! “Elif” revine din 2 ianuarie, de la 18:00 – 20:00, cu finalul primului sezon, iar la 20:00 va debuta serialul de succes “O poveste de iubire” (“Love Story), a cărui acțiune se desfășoară în jurul unei povești de iubire cutremurătoare, în spatele căreia se ascunde o dramă puternică.

Tot în a doua zi din Noul An, de la 22:00, tinerii din înalta societate din New York vin pe Happy Channel în super serialul american “Gossip Girl”. Telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze toate cele 6 sezoane doar pe Happy!


Pe 8 ianuarie, Happy Channel continuă difuzarea unora dintre cele mai apreciate seriale britanice: “Downtown Abbey” (revine cu cel de-al 3-lea sezon) și “Mr. Selfridge” (revine cu finalul sezonului 2).

Iar pe 16 ianuarie, “Happy Day” și “Happy Night” se întorc pe micile ecrane cu noutăți COOLturale și rubrici noi.

Din luna ianuarie, Anca Țurcașiu va prezenta la “Tribute” la “Happy Day” – o suită de reportaje inedite cu personalități românești din diferite domenii.

Tot din ianuarie, Criss și Stephan Pelger vor prezenta ultimele noutăți în materie de fashion la “Style pe fază” la “Happy Night”.

Prima parte a anului 2017 aduce un nou serial sud-american de succes, “De trei ori Ana” (“Tres veces Ana”), dar și o surpriză pentru iubitorii producțiilor turcești, serialul “Sezonul cireșelor” (“Cherry Season”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *