free download 78 travel guides written by experts

Guardian Glass lansează versiunea digitală a manualului său GlassTime, cea mai apreciată „platformă online de cunoștințe în domeniul sticlei”

Bertrange, Luxemburg – Guardian Glass a lansat o versiune digitală a binecunoscutului său manual GlassTime, care este un instrument extraordinar dedicat arhitecților, procesatorilor de sticlă și fațadiștilor pentru a afla despre sticlă și cum pot să construiască cu aceasta.

Ca manual tehnologic și enciclopedie, GlassTime este cel mai apreciat ghid de referință online al sticlei pentru comunitatea dedicată sticlei. Anterior, disponibil doar în format tipărit, noua versiune digitală este interactivă, mai ușor de parcurs și conține informații care pot fi actualizate în funcție de necesități. Conținutul este dezvoltat de experți Guardian Glass folosind feedback-ul relevant al clienților săi și al altor specialiști din domeniul sticlei.

Acest manual este valoros pentru toate nivelurile de expertiză cu sticla și include înțelegerea proprietăților și a beneficiilor tipurilor de sticlă, utilizarea acesteia și a modului în care este fabricată. Există, de asemenea, informații despre standardele sticlei, precum și recomandări pentru prelucrarea sticlei și folosirii acesteia într-o clădire sau casă.

GlassTime

Fiecare pagină a manualului online poate fi tipărită, salvată ca fișier PDF sau transmisă colegilor prin e-mail. Utilizatorii pot accesa cu ușurință paginile produsului Guardian Glass, căuta după cuvinte cheie și accesa instrumente utile de calcul online, precum „Glass Analytics”. Dacă utilizatorii trebuie să solicite o mostră de produs, au nevoie de asistență tehnică sau de sfaturi specifice pentru un proiect, o pot face doar prin câteva click-uri.

Guus Boekhoudt, Vicepreședinte Guardian Glass Europe, Rusia și Asia și Director General, Guardian Europe comentează: „Prin lansarea versiunii digitale a GlassTime, Guardian Glass oferă cea mai apreciată platformă de cunoștințe în domeniul sticlei. Vrem să împărtășim cunoștințele noastre și să ne punem expertiza la dispoziția utilizatorilor de oriunde și de câte ori au nevoie. ”

Pentru a accesa versiunea digitală a GlassTime, vă rugăm vizitați: www.guardian-possibilities.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *