Shadow

Happy Channel le oferă telespectatorilor porţie dublă din serialele lor preferate

Pe 8 martie, postul de televiziune Happy Channel împlineşte patru ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor.

Patru ani de poveşti care inspiră şi captivează şi continuă să le aducă telespectatorilor seriale care s-au bucurat de un succes internaţional, difuzate în premieră în România.

În săptămâna aniversară, postul de televiziune le oferă telespectatorilor porţie dublă din serialele lor preferate. Astfel, începând cu 2 martie, serialul Femeie în înfruntarea destinului se va difuza în fiecare luni, de la 20:00 la 22:00, câte două episoade pe zi.

Femeie în înfruntarea destinului
Femeie în înfruntarea destinului

Din 3 martie, în fiecare marţi, telespectatorii Happy Channel vor putea urmări câte două episoade din serialul Ţine-mă de mână, în intervalul 20:00–22:00.

Ţine-mă de mână
Ţine-mă de mână

Şi în weekendul aniversar telespectatorii Happy Channel vor avea parte de surprize. Astfel, vineri, 6 martie vor putea urmări producţia Romeo şi Julieta ( SUA, 1968), ce a acumulat 16 premii, între care şi două Oscar-uri, sâmbătă comedia neagră Frumuseţe americană (SUA, 1999), cu nu mai puţin de şase premii Oscar în palmares şi duminică Mic dejun la Tiffany (SUA, 1961), una dintre cele mai cunoscute producţiihollywoodiene, mai cu seamă datorită actriţei din rolul principal, Audrey Hepburn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.