free download 78 travel guides written by experts

Gust si vitamine cu noul aparat de gatit cu aburi Philips HD9140

Noul Philips HD 9140, aparatul de gatit cu aburi, este solutia optima pentru a prepara o hrana sanatoasa, fara a renunta la savoarea alimentelor. Potrivit pentru o mare varietate de alimente, de la carnea frageda de pui si peste, pana la orez si legumele de tot felul, gatitul cu aburi pastreaza suculenta si vitaminele alimentelor, oferind o alternativa mai sanatoasa la gatitul traditional.

Gatitul cu aburi protejeaza alimentele, care nu intra niciodata in contact cu sursa de caldura sau cu lichidul care produce aburii. Aburul rezultat din incalzirea lichidului urca in interiorul aparatului, patrunzand alimentele si gatindu-le cu delicatete.  Mai mult, alimentele gatite la aburi sunt mai sanatoase deoarece prepararea lor nu necesita utilizarea grasimilor. Chiar si in cazul retetelor care necesita alimente cu un continut mare de grasimi, acestea pot fi inlocuite cu alternative mai putin grase, cum este cazul laptelui, al branzeturilor, smantanii etc.

Beneficiile gatitului cu aburi au fost redescoperite si valorificate in ultimii ani. Feluri de mancare mai sanatoase si mai bogate nutritiv pot fi preparate intr-un timp scurt, rezultand o bogatie de culori si arome, cu texturi proaspete.

Potrivit pentru cele mai multe tipuri de alimente si pentru o varietate surprinzatoare de retete, acesta ofera avantaje semnificative, pastrand un nivel cu mult mai ridicat de substante nutritive, vitamine si minerale decat metodele alternative de a gati. In timp ce fierberea reduce cu pana la 70% cantitatea de vitamina C din alimente, gatitul cu aburi o reduce cu doar 40%. Acesta nu presupune cufundarea alimentelor in apa, permitand pastrarea substantelor nutritive, in special in cazul legumelor. Totodata, pastreaza intacte culoarea si aromele ingredientelor.

Pentru a conserva toate calitatile alimentelor intr-un proces de gatire rapid si placut, Philips a creat aparatul de gatit cu aburi HD 9140. Insotit de remarcabilul dispozitiv de intensificare a gustului, acesta imbunatateste hrana preparata, adaugandu-i o aroma delicioasa de plante si condimente. In acelasi timp, pastreaza intacte culoarea, aromele si substantele nutritive din alimente.

Sertarele suprapuse transforma prepararea mancarii intr-un proces simplu si rapid. Fiecare aliment are o durata de preparare prestabilita, astfel poti alege retetele in functie de timpul de care dispui. Cronometrul digital iti semnalizeaza incheierea procesului si activeaza oprirea automata a aparatului.
Reglajele de timp, functia de mentinere la temperatura dorita si o brosura speciala de retete te vor ajuta sa prepari mancaruri delicioase de fiecare data, simplu si fara complexitatea gatitului standard. 

Aromele pot fi adaugate intr-o varietate de moduri: fie in lichidul folosit la gatit, care poate fi apa aromata cu suc de rosii sau ierburi si condimente, supa sau vin, fie prin marinarea alimentelor inainte de a fi gatite. Ierburi proaspete sau uscate, sucuri de citrice, vinuri, bauturi spirtoase, uleiuri, condimente si sucuri de fructe pot fi de asemenea folosite pentru a prepara marinate care intensifica aroma alimentelor inainte de a fi gatite.

Gatitul cu aburi a fost folosit inca dinaintea descoperirii focului, in vremuri in care mancarea era preparata deasupra izvoarelor de apa fierbinte sau a pietrelor fierbinti. Bucataria orientala a utilizat din plin gatitul cu aburi drept o metoda esentiala de preparare a alimentelor, atat datorita efectului benefic asupra sanatatii, cat si din lipsa cuptoarelor, foarte rare pentru multa vreme.

Noul aparat de gatit cu aburi Philips HD 9140 pastreaza toata bogatia alimentelor!

Pret: 229 RON

Bucuresti, 06.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *