free download 78 travel guides written by experts

GTS Central Europe primeste premiul “Best Central & Eastern European Wholesale Offering”

GTS Central Europe, unul din cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din Europa Centrală şi de Răsărit, este pentru a treia oară recunoscut ca cel mai bun operator regional de telecomunicaţii. Distincţia a fost acordată în cadrul Galei anuale a Capacity Magazine ce a avut loc în 23 noiembrie în faţa a peste 400 de reprezentanţi ai industriei. Acordarea premiului s-a facut prin jurizarea a cinci criterii: calitatea şi performaţele reţelei; aria de acoperire; viteza de implementare a serviciilor; strategia de investiţii în reţea.

GTS Central Europe a fost selectată pentru rezultatele excepţionale obţinute în execuţia strategiei de vânzări wholesale pe piaţa central şi est europeană, susţinută de investiţiile agresive realizate în implementarea de noi tehnologii, de calitatea serviciilor furnizate şi de nivelul de satisfaţie al clienţilor. Acordarea premiului în 2009 este urmarea firească a procesului de integrare pe care compania l-a parcurs şi confirmă strategia GTS de poziţionare a unei oferte, unice la nivelul întregii regiuni, de servicii integrate de comunicaţii pentru piaţa business din cele cinci ţări în care operează: Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

"GTS Central Europe a continuat în 2009 să-şi consolideze oferta wholesales," a declarat Matthew Whalley, editor la Capacity Magazine. "A reuşit cu succes centralizarea operaţiunilor regionale şi lansarea unui centru operaţional (NOC) regional. Aceste mutări strategice au netezit calea consolidării şi dezvoltării continue a afacerilor companiei pe segmentul wholesale din Europa Centrală şi de Răsărit."

Comentând acordarea premiului, dl. Artur Ostrowski, Head of International Services al GTS, a spus:
"Suntem foarte fericiţi şi, în acelaşi timp, foarte mândri de primirea premiului. El încununează eforturile depuse de întrega noastră echipă pentru recunoaşterea ca cel mai bun operator regional. GTS a primit premiul "Best CEE Wholesale Offering" şi la ediţiile din 2005 şi 2007 ale Capacity Awards, iar acum, la ediţia din 2009, suntem onoraţi să primim acest premiu pentru a treia oară. Sperăm ca acolada realizată să consolideze poziţia serviciilor noastre pe piaţă şi imaginea de furnizor de soluţii telecom de înaltă calitate. Acest premiu ne motivează şi ne susţine în menţinerea poziţiei dobândite în regiune".

"Pentru GTS Telecom, ca parte a GTS Central Europe, premiul "Best CEE Wholesale Offering" obţinut pentru a treia oară în 2009 confirmă alegerea corectă a strategiei noastre axate pe calitate, în abordarea segmentelor de vârf ale pieţei şi excelenţa în execuţie." a declarat Dan Mihăescu, CEO la GTS Telecom.

Varşovia, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *