Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Hai sa invatam in joaca

Ghidurile Usborne pentru parinti
Editura Corint

Copiii invata multe jucandu-se – iar joaca este foarte importanta in primii ani de viata (dar si ulterior). Hai sa invatam in joaca este primul volum din seria Ghidurile Usborne pentru parinti lansata de Editura Corint si ofera numeroase idei de jocuri si activitati distractive si educative pentru copiii de pana la cinci ani.

Cartea este structurata in 14 capitole mari (pe langa introducere si precizare a modului in care poate fi utilizat volumul). Intreg volumul este tiparit in format color si are informatiile bine structurate, oferite in mod concis – cu exemple concrete de activitati, cu sfaturi, cu precizari si sugestii.

Fiecare tip de activitate in parte ii ajuta pe copii sa isi dezvolte anumite abilitati. Segmentele acoperite de carte sunt: activitatile creative – construit, pictat, colorat -, muzica si cantecele, jocurile de rol, cartile si povestile, literele si cifrele, lumea lor, lumea din jurul lor, joaca si miscarea, hrana si gatitul (inclusiv cu retete simple), minti active, micul ecran, excursii si calatorii si momentele festive. Ultimul capitol se concentreaza pe oferirea de informatii utile cu privire la nevoi speciale, acordarea primului ajutor in cateva situatii, repere de dezvoltare.

Ghidul este asadar usor de urmarit si, mai ales, de pus in practica de parinti, bunici, bone sau educatori. Activitatile sunt practice, simple – o sa vedeti, printre altele, reteta de plastilina facuta in casa, idei de reciclare pentru jocuri si jucarii facute acasa etc. – insa utile, fiecare cu scop concret si si de ajutor in dezvoltarea armonioasa a celor mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *