Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Haine colorate pe termen lung

Un lucru este cert: indiferent de statutul social sau de veniturile lunare, oamenii investesc constant în achiziționarea articolelor de îmbrăcăminte. De ce? Motivele sunt multiple: nevoia de bază a oamenilor de a fi protejați de frig sau căldură, dorința de a fi remarcați și de transmite un mesaj prin intermediul outfit-urilor sau sentimentul reconfortant pe care îl conferă hainele.

rufe colorate

Însă nu-i așa că ți se întâmplă uneori să te plictisești de cămașa, altădată preferată, doar pentru că s-a decolorat și nu mai are aceeași strălucire ca atunci când ai văzut-o în vitrină? Dar stai, nu renunța așa ușor – există câteva ‚trucuri’ care te ajută să menții proaspete culorile hainelor tale!

Îmbrăcămintea colorată ne schimbă starea de spirit, deoarece culorile au acest impact asupra subconștientului nostru. Însă, totodată, are nevoie de o îngrijire specială. Iată câteva sfaturi pentru o întreţinere eficientă:

  • sortează hainele în funcție de culori sau nuanțe
  • nu combina hainele noi, care ar putea să piardă culoare la primele spălări, cu cele mai vechi, ci spală-le separat
  • verifică dacă au pete greu de scos și lasă-le la înmuiat înainte să le introduci în cuva mașinii de spălat
  • verifică instrucțiunile de pe etichetă
  • spală la temperaturi mici, împreună cu un detergent performant

Și dacă tot vorbim despre detergent și cât de mult contează pentru longevitatea garderobei tale, îți recomandăm Asevi pentru rufe colorate. Este un detergent lichid concentrat, care se poate folosi atât la spălarea automată, cât și la cea manuală, pretându-se oricărui tip de țesătură. O să vezi diferența imediat în nuanța pe care și-o păstrează hainele tale!

Să nu uităm de culoarea care domină industria modei – negru. Deoarece scenariul se schimbă puțin. Este recomandat să spălam rufele negre întoarse pe dos, la un program scurt de spălare, cu temperatura de maximum 30 grade Celsius. Pe lângă faptul că hainele se decolorează mult mai greu, temperatura scăzută este mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Detergentul lichid special pentru rufe închise la culoare este mai eficient decât cel pudră, pentru că cel din urmă poate rămâne pe haine când se spală la temperaturi scăzute. Asevi Nero este un detergent lichid concentrat cu fixatori de culoare pentru rufe negre și de culoare închisă, ajutând la păstrarea culorilor după spălări îndelungate, așa că The little black dress poate rămâne mai mult timp piesa de rezistenţă din garderoba ta!

Așadar nu uita: data viitoare când mergi la cumpărături, gândește-te că poți reduce bugetul alocat pentru achiziționarea de noi articole de îmbrăcăminte, doar spălându-le corespunzător pe cele pe care le ai deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *