free download 78 travel guides written by experts

„Gustul vietii dupa gratii” se intoarce pe Crime + Investigation™

Crime + Investigation™ (CI) va difuza în această seară premiera celui de-al cincilea sezon din „Gustul vieții după gratii”. Noile episoade vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00.

Serialul, produs de către Arnold Shapiro, prezintă noi metode concepute pentru a opri adolescenții de astăzi să devină delicvenții de mâine. Fiecare episod de câte o oră se concentrează asupra unui program de reabilitare din SUA, urmărind un grup de adolescenți cu probleme ce participă la această acțiune. Serialul prezintă activitățile lor de zi cu zi din închisoare și progresele înregistrate ulterior prin monitorizarea lor timp de două luni, pentru a urmări impactul programului.

Acest proiect destinat tinerilor infractori aduce băieți și fete de etnii diferite, care provin din medii variate, cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani, într-o sesiune intensivă de o zi în spatele gratiilor, pentru a le prezenta realitatea din închisoare. Tinerii din serial vor interacţiona îndeaproape cu deţinuţi ale căror alegeri în viaţă au condus la încarcerarea lor şi care îi avertizează încotro se îndreaptă dacă nu îşi schimbă comportamentul.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Bucuresti, 23.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *