Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Hagi ii viziteaza maine pe concurentii X Factor

Ediţie specială Neatza mâine dimineaţă, transmisă chiar din casa X Factor. Răzvan, Dani, Roxana şi Vlăduţ le dau mâine deşteptarea celor 11 finalişti X Factor şi nu o vor face singuri, ci împreună cu toţi invitaţii ediţiei de mâine. Printre aceştia şi Regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. Acesta vine la Neatza, într-o nouă ipostază: aceea de tată al unuia dintre cei mai promiţători jucători de fotbal din echipa de juniori a României.

Ianis, băiatul de 13 ani al lui Gică Hagi joacă marţi şi joi, în naţionala de tineret a României, împotriva Turciei. Jucătorul de aur al fotbalului românesc le va vorbi mâine telespectatorilor Antenei 1 despre cum este să fii tatăl unui junior de valoare, despre fotbalul de astăzi şi despre şansele României în meciul ce va fi transmis în direct  de Gsp Tv marţi, 27 noiembrie și joi 29 noiembrie, de la ora 15.00 (tur-retur).

Cum emisiunea Neatza va fi transmisă mâine din casa X Factor, cei 11 finalişti din super show-ul de la Antena 1 vor avea ocazia să experimenteze deja primele avantaje oferite de statutul de star – acela de a cunoaşte celebrităţi şi de a simţi că oamenii din jurul tău lucrează pentru tine. Nu doar că vor avea oportunitatea să se întâlnească cu Gheorghe Hagi, ci se vor bucura şi de o surpriză din partea lui Vlăduţ care va găti special pentru ei. Cum va decurge totul, telespectatorii vor vedea maine, 23 noiembrie, de la ora 08.00, pe Antena 1 la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *