Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Guess Who, marele castigator la Romanian Music Awards 2012

Guess Who este artistul care anul acesta a plecat acasa cu cele mai multe trofee Romanian Music Awards. Nominalizarile la “Best Album” si “Best Hip-Hop” au fost castigate detasat de Laur, acestor doua trofee adaugandu-se si premiul special pentru “Cea mai difuzata piesa”. Asadar, Guess Who este oficial marele castigator la Romanian Music Awards 2012, cel mai votat dintre artistii romani. Castigul sau este cu atat mai important cu cat anul acesta au fost multe melodii si artisti cu rezultate foarte bune, motivand varietatea mare de castigatori.

Singurii care s-au apropiat de rezultatele sale au fost Smiley, care a plecat acasa cu doua trofee, unul pentru “Best Website” iar unul pentru “Best Producer” si Laurentiu Duta, premiat la categoria “Best Song” si “Lifetime Award”.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *