free download 78 travel guides written by experts

Hagi a dezvaluit la Europa FM: “Din vara, vreau sa revin ca antrenor.

Sunt neschimbat, tot cu personalitate şi gândul de a fi cel mai bun”

Vineri, 5 martie, cel mai cunoscut fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi, a acceptat provocarea lui Bogdan Miu şi a răspuns cu sinceritate întrebărilor lui, în „Camera Secretelor”, din matinalul de la Europa FM.

Hagi a dezvăluit milioanelor de români că după 2 ani de absenţă efectivă din fotbal, şi-a propus ca din vară să revină ca antrenor. „În ultimii doi ani m-am concentrat să construiesc şi să pun pe roate Academia Hagi, unde încerc să le transmit copiilor de toate vârstele că viaţa e o competiţie, o provocare şi că noi doar îi sprijinim să ajungă unde vor. Acum, plănuiesc ca din vară să revin ca antrenor. Nu ştiu încă la ce echipă, aştept să văd care sunt ofertele. O voi accepta pe cea care va reprezenta cea mai mare provocare. Ca antrenor, sunt la fel cum am fost şi ca jucător, cu personalitate şi născut cu gândul de a fi cel mai bun. Eu aşa sunt construit, îmi place presiunea şi îmi place să fiu responsabil ”, a mărturisit vedeta.

Legat de starea actuală a fotbalului românesc, Gigă a explicat: „Nu cred că e vreo diferenţă între generaţia de acum şi cea a noastră. Noi ne-am îndeplinit misiunea, acum ei sunt în activitate şi au foarte multe lucruri de făcut. Sper să obţină performanţe, căci doar asta şi titlurile îţi asigură respectul celorlalţi. Eu unul, mi-am respectat întotdeauna antrenorul şi am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-l ajuta şi pe el să-şi atingă obiectivele”.

În ceea ce priveşte viaţa lui de familie, Hagi a explicat că Yannis, fiul lui care este deja pasionat de fotbal, va avea libertate totală în a-şi construi viitorul. « Fiul meu va decide singur la ce echipă să joace. Eu îl sprijin şi îl sfătuiesc când greşeste, dar restul depinde de ei. Eu şi soţia mea le dăm totul copiilor noştri, au sprijin şi încredere totală, tot ce au de făcut este să fie serioşi, corecţi şi muncitori », a explicat el.

Ascultătorii Europa FM au aflat chiar de la Gică Hagi că el este un tată şi un soţ model, că a oferit tuturor femeilor din familia lui flori de 1 Martie şi că are grijă de copii lui. « Nu ştiu cine cântă în familia noastră, cocoşul sau găina, dar ştiu că bărbatul este cel care trebuie să iasă să deschidă uşa când sună cineva. La noi lucrurile se împart în familie., nu contează cine cântă, copii trebuie să vadă că suntem o echipă şi că au în spatele lor oameni care îi sprijină foarte tare », a încheiat invitatul lui Bogdan.

Pe www.europafm.ro puteţi afla mai multe despre Hagi chiar de la el din interviul acordat pentru Europa FM. Fanii lui pot descoperi dacă l-ar convoca sau nu pe Mutu dacă ar fi antrenor la Naţională, care a fost cel mai frumos gol din cariera lui şi cum decurge Cupa Gheorghe Hagi Danone.

Bucuresti, 05.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *