free download 78 travel guides written by experts

Hai în lumea lui Rob Dyrdek, în iulie, pe Extreme Sports

În luna iulie, Rob Dyrdek îi invită pe toți pasionații de skateboarding pe Extreme Sports, „În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek”, reality-show axat pe propria lui fabrică de vise (un depozit transformat în spațiu creativ, de unde își conduce afacerile).

Între 5 și 20 iulie, câte două episoade ale emisiunii sunt difuzate zilnic pe postul de televiziune amintit, de la ora 12:50 (și în reluare, de la ora 18:40). Rob împarte spațiul de 2.322 m2 cu prietenii și colegii lui, în frunte cu vărul Christopher „Drama” Pfaf (care îi e și asistent). Printre figurile celebre care își fac apariția în peisaj de-a lungul celor 7 sezoane (2009 – 2015) se numără John Mayer, Ludacris și Johnny Knoxville.

In lumea fanteziei lui Rob Dyrdek

Robert Stanley Dyrdek (44 de ani) a fost numit (în 2014, de Fox Weekly) „unul dintre cei mai influenți skateboarderi din istorie”, sport de care este pasionat de la 11 ani. „Eram atât de focusat pe ideea de a deveni skateboarder profesionist, încât la școală mă gândeam numai la schemele pe care urma să le fac, după care ieșeam de la școală și mă dădeam cu skate-ul până mă obligau să intru în casă”, povestea el pentru „azTeen Magazine”.

Rob și-a canalizat pasiunea și a devenit skater la 12 ani, antreprenor (a creat compania Alien Workshop și competiția Street League Skateboarding), actor (a fost coleg cu Robert de Niro și Al Pacino în „Crime justificate”), producător și star de reality-show. Mai are în CV un serial animat („Wild Grinders”), alte două reality-show-uri („Rob & Big” și „Ridiculousness”), a fost imaginea DC Shoes, apare ca personaj în două jocuri video și deține 21 de recorduri mondiale pentru skateboarding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *